Canım bence yeme düzeni oluşturmalısın kendine ćok düzensiz bu şekilde vücut kilo veremez kendini korumaya alır üstelik akşam geç saatte yenen yemekleri vücutta kilo yaparGünaydın kizlar öncelikle ben spor yapamiyorum agrili bi bel fıtıgım var sadece az az yürüyüz yapabilirim...bide yemek yeme sekllimi biraz anlatayim oyle hergun menu yazamam cunki ben kahvalti yapmam tatlı hamur isi asla yemem meyve asla yemem uyanirim salatalik ve su icerim cay icerim eger cok aciktiysam saat 3 gibi az bi salata yerim ama yani aksam 7 ve 8 e kadar bisey yemem ama iste sorun aksam yemekleri bizim yemeklerimiz cok agır olur bu yuzden dayanamiyrm iste ...yazinca anladim ya cok dengesiz besleniyirumm
sen evlenince ben sana hergün sorcam evlilik nasıl gdiyor diye
Gerçektenmi sporun vücutta ödem yaptığını bilmiyordumcanim cok fazla ve agir spor yapma bugun spordan dolayi odem olur vucudunda...
İyi tatiller benim yerimede bir havuza gir ćıkolurmu:)))Biz bugün valiz hazirlicaz kızımla yarın 24 nöbetçiyim zamanım olmaz bi daha Cumartesi sabah belki kardeşime gecicez erken yola çıkıp sırada pazar hop Antalya yoluna
Kızımda uyandı kalkayım bende kahvaltı yapalım bari
ne kaçıcam yaaa telefon alıp sürekli girmeyi planladım ben
ahaaaaaa kaçamak yapmış basın buna cezayı hoplatın zıplatın bunu@Yawrukush
hahahaaynen aynen
cümlenin sonuna niye eklemedin keşke feyza da olsaydı diye, nankörsün işte
Tatlı rüyalar:))Canlar ben artik uyuyayim, sabah gorusmek uzere, hepinize mutlu gunler :)
kı-ya-cak-sın( dip not : bana kıyma ama )
Bakalim insallah bi duzen tutturabilirim simdi kahvaltidan basladim sekersiz cay yumurta ekmek yok salatalik domates ama zor yiyorrum yaaCanım bence yeme düzeni oluşturmalısın kendine ćok düzensiz bu şekilde vücut kilo veremez kendini korumaya alır üstelik akşam geç saatte yenen yemekleri vücutta kilo yapar
Gunaydn bebeklerim yarim yamalak bi kahvalti yaptm bi size selam vereym snra is guc yapcam
Iyiyi bebek sen nasilsn?Günaydın canım..
Nasılsın ?
Günaydın canım :))Gunaydn bebeklerim yarim yamalak bi kahvalti yaptm bi size selam vereym snra is guc yapcam
Günaydın kizlar öncelikle ben spor yapamiyorum agrili bi bel fıtıgım var sadece az az yürüyüz yapabilirim...bide yemek yeme sekllimi biraz anlatayim oyle hergun menu yazamam cunki ben kahvalti yapmam tatlı hamur isi asla yemem meyve asla yemem uyanirim salatalik ve su icerim cay icerim eger cok aciktiysam saat 3 gibi az bi salata yerim ama yani aksam 7 ve 8 e kadar bisey yemem ama iste sorun aksam yemekleri bizim yemeklerimiz cok agır olur bu yuzden dayanamiyrm iste ...yazinca anladim ya cok dengesiz besleniyirumm
Iyiyi bebek sen nasilsn?
Hayır sigara molası verdim:)))Hayırdır sıkıldın mıı ? :)
Hayır sigara molası verdim:)))
Çok istiyorum bırakmayı ben bırakıyorum o beni bırakmıyorDiyetle sigarayı da mı bıraksan acabaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?