Girmemmi girerim herkesin yerine bi kereİyi tatiller benim yerimede bir havuza gir ćıkolurmu:)))
Günaydın canım :) ) )GÜNAYDIN
naberGünaydın canım :) ) )
buluşalım bi cumartesi. olarmı?Neee aliağadamısın hemen buluşak Karşıyakadayım kuzum daha önce babamın yanında çalıştım hep ilk defa bi işe gircem
tek suçlu sensin kadınnnn
ilk sen yicen ama o sopayı bi günbu kadın çok tehlikeli buluşma bence ben bundan çok korkuyorumsürekli elinde sopa var
Kar kraliçesinden kötü olurmu kardan adam olur kar helvası olurallahım uykusuzluk başıma vurdu hhahah espirilere bak KarKralicesi
daha gune karar veremedin kuzum, olsun 2 cocuk da olsa hepinize bir degisiklik olacak Kadrisim :)
ah ahh bezen bende ayni feryadi basiyorum , azicik daha uyusammmm
canim elbette mezun olsanda birakmayiz :)
canim Akin bugun cok mutlu gitti okuluna 3. gune gore cok guzeldi tepkileri cok sukur:)
Iremcim sen leslie yap guzelim, firsat bulursan da disarida yurursun en guzeli yuruyus canim :)
canim okulla ilgili kotu seyler hic soylemedi cok sukur, sadece ne oluyor ne bitiyor anlamaya calisiyor kuzucuk.
Bugun cok keyifli gonderdim Demetim insallah boyle devam eder:)
insallah boyle devam eder canim benim:)
ozurluk bir sey yok gulum, okullar 1 aya aciliyor 1 ayda guzel kilolar ver istiyorum canim okula baslamadan :)
İyiyim canım senden naber :))
İyi hoş yazmissin ama insallah aliskanlik yapabilirim cunki gercenten guzduz yemek yemeyi sevmiyrm bide ben bu diyeti diaformin ilacla desteklicem doktorum onerdiGünaydın canımm..
Hergün menü yazmalısın.. Yoksa nasıl yardımcı olabiliriz ki sana ?
Spor yapamıyorsun, rahatsızsın, o yüzden ne kadar yürüye biliyorsan yürü canım.. Akşam da ne kadar yürüdüğünü menüne ekle..
Beslenmene gelince takımın kahvaltı yapmayanı bendim şimdi azıcık da olsa yiyebildiğim kadar sabahları yemeğe çalışıyorum.. Mesela bugün yaptığın kahvaltı çok iyi, zorla yiyorsun ama ye, bir süre sonra sevmesen de alışacaksın..
Öğün atlamamaya çalış.. Kahvaltı yaptın öğlen de mutlaka yemelisin.. hatta ara öğün de yiyebilirsin.. Az yiyerek kilo veremezsen bunu bir kere aklında tut..
Öğlen yediğin salatayı akşam yesen mesela ?? Akşam yediğin ağır yemekler çok zararlı.. Yani yemeklerden 1-2 çatal yesen sorun olmaz da doyana kadar yersen kilo veremezsin..
Hem sen gündüz az yediğin için akşam aç oluyorsundur kesin, kahvaltı ve öğle yemeğini normal yersen bir de acıkınca ara öğün yaparsan akşam yemeklere saldırmazsın canım :)
iyidir canımİyiyim canım senden naber :))
Bugün kimsecikler yok galiba ikimiz varız herkes nereye kaçtı :)))geri gelin bakimiyidir canım
Kokoreç yedirmeye çalıştı bir gün bana ama midem bulandı yiyemedimuyma kuzum sen ona
Ya sorma benim de öyle , reglim yaklaştı hem karnım şişti hem yemek yerken ayırt etmiyorumof bügün ilk defa bu kadar ağır kaçırdım korkuyorum söylemeye , akşama yemek yok bol spor varReglim yaklaştı karnım şişti
canim burada hergun 8 saat calisiliyor.
oglen diyelimki 2 -3 saat isten cikti, birlikte vakit gecirdik esimle, o 2-3 saati aksam gec gelerek ya da haftasonu calisarak telafi edebiliyor.
ne zaman, hangi araliklarda calistiginin bir onemi yok, haftada 40 saat calistigi surece:)
ozlemisiz bu menuyu :)
Canlarim alintilarim bitti sukur, 10 dk.ya evden cikiyorum Akini almaya gidecegim okula.
Birde keratama soz verdim , cikista okulun parkinda oynayacagiz azicik
Hepinize simdiden iyi geceler, iyi istirahatler
Dondugumde uyumazsaniz gorusuruz fistiklar
canım mesaj yazdıktan sonra düzenle diip üzerinde tekrar işlem yapabilirsin , bir daha baştan alıntılamana gerek yokBi coklu alinti yapayim dedim elime yuzume bulasdirdim :))))
Aynı benKısa sürede kalıcı kilo değildir o canım
Ödemdir
Ama gelmen güzel olmuş canım
Hayırlı olsun tekrar umarım hemen verirsin o az aldığın kiloyu
Ben aynı canım hasan 6 ayını bitirdi
Duymayan kalmamıştır bacım evleniyor bu pazar
Salı günü bi 10 günlüğüne tatile çıkıyorum
Bu cuma günü burda da izne ayrılıyorum.
İnşallah izinlerde kilo almam da hemen takımda olurum bakıcaz artık
Evlilik telaşları çok zormuş kendiminkinde bu kadar stres olmamıştım kızkardeşimin ceviz kıracağına, ipine, gırgırına kadar ilgilendiğim için inanılmaz gergin ve yoğundumkendimin hiç bir şeyi almaya gitmedim ne gösterdilerse ne istiyosanız alın dedim anneme babama. Benim tabaklarımı kaşıklarımı mesela babam gitti kendi aldı o derece ben napıyomuydum sevgilimle fırıl fırıl geziyordum. Acısı şimdi pis çıkıyo kardeşim üzerinden:) umarım seninde herşeyin çoook güzel olur canım. Allah önce evine huzur versin amin
Ya ben burdayım ama pişmanlık çekiyorum şu an fenayımB
Bugün kimsecikler yok galiba ikimiz varız herkes nereye kaçtı :)))geri gelin bakim
hep böyle bunlarB
Bugün kimsecikler yok galiba ikimiz varız herkes nereye kaçtı :)))geri gelin bakim
Çok istiyorum bırakmayı ben bırakıyorum o beni bırakmıyor
Ah bir bırakabilsem o irade yok bende
Hamileyken ne güzel bırakmıştım 1,5 sene ićmedim
Bizim minik doğduktansonra yine başladım üzüntüden
Haklısın canım kızımın yanında asla sigara ićmiyorum kimseye içirmiyorumda sigara içenlerin ortamına girdirmiyorum.şuan küçük aklı ermiyor ama o büyümeden mutlaka bırakıcam inşallah :))Bak görüyor musun önemli sebebin olunca nasıl da bırakmışsın..
Şimdi de kendin için olmasa bile miniğin için bırakabilirsin canım..
Senin sigara içmenin ona da zararı olduğunu düşün ve bırak..
Hem çocuklar sigara içen anne, babadan utanıyor bazen.. Ben mesela arkadaşlarım benim babam içmiyor asla ağzına bile sürmez dediğinde kötü oluyordum.. Çünkü benim babam aşırı sigara içen biriydi..
Çok şükür bıraktı, senelerdir 1 kere bile içmedi, sigarayı bıraktıktan sonra daha bir başka sever oldum babamı
İyi hoş yazmissin ama insallah aliskanlik yapabilirim cunki gercenten guzduz yemek yemeyi sevmiyrm bide ben bu diyeti diaformin ilacla desteklicem doktorum onerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?