Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslinda butun gun ayakta aktif bir cocuk herseyi de denedim ama olmuyor ayri odasi olsa yada eşim birazcik taviz verse esim isik olmadan ses olnadan uyuyamiyor

Günaydın kızlar :) bu haftaki kilo bildirimi
Geçen hafta:62.5
Bu hafta:62.3
Fark:0.2
Yüzde:0.32

Özgemmm benimde aklım hep sizde kuzum foto çekimimde pazartesi olcak malesef kpss alan sınavı ertelendiği için bizde foto çekimimizi ertelemek zorunda kaldık amin inşallah kuzum Rabbim cümlemizin evine huzur mutluluk versin :) akın paşamı ve minik paşamı çookk öptüm :)

%deyi nasıl hesaplıyosunuz
Kilo farkını 100le çarp canım sonra geçen haftaki kilona böl virgülden sonraki 2 rakamı al :) eğer virgülden sonraki3. Basamak 5ten büyükse bir yüksek sayı olarak al misal 0.346 ise 0.35 diye al :) yok küçükse aynı kalır 0.344 ise 0.34 olarak kalır kuzum umarım anlatabilmişimdir

nereye küsüyosun oturur ağlarım vallaiyi ne yersem yiyim yazayım bari hergün. gidecem parka kahvaltımı az sonra yapayımda merak etme canım kaptanım :)

ohh oh düğün öncesi gitsin kilolar :)

tek başına iki çocukla çok zor canım,Allah yardımcın olsun . eşin biraz bencilce mi davranmış sanki.inşallah kolay bir süreç olur senin için

tek başına iki çocukla çok zor canım,Allah yardımcın olsun . eşin biraz bencilce mi davranmış sanki.inşallah kolay bir süreç olur senin için
Bilmiyorum ki feyza dusunemiyorum simdi. Ondan yillardir boyle bi beklenti vardi okuldan ameliyat oldu kisin 3 ay kadar evdeydi o da 3 ay kalkmadi pc basindan emek de verdi aslinda ama iste sonucta gozum korktu biraz

Evet anladım Teşekkürler :))

Bilmiyorum ki feyza dusunemiyorum simdi. Ondan yillardir boyle bi beklenti vardi okuldan ameliyat oldu kisin 3 ay kadar evdeydi o da 3 ay kalkmadi pc basindan emek de verdi aslinda ama iste sonucta gozum korktu biraz
inşallah kolay geçer canım, çok bunalınca aileni çağırırsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…