Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümü yazayım.
Sabah yulaf ezmesi süt çiğ çerez

Öğlen fırında tavuk 1 kepçe çorba 2 dilim kavun

Sade kahve 2 minik köy elması

Akşam fırında tavuk 4 kaşık pilav ayran

Ara çay bikaç tane çizi kraker

Su 3 oldu
Spor yok yoğun ve yorucu bir gün geçirdim
Yarın sporu abartirim yine inşallah

Ben acemi olarak takılıyorum

Ayy evet benim uzmanlık alanım

Maşallah ilk gün için iyi zamanla dahada alışır
evet ablacim ben bile bu kadar beklemiyordum:)
Ogretmenin elini tutmus geliyordu, ben disarida bekliyordum beni bir gordu basladi aglamaya sipa:)
nazlari bize geciyor keratalarin:)

afiyet olsun ablacim:)

Kızlar walking at home yu yapiyorum ama olecek gibi oluyorum takip edemiyor hareketlere yetişemiyorum bazi hareketleri hic yapamıyorum iyice şaşırdım az once 35 dk yaptim ama ölüyorum
leslieden mi bahsediyorsun canim?
ilk zamanlar rutine alisman biraz zaman alir ama yilmadan devam et Fatoscugum..

Bende yanlarına galiba ilk okula başladığında 2 hafta izin alıp hergün bekledim 3.haftada gün aşırı nöbet alıp nöbet önü arkası uzaktan izledim kocam sen manyaksın dediydi
Kızım yeter artık bırak peşimi diyo birakirmiyim anayim ben didim üniversitede bile sınıfa kadar çıkarsam seni didim kuzu biliyorum şaka yapıyosun diyoo inanmiyo bana

ablacim zor seyler bunlar, annelerin akli kaliyor cocuklarinda.
Ama ben yarin beklemeyeyim eve geleyim ders calisayim diyorum,2, gunden vaz mi gectim ne
Universite de bizi kabul etmez bu oglan lisede bile istemez heralde
Erkek cocuklarinda ergenligi hic cekilmiyor ablacim, kuzen ve yegenlerimden biliyorum

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI---
MavibocukIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI---
melinda23-------
abesle_istigal DINLENME 50S 50M ---
haeshinODUL 50S---
gogo2405 ODUL DINLENME 50S---
tiffany20 ---
happy_moon-- 50M 50S---
AKovser-------
KarKralicesi DINLENME------
fyfyfy-------
Alya008ODUL DINLENME50M 50S50S ---
azimli anne 50M ---
zey zey-------
saricicek-------
fyzanur 125JJ ---
oluroylebazen- DINLENME-----
kakaovanilya--50M ----

[/td][/td][/td][/td]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…