bebeğim sen zaten güzelsindir de hafif kilo vardır :)onuda birlikte vericez inşallah :)bende güzel görünmek istiyorum.
operim guzelim :)sen git canım sorun yok :)
bende seni ve akını kocaamn öptüm kaç hadi :)operim guzelim :)
İnşallah:)bebeğim sen zaten güzelsindir de hafif kilo vardır :)onuda birlikte vericez inşallah :)
aaa sende mi ankaradasın ,bende ankaradayım:) neresindesin canım :)İnşallah:)
Bugun yine yogundu canim kpss icin para yatirdim falan oglan da iyi ama haka çişini yapiyor:/ az oncede eve gectim esim erken geleceğim ozledim dediNasilsin Fatoscugum, gunun nasil gecti, kuzucuk nasil ?
hiç son felan değil bitanem daha 22 yaşındasın sen ,metabolizman da hızlıdır . sadece azimli olucaz gayret edicez. bu takım ne mezunlar verdi ,senin neyin eksikmiş :)Son şansım burası artık
Akyurt ya senaaa sende mi ankaradasın ,bende ankaradayım:) neresindesin canım :)
ooooo eşle cilveleşmeler haaaa ... olan var olmayan var olmuyo böyle ,bak @AKovser kıskanacak sonraBugun yine yogundu canim kpss icin para yatirdim falan oglan da iyi ama haka çişini yapiyor:/ az oncede eve gectim esim erken geleceğim ozledim dedi
ben aydınlık evlerdeyim canım , akyurt keçiörenmi oluyodu ya da saçmaladım mı :)Akyurt ya sen
Tarafında canimben aydınlık evlerdeyim canım , akyurt keçiörenmi oluyodu ya da saçmaladım mı :)
Kısmet yaa 18 yaşında evlendim erken evlenince öyle oluyor bu arada yazdığım mesajları saymam mi gerekiyor.Ey0609 kız 22 yaşında 2 bebek ne ara yaptın . Allahım 26 yaşındayım bir aday bilem yok
yok canım saymana gerek yok ...günde en az 5 mesaj gruba yazılmalı okadar. birde bak akşam oldu yemek işini kapadıysan menünü yaz buraya . yaptıysan sporunu yaz. içtiğin su miktarını yazKısmet yaa 18 yaşında evlendim erken evlenince öyle oluyor bu arada yazdığım mesajları saymam mi gerekiyor.
kız anca eşini düşünüyon ,,,yeni gelen üyemize hoş geldin bilem demedin ...tanışın hemen beni dellendirmeyin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?