ara ogunun bozmus menuyu canim yoksa gayet guzelmis.. :)Bugun cok düzensiz oldutam 5 saat kuyrukda bekledim ayakta 50 dk da yürüdüm
Kahvalti 10:30
2 yagsiz gevrek
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates
Salatalik
Öğlen yemedim
Ara öğün
17:30
6 kaşık kakaolu puding
10 badem
5 i 1 arada cay
1 bitter cikolata 15 gr kadar
Aksam 20:00
Avuc ici kadar et
Salata
2 y.k yogurt
1.5 lt su
ara ogunde salatayla tavuk doner ye gulum disaridayken.Ara ogunu disarda yapmak zorunda kaldim ya tavuk döner pizza vs yiyecektim yada bunlari
Oyle oldu malesefara ogunun bozmus menuyu canim yoksa gayet guzelmis.. :)
canim disarida oldugun zamanlarda izgaralar, doner az lavasla, kebap salata ile guzelce yiyebilirsin.Oyle oldu malesef
Teşekkürler :)))super menu super spor olmus bugun canim tebrikler:)
hayyiin kaptan mi yahu yumusak yuzlulugumden herkes diyeti iskartaya aldi.sende bekleme kuzum
ay ben tam gun verip ayni seyi evde yasamistimmmm:)
oyunu gorunce alisirrr
sende 3gunde bir bir top dondurmayi serbest birak hayyyin kaptan:):):)
:)
ay cok guzelll
benim ipin varrrrr aslinda
cok ise yaradigini duydummmm ama ipsiz daha kolay yapiyorummm
yap kizzz sen yaparsin
canim 2milden baslasaydin keske
o nefes nefese kalma 2haftaya gecer
1aya az gelirrrr
merak etme
canim 2 bucuk kiloda hic bir sey yok ,gel tabi kuzum cok seviniriz:)kızlar herkese merhaba;
Yawrukush beni takıma alır mısın
bu sabah tartıldım ki 59,2 şok oldum , nişanlım geldi aylar sonra bizde kaldı ama arada çok şey yemiş ve düzenimi bozmuşumdüğünüme 2 ay kaldı 2,5 kilocuk versem yeterli , takıma tekrar dönebilir miyim
yaaa bu iradeli uyeleri takimdan atarsak sizin kacamaklar icin kim ekstradan kilo verecek?kıskançlıkta mı yapmıyalım
çok ince topuklu almasaydın ozaman
akının kime çektiği belli :)
Yawrukush hala bu iradelileri atmamakta kararlımısın bu gidişle kaptanlığını bile alır bu kız elinden
ama ama ama ekmek yemedim ,dengeledim onu ben :)
bende belli etmek istiyorum ,ama her gören bana yok sen tatarmısın ,yok çerkezmisin diyor.2 gün öncede ne dediydi markette kız ...hatırlayamadım da ilk olarak sen türkmüsün dedikendisi türk değildi benide onlardan sandı
beim gözlerim çekik değil yaaaaaa kocaman işte kocamannn
plastikler zararlıdır diye cam kullanıyorum ben :)
hadi sonucunu bekliyorum canım :)
yarın nasıl geçicek bakalım,beklediğimden iyi geçmiş,sonunda alışmış,çok şükür :)
ayyy kıyamam ona ben
kedicik cok tatliymis ama ben sana kusum...günaydın kızlar :)
dinlenebildin mi ablacim?Günaydınlar ben eve gidiyorum. Çıkmadan iznimide yazdırdım mutlu oldum artık hayırlısı olsun.
ooo kimler gelmis gozlerimiz pingisayar ekraninda kalmisti Nenam :)Gunaydn guzel bayanlat nasilsnz?
Dunki menumle baslim
Sabah
Domayes
Salatalipeynir
Biraz bal
Kaymak1 avuc ceviz
1dilim ekmek
Ara
Turk kahvesi
Oglen
5 bosnak mantisi
Aksam
2 servis kasigi z.yagli taze fasulye
Salata
Su
2 lt belki
spor yaklaşık 1 haftadr yok ama birazdan basliorm
harika haber cok sevindim :)Bu arada hafta sonu aldığım kiloyu dün bol spor yaparak geri vermişim
Kiz kardesimde ye diye uğraştı ama ben o pizzayi hupletirken kenardan baktımcanim disarida oldugun zamanlarda izgaralar, doner az lavasla, kebap salata ile guzelce yiyebilirsin.
ac birakma kendini disarida
dugun sonrasi hasret gidermissiniz oh ne guzel cnaim:)10 gün kaldı..
Evet canım arkadaşı için gelmişti zaten, hatta geldiği gün gece onun yanına gitti.. 5 gün bulamadım onu diyebilirim :))) Onlarınki arkadaşlık değil kardeşten öte birşey, o yüzden düğüne kadar iş, güç yardım derken eve bile uyumak için geliyordu :))
Düğünden sonra benimleydi ama
nabersin Iremcim, ne var ne yok kuzum?
hayirdir asyam?nasıl olayım gülüm 2 gündür yine eşimle kriz atlattık ama iyi olmaya çalışıyorum.sen nasılsın nasıl gidiyor
gel guzelim gel sohbetini ozledik:)Aynen, günlük buraya yazmak dertleşmek de yeterli oluyor zaten , geçen defer de listeye girmemiştim o sorun olmaz canım
tam ev hanimi oldun hatun:)Kizim uyuo ona limon aromali kek yaptm pisio corbasida hazir bnde uzaniorm kizlar.... ya bnm muazzam diet ve spor sevkim kirildi nasl toparlanicam
yarismaya katilmiyor pek kimse kuzum bence yine sen 1. olacaksin :)Bakalım bugün Suguat ı kim kazanacak iddialımıyım ne:)))
bir dahakine guzelce etini yersin canim, ilk seferlerde oluyor boyle seyler, sIkma hic canini..Kiz kardesimde ye diye uğraştı ama ben o pizzayi hupletirken kenardan baktımdöner izgara vs de vardi aslinda ben de puding istedim yanimda bademde vardi offf yaa
Insallah canim sanki hic kilo vermiyormuşum hatta kilo aliyormusum gibi hissediyorum tuhaf bir hisbir dahakine guzelce etini yersin canim, ilk seferlerde oluyor boyle seyler, sIkma hic canini..
onumuzde uzun bir surec var...
normal o his, bende diyetteyken oyle hissediyordum ama her cuma tartilinca farki goruyor ve rahatliyor insan..Insallah canim sanki hic kilo vermiyormuşum hatta kilo aliyormusum gibi hissediyorum tuhaf bir his
Insallah canimnormal o his, bende diyetteyken oyle hissediyordum ama her cuma tartilinca farki goruyor ve rahatliyor insan..
hayyiin kaptan mi yahu yumusak yuzlulugumden herkes diyeti iskartaya aldi.
takimda diyet yapan kalmadi yok gidiciiiimmm buralardan
canim 2 bucuk kiloda hic bir sey yok ,gel tabi kuzum cok seviniriz:)
dugune sayili gun kaldi gercekten, nasil gidiyor hazirliklar?
Her sey yolunda mi guzelim?
yaaa bu iradeli uyeleri takimdan atarsak sizin kacamaklar icin kim ekstradan kilo verecek?
takim kalmaz mazallah hihhhhh
kedicik cok tatliymis ama ben sana kusum...
dinlenebildin mi ablacim?
evde misin yarinda?
ooo kimler gelmis gozlerimiz pingisayar ekraninda kalmisti Nenam :)
harika haber cok sevindim :)
Kadris sagligin iyi degil mi?eve yeni geldim
disarida islerimi hallettim kapidan kizlari alip parka cikardimmmm
hain babalari cikarmamis kiyamadim miniklerime
menumu yazip cayimi demledim biraz dinlenmek istiyorum
sabah
omlet
2dilim tbe
kavun
peynir
az recel ve tereyagi
ara
yarim brdk sut
1ceviz
ogle
kucuk kase bulgurlu kiymali sulu kofte suyunu yemedim
2yk yogurt
yarim seftali
15:00
komsum kisir yapmis
az kisir
2yk yogurt
tursu
sonrada birsey yemeye firsatim olmadi
açim mutluyum:)
su 3lt
spor
50 dk bant ve 11.000 adimmmmm
7ler bu hafta gorunur umarimmm
yok canim benim beni tanimadin mi:)yok kuzum şaka yaptim kirmadim degilmiiii
cok uzulurum yoksa
isin esprisiydi o ters manada yani
supersin canimmmm :)Yawrukush Suguat :700
Evet o benim:)))Kadris sagligin iyi degil mi?
ne zaman istanbula gidis?
bu hafta 7leri goreceksin merak etme:)
yok canim benim beni tanimadin mi:)
supersin canimmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?