Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bence yeme düzeni oluşturmalısın kendine ćok düzensiz bu şekilde vücut kilo veremez kendini korumaya alır üstelik akşam geç saatte yenen yemekleri vücutta kilo yapar

İyi tatiller benim yerimede bir havuza gir ćıkolurmu:)))

Ayy ben takım dinlenir diyordum sen okula başlayınca ama napalımm

Ya kaçamak dediğin 2 ısırık simit , el insaf yaniiii

Bundan sonraki cümlelere eklerim canım, Feyza olmadan tadı tuzu yok hiçbirşeyin diyee

Canım bence yeme düzeni oluşturmalısın kendine ćok düzensiz bu şekilde vücut kilo veremez kendini korumaya alır üstelik akşam geç saatte yenen yemekleri vücutta kilo yapar
Bakalim insallah bi duzen tutturabilirim simdi kahvaltidan basladim sekersiz cay yumurta ekmek yok salatalik domates ama zor yiyorrum yaa

Sali gunu menum
Sabah
yumurta
salatalik
Domates
Dana jambon 3 tane
Cay
Ekmek 2 dilim olablr hatrlamiorm
Birazcik bal
oglen
Corba
Aksam
Etli sarma
Yogurt
Salata
Su 2 lt asagi icmiorm qma tam sayi veremiorm
spor yarm saat evde yaptm zorla hic adaptw olamiorm

Carsamba menum
sabah
Omlet
Kirmizi biber
Domates
Salatalik
1 avuc.ceviz
Bal
Kaymak 2yk.kadr

Oglen
3 Boşnak mantisi
2 sarma

aksam
bol su bsy yiemedm istahm yoktu
Su 2lt ustunde
Sodali limonli yesilcay 2 fincan
Spor yok.malesef

Günaydın canımm..
Hergün menü yazmalısın.. Yoksa nasıl yardımcı olabiliriz ki sana ?
Spor yapamıyorsun, rahatsızsın, o yüzden ne kadar yürüye biliyorsan yürü canım.. Akşam da ne kadar yürüdüğünü menüne ekle..
Beslenmene gelince takımın kahvaltı yapmayanı bendim şimdi azıcık da olsa yiyebildiğim kadar sabahları yemeğe çalışıyorum.. Mesela bugün yaptığın kahvaltı çok iyi, zorla yiyorsun ama ye, bir süre sonra sevmesen de alışacaksın..
Öğün atlamamaya çalış.. Kahvaltı yaptın öğlen de mutlaka yemelisin.. hatta ara öğün de yiyebilirsin.. Az yiyerek kilo veremezsen bunu bir kere aklında tut..
Öğlen yediğin salatayı akşam yesen mesela ?? Akşam yediğin ağır yemekler çok zararlı.. Yani yemeklerden 1-2 çatal yesen sorun olmaz da doyana kadar yersen kilo veremezsin..
Hem sen gündüz az yediğin için akşam aç oluyorsundur kesin, kahvaltı ve öğle yemeğini normal yersen bir de acıkınca ara öğün yaparsan akşam yemeklere saldırmazsın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…