İyi canım şükür o da :)supersin kuzum:)
Melis Hilal nasil, hic ugramiyor?
selam soyle hepimizden canim :)İyi canım şükür o da :)
Nöbette oluyo bazen de ondan yazamıyo heralde
Güzel geçti gogocum :))Çağırdım Evet
Oh afiyet olsun
Kolay gelsin kuzum
Üzülme yaa odemdir ooo
Iyi ter atmissindir nasıl geçti
Afiyet olsun cnm heyecanlısın tabiiSelam canlar nasilsiniz:)
Biz kahvalti masasina yeni oturabildik oglumla, gelin sicacik cay ikram edeyim
İnşallah herşey yolunda olacak alışacak canımKizlaaaar bugun buyuk gunnnnn
Yarim saat sonra Akin'la okula gidiyoruz, 3 ya 3 ayligiz ilk kez anane, babanne haric bizden ayri kalacagi bir tecrube yasayacak.
Cok degisik bir duygu, hem heyecandan oluyorum, hem korkuyorum ya yolunda gitmezse diye.
Ne olur dualarinizi bizden eksik etmeyin teyzeleri.
Ilk 1-2 hafta okulda bekleyecegim alismasi icin, ya da bir ihtiyaci olursa hemen mudahale edeyim diye.
Telden girmeye calisacagim takima ama bizi neler bekliyor bilmiyorum
Hepinizi opuyorum simdilik, insallah guzel haberler yazarim okulla ilgili sizlere.
Canım alışırsın ben çok severim topuklu babetle bi tuhaf hissediyorum ama iş dışında kesinlikle topuklu giymem. Alışınca çok iyi hissedersin kendiniİyi akşamlar canlar..
Düğünden geldim ölüyorum yorgunluktan..
Hergün topukluyla gezenler nasıl geziyor ya, 2-3 saatte mahvoldu ayaklarım
Canım bekleme seni kapının arkasında olduğunu bildiği sürece alışma süresi uzar. Benim oğlum kreşlerde büyüdü. İlk gün bıraktım arkadan attı kendini yerlere öğretmen dedi sakın dönüp bakma çıkın gidin.. Ben gittikten hemen sonra oyuna dalmışOkulda bekleyen tek veli benim sanirim Kadris herkes birakti gitti, ogretmenlerde gelip gecip bana bakiyor.
Aklim Akinda acaba ne yapiyorlar, nasillar neyse az kaldi:)
Aynen iş görüşmesi daha grup mülkatı olcak inşallah güzel olurcanim cumartesiden sonra kacamak Y-A-S-A-K :)
uymayana 500 JJ :))
super gidiyor kilolar kilolar:)
3 saat kosu da olur:)
kiz feyzos sen dondurma gibi tatlisin zaten, hic yemene gerek yok:)
canim nasil gecti, is mulakati mi?
haber et bize...
benim sevgim hepinize yeter guzelliiiiikkk :)
kocaman ya yuregim, kertenkele bile var icinde:)
super ara ogun, hele bol limonlu ohh misss :)
senide severim canim :)
harika haber Edacim, aynen devam canim :)
İyi yaptın canım çok cici bende geçen pembe bi suluk aldım bu tarz A 101 denKızlar kendime su içmek için hediye aldım Migrosta 5tl sizde alın
Güzel geçti kuzucum zor oldu ama atlattım :)nasıl geçti canım ?
Su içmek için şart oldu bna motivasyon oluyo böyle şeyler :)İyi yaptın canım çok cici bende geçen pembe bi suluk aldım bu tarz A 101 den)
Evet aynen bende kilo verdikçe daha dar kıyafetler alıyorum motive oluyorumSu içmek için şart oldu bna motivasyon oluyo böyle şeyler :)
Sabahtan olunca yorucu oldu canım ama izin dönemi yapcak bişey yok mecbur tutcaz. Ben geçen sene bile beklemiştim kızım okula girerken git git diye işaret yapıyordu eliyleHer zaman her yerde Turk oldugumuzu belki etmeden olmaz:)
Nobet nasil geciyor ablacim?
Ben türküm deseydinVee biraz once danismadan gorevli gelip sordu, her sey yolunda mi burada oturuyorsunuz diye:)
Kameralardan gordum sizi diyor:)
Sakayim ben kamera sakasi:)
Ilk gunden falsolu davranis ehehe birde ogretmen olacagim...
Kolay gelsin bende kendime merserize bluz örüyorumBebek yelegi canim
Güle güle kullan canım iyi yapmışsınKızlar kendime su içmek için hediye aldım Migrosta 5tl sizde alın
Sagol canim ne guzel sen ilerletmissinSabahtan olunca yorucu oldu canım ama izin dönemi yapcak bişey yok mecbur tutcaz. Ben geçen sene bile beklemiştim kızım okula girerken git git diye işaret yapıyordu eliyle
Ben türküm deseydin
Kolay gelsin bende kendime merserize bluz örüyorum
Güle güle kullan canım iyi yapmışsın
Ben acemi olarak takılıyorumİp atlamaya kafayı taktım kızlar. Salonda geçen bir kız gördüm kpndisyonun dibine vurdu bir ip atladı şov yaptı hepimize. Çok taktım profesyonel ip atlamak istiyorum. Doğrusu acaip kondisyon yapıyormuş zaten bi denedim kitlendim hemen. İp atlayan var mı aramızda ?
Ayy evet benim uzmanlık alanımSagol canim ne guzel sen ilerletmissin
Maşallah ilk gün için iyi zamanla dahada alışırKizlar eve geldik simdi Akini doyuruyorum.
Ogretmenin soyledigine gore Akin ilk basta bagirmis, oyuncaklara vurmus, aglamis ama sonra sakinlesmiss:)
Alisacak boyle boyle diyor, ogretmenimiz cok pozitif Allahtan.
Ilk gunumuz boyle gecti kizlar :))
Dualariniz icin tesekkur ederiz :)
cok guzelmis, gule gule kullan canim :)Kızlar kendime su içmek için hediye aldım Migrosta 5tl sizde alın
canim kapinin arkasinda beklemeye izin yok zaten, ben okulun girisinde oturdum, onlarin sinifi epey uzaktaydi:)Afiyet olsun cnm heyecanlısın tabii
İnşallah herşey yolunda olacak alışacak canım
Canım alışırsın ben çok severim topuklu babetle bi tuhaf hissediyorum ama iş dışında kesinlikle topuklu giymem. Alışınca çok iyi hissedersin kendini
Canım bekleme seni kapının arkasında olduğunu bildiği sürece alışma süresi uzar. Benim oğlum kreşlerde büyüdü. İlk gün bıraktım arkadan attı kendini yerlere öğretmen dedi sakın dönüp bakma çıkın gidin.. Ben gittikten hemen sonra oyuna dalmış)
insallah oda guzel gecer canim, iyi haberlerini bekliyoruz:)Aynen iş görüşmesi daha grup mülkatı olcak inşallah güzel olur
canim cuma bildirimini unutma olur mu?Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tbe
Az reçel
5 zeytin
Bir dilim peynir
Öğle
Tavuk ızgara
1 sb kefir
Salata
Akşam
2 omlet
1 kepçe çorba
2 dilim tbe
Az peynir
Ara
1 incir
2 lt su
Spora gidecektim son anda vaz geçtim yarın diyetisyende randevum var o yüzden yapmadım etkilemesin değerleri diye... Bu aralar yapmaya da hiç vaktim yok. Çarşamba akşam yine annemlere geçicem pazar gecesi dönücem... O arada malesef spor yapamayacağım.
Yawrukush
ehehe bende bu gidisle okul kapilarinda yaslanirim ablacim :))Sabahtan olunca yorucu oldu canım ama izin dönemi yapcak bişey yok mecbur tutcaz. Ben geçen sene bile beklemiştim kızım okula girerken git git diye işaret yapıyordu eliyle
Ben türküm deseydin
Kolay gelsin bende kendime merserize bluz örüyorum
Güle güle kullan canım iyi yapmışsın
Bir varmis bir yokmusla baslayan masal gibi olacak ama profesyonel spor yaptigim zamanlarda ip atlama antremanlarimiz oluyordu canim.İp atlamaya kafayı taktım kızlar. Salonda geçen bir kız gördüm kpndisyonun dibine vurdu bir ip atladı şov yaptı hepimize. Çok taktım profesyonel ip atlamak istiyorum. Doğrusu acaip kondisyon yapıyormuş zaten bi denedim kitlendim hemen. İp atlayan var mı aramızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?