evet ablacim ben bile bu kadar beklemiyordum:)Ben acemi olarak takılıyorum
Ayy evet benim uzmanlık alanım
Maşallah ilk gün için iyi zamanla dahada alışır
afiyet olsun ablacim:)Menümü yazayım.
Sabah yulaf ezmesi süt çiğ çerez
Öğlen fırında tavuk 1 kepçe çorba 2 dilim kavun
Sade kahve 2 minik köy elması
Akşam fırında tavuk 4 kaşık pilav ayran
Ara çay bikaç tane çizi kraker
Su 3 oldu
Spor yok yoğun ve yorucu bir gün geçirdim
Yarın sporu abartirim yine inşallah
leslieden mi bahsediyorsun canim?Kızlar walking at home yu yapiyorum ama olecek gibi oluyorum takip edemiyor hareketlere yetişemiyorum bazi hareketleri hic yapamıyorum iyice şaşırdım az once 35 dk yaptim ama ölüyorum
Bende yanlarına galiba ilk okula başladığında 2 hafta izin alıp hergün bekledim 3.haftada gün aşırı nöbet alıp nöbet önü arkası uzaktan izledim kocam sen manyaksın dediydicok guzelmis, gule gule kullan canim :)
canim kapinin arkasinda beklemeye izin yok zaten, ben okulun girisinde oturdum, onlarin sinifi epey uzaktaydi:)
Akin da ilk basta aglamis, bagirmis, oyuncak firlamis sonra sakinlesti diyor ogretmeni.
Insallah boyle boyle alisacak:)
insallah oda guzel gecer canim, iyi haberlerini bekliyoruz:)
canim cuma bildirimini unutma olur mu?
ehehe bende bu gidisle okul kapilarinda yaslanirim ablacim :))
Bir varmis bir yokmusla baslayan masal gibi olacak ama profesyonel spor yaptigim zamanlarda ip atlama antremanlarimiz oluyordu canim.
Internette de bircok video var bununla ilgili.
duzenli olarak calisirsan her gecen gun dahada kondisyonlanirsin Senayim..
Devam ediyorum dr gun aşırı 30 dk yazdi yarin yok insallahleslieden mi bahsediyorsun canim?
ilk zamanlar rutine alisman biraz zaman alir ama yilmadan devam et Fatoscugum..
Bende yanlarına galiba ilk okula başladığında 2 hafta izin alıp hergün bekledim 3.haftada gün aşırı nöbet alıp nöbet önü arkası uzaktan izledim kocam sen manyaksın dediydi
Kızım yeter artık bırak peşimi diyo birakirmiyim anayim ben didim üniversitede bile sınıfa kadar çıkarsam seni didim kuzu biliyorum şaka yapıyosun diyoo inanmiyo bana
gayet guzel devam ediyorsun canim..Devam ediyorum dr gun aşırı 30 dk yazdi yarin yok insallah
Bugun agrim yok şükürgayet guzel devam ediyorsun canim..
bas agrin gecti mi?
Kilo veremezsem çok üzülürümgayet guzel devam ediyorsun canim..
bas agrin gecti mi?
oglanin uykusunu duzene koyabildin mi Fatoscum, azicik erken uyutabiliyor musun?Bugun agrim yok şükür
Zamanla alışırsın canımKızlar walking at home yu yapiyorum ama olecek gibi oluyorum takip edemiyor hareketlere yetişemiyorum bazi hareketleri hic yapamıyorum iyice şaşırdım az once 35 dk yaptim ama ölüyorum
menulerin sporlarin gayet guzel neden veremeyesin :)Kilo veremezsem çok üzülürüm
Banyo tamirati bitmedi canimcim daha on gün sürecekmis su sicaklarda banyosuz zor oluyo be özgem insallah biter biran öncede dönerimFindikfaresi123 seyhan ablacim neredesin ,hani donuyordun takima?
saricicek123 ve @Saadetim33 sizlerde yoksunuz ne oldu eski kanli canli 4. takima?
uzun suruyormus ablacim ,tamam tadilat bitsin bekliyoruz, operim yanaklarindan..Banyo tamirati bitmedi canimcim daha on gün sürecekmis su sicaklarda banyosuz zor oluyo be özgem insallah biter biran öncede dönerim
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | - | - |
Mavibocuk | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | 50M | - | - | - | |||
haeshin | ODUL | - | - | - | |||
gogo2405 | ODUL DINLENME | - | - | - | |||
tiffany20 | - | - | - | ||||
happy_moon | - | - | - | - | - | ||
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | |
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | - |
Alya008 | ODUL DINLENME | 50M | 50S | - | - | - | |
azimli anne | 50M | - | - | - | |||
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | - | - | - |
fyzanur | 125JJ | - | - | - | |||
oluroylebazen | - | - | - | - | - | - | |
kakaovanilya | - | - | 50M | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?