serenatını yeni gördüm :) teşekkür ederim :)Ayy küstü gitti delüüüü.. ama o deliyse ben daha deliyimm.. kızım trabzonun delisiyim ben çıkarttırma emaneti nasıl terkedersin beni hayın kadın gel çabuk burayafyzanur
Hosbulduk canımzıpzıp çekirge durmuyoki yerinde yakalayamadım sabah yine.. kaç gündür bu iğrenç sesimle şarkı da söylüyom ona gelmiyo..bizim betüşe dediğim gibi gel pisi pisi mi desem acep... feyzosss fyzanur hanimişş pisi pisi pisi miyaavvv
ben sana burda sarılsam olmamıAhahaha dur bunalıma giricek hem şüşkoyum hem evde kaldım diye..madem evleniyosun söyleme bari kızzbak feyza hanım kaçıp sığındığın arkideşlerinde evlenip bırakacak seni..ama ben öyle miyim.bakma sen bizim hayırsıza kendi var ama evlenmem kaç sene daha dışardan bakınca baya oyalıyo bu adam beni 6yıldır kızz feyzaaaa ağlanacak halime gülüyom kız gel sarıl bana accık noluuurrr fyzanur bak bu kadar sarılsan yeter çok bişey istemiyom
Klasik bulaşık toplama çamaşır katlama Vee valiz hazırlamahoşgeldin neler yapın ??
aynen tam 5 kez aradım o mesajı dönüp dönüp sen bilmiyon
nankör ,nasıl beni terk ediyon sen ,hani kankiydik hani iyi günde kötü günde olacaktın
hah şöyle yola gellll :)
korkudan yiyemedim kzıımmm yaramı deşme ,bugün çarşıda köfteler ,dönerler Allahım sana geliyorum ama yemedim tuttum kendimi ...sakin sakinnn ottt ye ott iyidir feyza sakinnnn ol kızımmm sakinnnn
roman yazmışsın haaa...birini okuyorum altta bir roman daha
heeee sende asosyaldin demi ben gibi anca buraya yazıyonBana 2 ısırık simite ceza yazdırıyordun neredeyse, sen yarım simit yesen ben seni idam ettirirdim şurda
Dur daha bir yere gittiğim yok, hemen de nankör oldum iyi mi
Benimki gelecek de, işlerimizi hall edeceğiz de, evleneceğiz deee ohooo ben 2017-yi burda geçiririm bu gidişle
Kaptırınca kendimi roman yazmış oluyorumKonuşacak kimsem yok Feyzammm ben buraya döküyorum içimi napimm
Ahahaha dur bunalıma giricek hem şüşkoyum hem evde kaldım diye..madem evleniyosun söyleme bari kızzbak feyza hanım kaçıp sığındığın arkideşlerinde evlenip bırakacak seni..ama ben öyle miyim.bakma sen bizim hayırsıza kendi var ama evlenmem kaç sene daha dışardan bakınca baya oyalıyo bu adam beni 6yıldır kızz feyzaaaa ağlanacak halime gülüyom kız gel sarıl bana accık noluuurrr fyzanur bak bu kadar sarılsan yeter çok bişey istemiyom
heeee sende asosyaldin demi ben gibi anca buraya yazıyon
Kızlar elimdeki galaxy 3310 telefondan dolayı alıntı yapamıyorum kusura bakmayın ben biraz daha kilo vermeye çalışırken daha da çok kilo alanlardanım maalesef zaten bugüne kadar da hiç norma kiloda olamadım ama bunlara bir sünger çekiyorum ben :) önümüze bakalım değil mi :)) kendi aklımca bir diyet yazdım kalorisi 800-900 arası bir şeyler çıkıyor ayrıca günde 30 dk yürüyeyim diyorum nasıl sizce
her yerde yürüyen merdiven istiyorum ne sevecem yaGünde 800-900 kalori az canım, günlük alman gereken kaloriyi hesapla ona göre haraket et eğer illa ki kalori sayacaksan...
Vermeye çalışırken alıyorsan yalnış yaptığın çok şey var demek ki.. Bunları düzeltmek için burdasın zaten..
Yürüyüşü biraz da artır derim.. İlk başlarda hele de yürümeyi sevmeyen biri isen sıkılman çok normal ama zamanla alışacaksın, hatta yürümeyi seveceksin :)
her yerde yürüyen merdiven istiyorum ne sevecem ya
Merhaba Canim benim adim Arzu 20 yasindayim 9 gunluk evliyim :)) tanisdigimiza memnun oldum :)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :maysa2011
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 2 yaş
Yaşadığınız şehir:adiyaman
Boyunuz :1.72
Kilonuz:82
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?kendim için sagligim icin
Şişko kal o zamann tembelllllBen kesin 100 civarı olurdum öyle Merdivene de ihtiyaç kalmaz yuvarlanırdım artıkkk
Biraz uykum vardi aklima gelmedi :)) tesekkur ederimKokoreç yedirmeye çalıştı bir gün bana ama midem bulandı yiyemedimbir de bütün gün aç kaldım belki acıkınca yersin dedi
Ya sorma benim de öyle , reglim yaklaştı hem karnım şişti hem yemek yerken ayırt etmiyorumof bügün ilk defa bu kadar ağır kaçırdım korkuyorum söylemeye , akşama yemek yok bol spor var
Canım hollanda mıydı orası neresiydi
Ya ben de menülerimi eklemeyi özlemişim ama kaptanım girişim muhteşem olmadı bugün kaçırdım, içimde müthiş bir yeme isteği uyandı ve öğle yemeğinde yemekhanede mantı çıktı bir de yanına ıslak kek ve ben duramadım yedim, bir de regl tarihime baktım ki yarın mış günü meğer
o yüzden kaçırmışım ama söz akşama yemek yok 1 kase çorba içerim bir de bol spor , yürüyüş , cezalıyım eve yürüyerek geçicem
İyi eğlenceler
canım mesaj yazdıktan sonra düzenle diip üzerinde tekrar işlem yapabilirsin , bir daha baştan alıntılamana gerek yok
Aynı benbende anneme diyorum ki sorma al , kv soruyor olu olur diyorum çok uğraşamıyorum , bir tek ev alma ve mobilya kısmına özenle bakarım , diğer ufak tefekler ne olursa olur zaten
Kardeşin için mutluluklar dilerim canım , hayırlı olur inşallah
kalori saymak pek ise yaramazKızlar elimdeki galaxy 3310 telefondan dolayı alıntı yapamıyorum kusura bakmayın ben biraz daha kilo vermeye çalışırken daha da çok kilo alanlardanım maalesef zaten bugüne kadar da hiç norma kiloda olamadım ama bunlara bir sünger çekiyorum ben :) önümüze bakalım değil mi :)) kendi aklımca bir diyet yazdım kalorisi 800-900 arası bir şeyler çıkıyor ayrıca günde 30 dk yürüyeyim diyorum nasıl sizce
1 dilimden azsa madem ne yapalimm..Yawrukush sabahki simite direndim ama bir kaç saat önce kardeşim ağzıma zorla pizza soktu vallada billada elimle kızı itekledim ağzımı kapattım ama gücüm yetmedi ya buda nefis sonuçta 1 dilimden az yedim.üstünede kalktım spor yaptım vicdan azabıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?