Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

serenatını yeni gördüm :) teşekkür ederim :)

ben sana burda sarılsam olmamı ayyy canım neler yazmışsın kusura bakma yeni gördüm cevap veremedim .özelden yazdığımı oku lütfen :)

Bana 2 ısırık simite ceza yazdırıyordun neredeyse, sen yarım simit yesen ben seni idam ettirirdim şurda

Dur daha bir yere gittiğim yok, hemen de nankör oldum iyi mi
Benimki gelecek de, işlerimizi hall edeceğiz de, evleneceğiz deee ohooo ben 2017-yi burda geçiririm bu gidişle

Kaptırınca kendimi roman yazmış oluyorum Konuşacak kimsem yok Feyzammm ben buraya döküyorum içimi napimm

heeee sende asosyaldin demi ben gibi anca buraya yazıyon

Kızlar elimdeki galaxy 3310 telefondan dolayı alıntı yapamıyorum kusura bakmayın ben biraz daha kilo vermeye çalışırken daha da çok kilo alanlardanım maalesef zaten bugüne kadar da hiç norma kiloda olamadım ama bunlara bir sünger çekiyorum ben :) önümüze bakalım değil mi :)) kendi aklımca bir diyet yazdım kalorisi 800-900 arası bir şeyler çıkıyor ayrıca günde 30 dk yürüyeyim diyorum nasıl sizce

Yok yokkk girmezz, benim de evlendiğim yok zaten Feyzaya takılıyorum

Günde 800-900 kalori az canım, günlük alman gereken kaloriyi hesapla ona göre haraket et eğer illa ki kalori sayacaksan...
Vermeye çalışırken alıyorsan yalnış yaptığın çok şey var demek ki.. Bunları düzeltmek için burdasın zaten..
Yürüyüşü biraz da artır derim.. İlk başlarda hele de yürümeyi sevmeyen biri isen sıkılman çok normal ama zamanla alışacaksın, hatta yürümeyi seveceksin :)

her yerde yürüyen merdiven istiyorum ne sevecem ya

Merhaba Canim benim adim Arzu 20 yasindayim 9 gunluk evliyim :)) tanisdigimiza memnun oldum :)

Biraz uykum vardi aklima gelmedi :)) tesekkur ederim

kalori saymak pek ise yaramaz
yani 500kalorilik aksam yemegi yerine ayni oranda cips yersen kilo veremezsin mesela canim
onun yerine kalori saymadan saglikli gidalari doyana kadar tuketip sagliksiz olanlari yememek daha dogru yada tadina bakip birakmak canim

Fistiklar bugun cook enerjik uyandim, sabahta gec kalktik biraz dinlenmisim:)
Esimin kahvaltisini , oglen yemegini (sefer tasi) :) hazirladim yolcu ettim.
Simdide Akinla kahvalti ediyoruz:)
Kahvaltidan sonra okula, Akini birakip hastaneye gidecegim.
Bugun aylik randevu gunum saka maka 25 haftalik olduk:)
Hastaneden de kosa kosa okula donup Akini alacagim.
Sonra muhtemelen pert olurum, Akini uyutup, uyur vaziyette ders calisirim:)
Allahtan dun yemegi hazirladim aksamdan birde onunla ugrasmayacagim:))

1 dilimden azsa madem ne yapalimm..
sizin eve pizzayi yasak edicezzz yaaaaa yemeyin ailecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…