Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Neee aliağadamısın hemen buluşak Karşıyakadayım kuzum daha önce babamın yanında çalıştım hep ilk defa bi işe gircem
buluşalım bi cumartesi. olarmı?

tek suçlu sensin kadınnnn

bu kadın çok tehlikeli buluşma bence ben bundan çok korkuyorum sürekli elinde sopa var
ilk sen yicen ama o sopayı bi gün

Kar kraliçesinden kötü olurmu kardan adam olur kar helvası olur allahım uykusuzluk başıma vurdu hhahah espirilere bak KarKralicesi

İyi hoş yazmissin ama insallah aliskanlik yapabilirim cunki gercenten guzduz yemek yemeyi sevmiyrm bide ben bu diyeti diaformin ilacla desteklicem doktorum onerdi

uyma kuzum sen ona
Kokoreç yedirmeye çalıştı bir gün bana ama midem bulandı yiyemedim bir de bütün gün aç kaldım belki acıkınca yersin dedi

Reglim yaklaştı karnım şişti
Ya sorma benim de öyle , reglim yaklaştı hem karnım şişti hem yemek yerken ayırt etmiyorumof bügün ilk defa bu kadar ağır kaçırdım korkuyorum söylemeye , akşama yemek yok bol spor var

Canım hollanda mıydı orası neresiydi
Ya ben de menülerimi eklemeyi özlemişim ama kaptanım girişim muhteşem olmadı bugün kaçırdım, içimde müthiş bir yeme isteği uyandı ve öğle yemeğinde yemekhanede mantı çıktı bir de yanına ıslak kek ve ben duramadım yedim , bir de regl tarihime baktım ki yarın mış günü meğer
o yüzden kaçırmışım ama söz akşama yemek yok 1 kase çorba içerim bir de bol spor , yürüyüş , cezalıyım eve yürüyerek geçicem

Canlarim alintilarim bitti sukur, 10 dk.ya evden cikiyorum Akini almaya gidecegim okula.
Birde keratama soz verdim , cikista okulun parkinda oynayacagiz azicik
Hepinize simdiden iyi geceler, iyi istirahatler
Dondugumde uyumazsaniz gorusuruz fistiklar

İyi eğlenceler

Bi coklu alinti yapayim dedim elime yuzume bulasdirdim :))))
canım mesaj yazdıktan sonra düzenle diip üzerinde tekrar işlem yapabilirsin , bir daha baştan alıntılamana gerek yok

Aynı ben bende anneme diyorum ki sorma al , kv soruyor olu olur diyorum çok uğraşamıyorum , bir tek ev alma ve mobilya kısmına özenle bakarım , diğer ufak tefekler ne olursa olur zaten
Kardeşin için mutluluklar dilerim canım , hayırlı olur inşallah

Çok istiyorum bırakmayı ben bırakıyorum o beni bırakmıyor

Ah bir bırakabilsem o irade yok bende

Hamileyken ne güzel bırakmıştım 1,5 sene ićmedim

Bizim minik doğduktansonra yine başladım üzüntüden

Bak görüyor musun önemli sebebin olunca nasıl da bırakmışsın..
Şimdi de kendin için olmasa bile miniğin için bırakabilirsin canım..
Senin sigara içmenin ona da zararı olduğunu düşün ve bırak..
Hem çocuklar sigara içen anne, babadan utanıyor bazen.. Ben mesela arkadaşlarım benim babam içmiyor asla ağzına bile sürmez dediğinde kötü oluyordum.. Çünkü benim babam aşırı sigara içen biriydi..
Çok şükür bıraktı, senelerdir 1 kere bile içmedi, sigarayı bıraktıktan sonra daha bir başka sever oldum babamı

Haklısın canım kızımın yanında asla sigara ićmiyorum kimseye içirmiyorumda sigara içenlerin ortamına girdirmiyorum.şuan küçük aklı ermiyor ama o büyümeden mutlaka bırakıcam inşallah :))

İyi hoş yazmissin ama insallah aliskanlik yapabilirim cunki gercenten guzduz yemek yemeyi sevmiyrm bide ben bu diyeti diaformin ilacla desteklicem doktorum onerdi

Alışacaksın mecbur canım.. Öyle yapamam, edemem, alışamam demekle olmuyor maalesef, ona kalırsa şimdiki alışkanlıklarınla da kilo verirdin daha doğrusu hiç almazdın..
Demek ki yalnış yaptığın şeyler var ve onlar mutlaka değişmeli..
Değişmeyi kafasına koyan insan herşeye alışıyor mecbur, hiç sevmediğim halde diyet yaptığım sürece yeşilçay, yeşillik, sebze ve s. bunlar mecbur hayatımda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…