Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi geceler tatlı rüyalar özgem :)
Kızzz o kadar serenat yaptık sana tüllaaayy sevgilim aşkım geri döönn dedik dönüp bir hi bile demedin.. adaşıma datluşş öpücükler gönder bize bi selam yok.. unuttun mu beni..beni beni bihterini bak burdan gelip taciz ederim artık cevap ver kız ne küsüp gittin uğramıyon kaç gündür yakışıyo mu hiç feyzaaa duy sesimizi gel bize bazı bazıı fyzanur

o yok kaçtı terketti bizi küstümü acaba

Bu arada selam kızlar 5.takımdan geliyorum ben..böyle bodoslama daldım araya ama şu feyza cadısını kovalıyom heryerden
Herkese yarın tartıda mutlu eksiler diliyorum
Teşekkürler :)))nereye saklandıki bu kız şeytan aldı götürdü satamadan getirdi

Haklısın canım kızımın yanında asla sigara ićmiyorum kimseye içirmiyorumda sigara içenlerin ortamına girdirmiyorum.şuan küçük aklı ermiyor ama o büyümeden mutlaka bırakıcam inşallah :))

İyi yapıyorsun canım..
Dediğim gibi çocukları kötü etkiliyor anne, babanın sigara içmesi.. Ne kadar çabuk bırakırsan o kadar iyi hepiniz için..

Bu arada selam kızlar 5.takımdan geliyorum ben..böyle bodoslama daldım araya ama şu feyza cadısını kovalıyom heryerden
Herkese yarın tartıda mutlu eksiler diliyorum

Aleyküm selam.. Hoşgeldin canım :)
Her zaman bekleriz :) Gel beraber kovalıyalım Feyzayı

o yok kaçtı terketti bizi küstümü acaba

Teşekkürler :)))nereye saklandıki bu kız şeytan aldı götürdü satamadan getirdi

Ayy küstü gitti delüüüü.. ama o deliyse ben daha deliyimm.. kızım trabzonun delisiyim ben çıkarttırma emaneti nasıl terkedersin beni hayın kadın gel çabuk buraya fyzanur

Aleyküm selam.. Hoşgeldin canım :)
Her zaman bekleriz :) Gel beraber kovalıyalım Feyzayı
Hosbulduk canım zıpzıp çekirge durmuyoki yerinde yakalayamadım sabah yine.. kaç gündür bu iğrenç sesimle şarkı da söylüyom ona gelmiyo..bizim betüşe dediğim gibi gel pisi pisi mi desem acep... feyzosss fyzanur hanimişş pisi pisi pisi miyaavvv

Yok canım boşuna uğraşma pisi pisi bilmiyor gelmez öyle

fyzanur neredesin gerçekteennnn gel takılalımmm birazz Bak evlencem sonra bulamayacaksın benii Önümüdeki sene falan yaniiiii
Ahahaha dur bunalıma giricek hem şüşkoyum hem evde kaldım diye..madem evleniyosun söyleme bari kızz bak feyza hanım kaçıp sığındığın arkideşlerinde evlenip bırakacak seni..ama ben öyle miyim.bakma sen bizim hayırsıza kendi var ama evlenmem kaç sene daha dışardan bakınca baya oyalıyo bu adam beni 6yıldır kızz feyzaaaa ağlanacak halime gülüyom kız gel sarıl bana accık noluuurrr fyzanur bak bu kadar sarılsan yeter çok bişey istemiyom

canım menü yazmak bütün gruplarda zorunlu .yoksa grubun bir anlamı kalmaz . lütfen elinden gelen gayreti göster .

Günaydın canım tam cevap yazim derken bizim miniş kahveyi döktü allahtan yanmadı biryeri çok cimcime oldu bu aralar her şeye çok meraklı
ayyy çok geçmiş olsun bitanem şükür bişeyi yok bebişin ,bebkler meraklı olur normal :)yerim onu ben :)
Kaptanım bu kız dondurma yiyor basın cezayı 500jj
benden acımasızlarıda varmış
hoş geldin canım :)
Yazmazsan içinde kalır çatlarsın dimiii
aynen tam 5 kez aradım o mesajı dönüp dönüp sen bilmiyon
Evlenince beni bulursan sorarsın canımmm
nankör ,nasıl beni terk ediyon sen ,hani kankiydik hani iyi günde kötü günde olacaktın

hah şöyle yola gellll :)

Gunaydn bebeklerim yarim yamalak bi kahvalti yaptm bi size selam vereym snra is guc yapcam
neyyy bebek mi alıyorum onu üstüme
Neden sana kıymıyormuşşşş bir de simit yiyecekmişşş
korkudan yiyemedim kzıımmm yaramı deşme ,bugün çarşıda köfteler ,dönerler Allahım sana geliyorum ama yemedim tuttum kendimi ...sakin sakinnn ottt ye ott iyidir feyza sakinnnn ol kızımmm sakinnnn

Bizim minik doğduktansonra yine başladım üzüntüden
neye üzüldün böyle canım ya ?
Dünkü menüm

4 badem 2 fındık

ögle
1kase corba
sulu köfte
pilav
1dilim ekmek

1nescafe
akşam
yarım tabak ıspanak.
biraz yogurt

yarım saat yürüyüş
4lt su
beğendim fıstık güzel menü :)

buluşalım bi cumartesi. olarmı?

ilk sen yicen ama o sopayı bi gün

Ya ben burdayım ama pişmanlık çekiyorum şu an fenayım
neden canım ,kaçırdımmı ben o kısmı ?

roman yazmışsın haaa...birini okuyorum altta bir roman daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…