- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Aslinda butun gun ayakta aktif bir cocuk herseyi de denedim ama olmuyor ayri odasi olsa yada eşim birazcik taviz verse esim isik olmadan ses olnadan uyuyamiyoryorulmussundur canim, insan tukeniyor bir yerden sonra.
birkac gun birak her seyi, bir kitaba basla, cok iyi geliyor kitaplar insana.
kendine keyif kahveleri yap, gel buraya bol bol sohbete, gecici bir surec bu :)
Guzel Mervem, her sey gonlunce olsun, cok mutlu ol guzelim.
foto cekimleri bitti mi?
aklim sende canim:)
kac gel kuzum her firsatta, cok ozletme kendini.
Allah'a emanet ol canimin ici, evinizde huzurunuz, mutluluguz, sagliginiz hep bol olsun.
seni cok seviyoruz :)
neden acaba canim.
yeterince yorulmuyor mu acaba?
oglen uykusuna gec mi yatiyor?
aslinda 1 hafta -10 gun ugrassan bir duzen oturtursun Fatoscum, uykusuzluk zor vesselam...
Özgemmm benimde aklım hep sizdeyorulmussundur canim, insan tukeniyor bir yerden sonra.
birkac gun birak her seyi, bir kitaba basla, cok iyi geliyor kitaplar insana.
kendine keyif kahveleri yap, gel buraya bol bol sohbete, gecici bir surec bu :)
Guzel Mervem, her sey gonlunce olsun, cok mutlu ol guzelim.
foto cekimleri bitti mi?
aklim sende canim:)
kac gel kuzum her firsatta, cok ozletme kendini.
Allah'a emanet ol canimin ici, evinizde huzurunuz, mutluluguz, sagliginiz hep bol olsun.
seni cok seviyoruz :)
neden acaba canim.
yeterince yorulmuyor mu acaba?
oglen uykusuna gec mi yatiyor?
aslinda 1 hafta -10 gun ugrassan bir duzen oturtursun Fatoscum, uykusuzluk zor vesselam...
Kilo farkını 100le çarp canım sonra geçen haftaki kilona böl virgülden sonraki 2 rakamı al :) eğer virgülden sonraki3. Basamak 5ten büyükse bir yüksek sayı olarak al misal 0.346 ise 0.35 diye al :) yok küçükse aynı kalır 0.344 ise 0.34 olarak kalır kuzum umarım anlatabilmişimdir%deyi nasıl hesaplıyosunuz
nereye küsüyosun oturur ağlarım vallaoff offfff biktim senden kizzzz
yahu sen yaz menulerini kizalim, haslayalim, ceza verelim, oyle oyle gireceksin duzene..
bak yarin ozellikle bekliyorum menunu yoksa cok pis kusecegimmmm
haydi insallah bakalim uyandirim mi sabah, zorla yollayayim mi parka?
10000 adim mi oy oy oy cok guzel olmus ablam
ohh oh düğün öncesi gitsin kilolar :)Günaydın kızlar :) bu haftaki kilo bildirimi
Geçen hafta:62.5
Bu hafta:62.3
Fark:0.2
Yüzde:0.32
Özgemmm benimde aklım hep sizdekuzum foto çekimimde pazartesi olcak malesef kpss alan sınavı ertelendiği için bizde foto çekimimizi ertelemek zorunda kaldık amin inşallah kuzum Rabbim cümlemizin evine huzur mutluluk versin :) akın paşamı ve minik paşamı çookk öptüm :)
tek başına iki çocukla çok zor canım,Allah yardımcın olsun . eşin biraz bencilce mi davranmış sanki.inşallah kolay bir süreç olur senin içinHic sanmiyorum uyuyabilecegimi valla. Biliyosun biz kari koca ogretmeniz her dakika burun burunayiz esimle. Söylemiştim ya projesi kabul oldu diye ikinci projesi de kabul edilmis yani 2 yil icinde 18 kere aktivite toplanti vs sebeplerle 1 er hafta 10 ar gun yurtdisina cikacak. Su an tepe taklak gelmiş gibi hissediyorum kendimi. Simdi gitti bi arkadasina sozu varmis. Boyle nasil anlatsam nasil gececek bu iki sene onu düşünüyorum. 2 cocukla yalniz kalabilecek miyim her seferinde ailemi cagirmak istemiyorum nasil olacak cok kizdim ne vardi bi suru basvuru yapacak diye. Ama oyle bi durum ki olma ihtimali cok dusuk bir sey gerceklesti kucuk bir okul icin buyuk bisey ama olan bana olacak
Bilmiyorum ki feyza dusunemiyorum simdi. Ondan yillardir boyle bi beklenti vardi okuldan ameliyat oldu kisin 3 ay kadar evdeydi o da 3 ay kalkmadi pc basindan emek de verdi aslinda ama iste sonucta gozum korktu biraztek başına iki çocukla çok zor canım,Allah yardımcın olsun . eşin biraz bencilce mi davranmış sanki.inşallah kolay bir süreç olur senin için
Evet anladım Teşekkürler :))Kilo farkını 100le çarp canım sonra geçen haftaki kilona böl virgülden sonraki 2 rakamı al :) eğer virgülden sonraki3. Basamak 5ten büyükse bir yüksek sayı olarak al misal 0.346 ise 0.35 diye al :) yok küçükse aynı kalır 0.344 ise 0.34 olarak kalır kuzum umarım anlatabilmişimdir
inşallah kolay geçer canım, çok bunalınca aileni çağırırsın artıkBilmiyorum ki feyza dusunemiyorum simdi. Ondan yillardir boyle bi beklenti vardi okuldan ameliyat oldu kisin 3 ay kadar evdeydi o da 3 ay kalkmadi pc basindan emek de verdi aslinda ama iste sonucta gozum korktu biraz
Inşallah kuzum :)ohh oh düğün öncesi gitsin kilolar :)
:):)Inşallah kuzum :)
Ayvalık tostumuuu yummyyy
Bu arada ingilizceye yumuşak bi geçiş yaptımçok severim bende isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?