- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
Kızzz o kadar serenat yaptık sana tüllaaayy sevgilim aşkım geri döönn dedik dönüp bir hi bile demedin.. adaşıma datluşş öpücükler gönder bize bi selam yok.. unuttun mu beni..beni beni bihteriniiyi geceler tatlı rüyalar özgem :)
o yok kaçtı terketti bizi küstümü acabaKızzz o kadar serenat yaptık sana tüllaaayy sevgilim aşkım geri döönn dedik dönüp bir hi bile demedin.. adaşıma datluşş öpücükler gönder bize bi selam yok.. unuttun mu beni..beni beni bihterinibak burdan gelip taciz ederim artık cevap ver kız ne küsüp gittin uğramıyon kaç gündür yakışıyo mu hiç feyzaaa duy sesimizi gel bize bazı bazıı fyzanur
Teşekkürler :)))nereye saklandıki bu kız şeytan aldı götürdü satamadan getirdiBu arada selam kızlar 5.takımdan geliyorum ben..böyle bodoslama daldım araya ama şu feyza cadısını kovalıyom heryerden
Herkese yarın tartıda mutlu eksiler diliyorum
iyi eglenceler kuzummmmBenim şimdi hazırlanmam gerek ablama gidicem beni bekliyorlar artık akşam üstü gelirim yine öpüyorum hepinizi:))
hem pilav hem ekmekkkkkkDünkü menüm
4 badem 2 fındık
ögle
1kase corba
sulu köfte
pilav
1dilim ekmek
1nescafe
akşam
yarım tabak ıspanak.
biraz yogurt
yarım saat yürüyüş
4lt su
Haklısın canım kızımın yanında asla sigara ićmiyorum kimseye içirmiyorumda sigara içenlerin ortamına girdirmiyorum.şuan küçük aklı ermiyor ama o büyümeden mutlaka bırakıcam inşallah :))
Benim şimdi hazırlanmam gerek ablama gidicem beni bekliyorlar artık akşam üstü gelirim yine öpüyorum hepinizi:))
Bu arada selam kızlar 5.takımdan geliyorum ben..böyle bodoslama daldım araya ama şu feyza cadısını kovalıyom heryerden
Herkese yarın tartıda mutlu eksiler diliyorum
iyi eglenceler kuzummmm
bende ütü masami kurayim
o yok kaçtı terketti bizi küstümü acaba
Teşekkürler :)))nereye saklandıki bu kız şeytan aldı götürdü satamadan getirdi
Hosbulduk canımAleyküm selam.. Hoşgeldin canım :)
Her zaman bekleriz :) Gel beraber kovalıyalım Feyzayı
Ayy küstü gitti delüüüü.. ama o deliyse ben daha deliyimm.. kızım trabzonun delisiyim ben çıkarttırma emaneti nasıl terkedersin beni hayın kadın gel çabuk burayafyzanur
Hosbulduk canımzıpzıp çekirge durmuyoki yerinde yakalayamadım sabah yine.. kaç gündür bu iğrenç sesimle şarkı da söylüyom ona gelmiyo..bizim betüşe dediğim gibi gel pisi pisi mi desem acep... feyzosss fyzanur hanimişş pisi pisi pisi miyaavvv
Ahahaha dur bunalıma giricek hem şüşkoyum hem evde kaldım diye..madem evleniyosun söyleme bari kızzfyzanur neredesin gerçekteennnn gel takılalımmm birazz Bak evlencem sonra bulamayacaksın benii Önümüdeki sene falan yaniiiii
parala beni dostumhem pilav hem ekmekkkkkk
noluyor bakiyim sanaaaa
dizginleri biraktim saldin kendini
hoşgeldin neler yapın ??Biraz iş yaptım dolandım geldim
canım menü yazmak bütün gruplarda zorunlu .yoksa grubun bir anlamı kalmaz . lütfen elinden gelen gayreti göster .Günaydın kizlar öncelikle ben spor yapamiyorum agrili bi bel fıtıgım var sadece az az yürüyüz yapabilirim...bide yemek yeme sekllimi biraz anlatayim oyle hergun menu yazamam cunki ben kahvalti yapmam tatlı hamur isi asla yemem meyve asla yemem uyanirim salatalik ve su icerim cay icerim eger cok aciktiysam saat 3 gibi az bi salata yerim ama yani aksam 7 ve 8 e kadar bisey yemem ama iste sorun aksam yemekleri bizim yemeklerimiz cok agır olur bu yuzden dayanamiyrm iste ...yazinca anladim ya cok dengesiz besleniyirumm
ayyy çok geçmiş olsun bitanem şükür bişeyi yok bebişin ,bebkler meraklı olur normal :)yerim onu ben :)Günaydın canım tam cevap yazim derken bizim miniş kahveyi döktü allahtan yanmadı biryeri çok cimcime oldu bu aralar her şeye çok meraklı
benden acımasızlarıda varmışKaptanım bu kız dondurma yiyor basın cezayı 500jj
hoş geldin canım :)
aynen tam 5 kez aradım o mesajı dönüp dönüp sen bilmiyonYazmazsan içinde kalır çatlarsın dimiii
nankör ,nasıl beni terk ediyon sen ,hani kankiydik hani iyi günde kötü günde olacaktınEvlenince beni bulursan sorarsın canımmm
hah şöyle yola gellll :)Ayy ben takım dinlenir diyordum sen okula başlayınca ama napalımm
Ya kaçamak dediğin 2 ısırık simit , el insaf yaniiii
Bundan sonraki cümlelere eklerim canım, Feyza olmadan tadı tuzu yok hiçbirşeyin diyee
neyyy bebek mi alıyorum onu üstümeGunaydn bebeklerim yarim yamalak bi kahvalti yaptm bi size selam vereym snra is guc yapcam
Neden sana kıymıyormuşşşşbir de simit yiyecekmişşş
neye üzüldün böyle canım ya ?Bizim minik doğduktansonra yine başladım üzüntüden
beğendim fıstık güzel menü :)Dünkü menüm
4 badem 2 fındık
ögle
1kase corba
sulu köfte
pilav
1dilim ekmek
1nescafe
akşam
yarım tabak ıspanak.
biraz yogurt
yarım saat yürüyüş
4lt su
buluşalım bi cumartesi. olarmı?
ilk sen yicen ama o sopayı bi gün
neden canım ,kaçırdımmı ben o kısmı ?Ya ben burdayım ama pişmanlık çekiyorum şu an fenayım
roman yazmışsın haaa...birini okuyorum altta bir roman dahaBak görüyor musun önemli sebebin olunca nasıl da bırakmışsın..
Şimdi de kendin için olmasa bile miniğin için bırakabilirsin canım..
Senin sigara içmenin ona da zararı olduğunu düşün ve bırak..
Hem çocuklar sigara içen anne, babadan utanıyor bazen.. Ben mesela arkadaşlarım benim babam içmiyor asla ağzına bile sürmez dediğinde kötü oluyordum.. Çünkü benim babam aşırı sigara içen biriydi..
Çok şükür bıraktı, senelerdir 1 kere bile içmedi, sigarayı bıraktıktan sonra daha bir başka sever oldum babamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?