:) kiyamiyorum ben..özge niyeyse hep çok az ceza veriyor ,ceza verme görevini bana verin siz bence,yemişsin poaçaları hopla zıpla tabi
afiyet olsun ve kolay gelsin ablam :)Biz bugün valiz hazirlicaz kızımla yarın 24 nöbetçiyim zamanım olmaz bi daha Cumartesi sabah belki kardeşime gecicez erken yola çıkıp sırada pazar hop Antalya yoluna
Kızımda uyandı kalkayım bende kahvaltı yapalım bari
tatil kosturmacaniz basliyor ablacim, iyi hazirliklar, kolayliklar:)Biz bugün valiz hazirlicaz kızımla yarın 24 nöbetçiyim zamanım olmaz bi daha Cumartesi sabah belki kardeşime gecicez erken yola çıkıp sırada pazar hop Antalya yoluna
Kızımda uyandı kalkayım bende kahvaltı yapalım bari
kı-ya-cak-sın:) kiyamiyorum ben..
en cok sana kiyiyorum bir kere hic gozunun yasina bakmam :)kı-ya-cak-sın( dip not : bana kıyma ama )
en cok sana kiyiyorum bir kere hic gozunun yasina bakmam :)
bende tam öğlen yemeğinde çeyrek simit yiyebilirmiyim diyecektim ,vazgeçtim
Tabi hoplayıp ziplamam lazım yedim hepsiniözge niyeyse hep çok az ceza veriyor ,ceza verme görevini bana verin siz bence,yemişsin poaçaları hopla zıpla tabi
afiyet olsun ve kolay gelsin ablam :)
Sağolasın özgem iyi uykular sizetatil kosturmacaniz basliyor ablacim, iyi hazirliklar, kolayliklar:)
vazgeçtim dedimya alla alla ,ne bağırıyon ,yapar sporumu otururum ,smitlerde kalsın öyle öksüz möksüz onların problemiyuhh artik tarti oncesiiii
yarin tartidan sonra yersin canim benimmmm :)vazgeçtim dedimya alla alla ,ne bağırıyon ,yapar sporumu otururum ,smitlerde kalsın öyle öksüz möksüz onların problemi
iyi geceler tatlı rüyalar özgem :)Canlar ben artik uyuyayim, sabah gorusmek uzere, hepinize mutlu gunler :)
Günaydın canım tam cevap yazim derken bizim miniş kahveyi döktü allahtan yanmadı biryeri çok cimcime oldu bu aralar her şeye çok meraklıAlya008 günaydın fıstık ,napıyosun :)
İşte hergün menü yazmak bu yüzden önemli ve takım kurallarimiz var malum. Bu şekilde Beslenmen yanlış olmuş kendinde farketmissin zamanla duzeltebilirsin bizlerde sana destek oluruzGünaydın kizlar öncelikle ben spor yapamiyorum agrili bi bel fıtıgım var sadece az az yürüyüz yapabilirim...bide yemek yeme sekllimi biraz anlatayim oyle hergun menu yazamam cunki ben kahvalti yapmam tatlı hamur isi asla yemem meyve asla yemem uyanirim salatalik ve su icerim cay icerim eger cok aciktiysam saat 3 gibi az bi salata yerim ama yani aksam 7 ve 8 e kadar bisey yemem ama iste sorun aksam yemekleri bizim yemeklerimiz cok agır olur bu yuzden dayanamiyrm iste ...yazinca anladim ya cok dengesiz besleniyirumm
Kaptanım bu kız dondurma yiyor basın cezayı 500jjkocamannnn gunaydinnnn herkeseee
biz kahvaltimizi yaptik yagmur yagmadan markete gidip sonrada sil supur utu yapiciz kizlarla
yani onlar bana engel olcak bende ugrascam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?