- 20 Eylül 2012
- 22.170
- 89.400
- 798
dun ilk kez Akinsiz o okuldayken temizlik yaptim kadrisim, normalde 2 saatte yaptigim isi 40dk da bitirdim.kocamannnn gunaydinnnn herkeseee
biz kahvaltimizi yaptik yagmur yagmadan markete gidip sonrada sil supur utu yapiciz kizlarla
yani onlar bana engel olcak bende ugrascam
Su soyledigini okadar iyi anliyorum ki:)
cani bel fitigina en iyi spor yuruyus ve yuzmek.Günaydın kizlar öncelikle ben spor yapamiyorum agrili bi bel fıtıgım var sadece az az yürüyüz yapabilirim...bide yemek yeme sekllimi biraz anlatayim oyle hergun menu yazamam cunki ben kahvalti yapmam tatlı hamur isi asla yemem meyve asla yemem uyanirim salatalik ve su icerim cay icerim eger cok aciktiysam saat 3 gibi az bi salata yerim ama yani aksam 7 ve 8 e kadar bisey yemem ama iste sorun aksam yemekleri bizim yemeklerimiz cok agır olur bu yuzden dayanamiyrm iste ...yazinca anladim ya cok dengesiz besleniyirumm
cok gecmis olsun esimde bel fitigi hastasi.
beslenmenide gel el birligiyle duzene sokalim.
sabah azda olsa kahvaltini et, oglen yemegini ye, oglenle alsam arasinda 1 ara ogun yap.
aksama cok acikmamis olursun ,ozaman da aksam yemegini normal yediginden daha az yersin.
istedikten sonra bizde destek oluruz, saglikli beslenmeye baslarsin canim:)
canim dun cok vaktim yoktu hizlica yazdim.Gerçektenmi sporun vücutta ödem yaptığını bilmiyordum
spor yapinca kaslarini calistirirsin ve kas kitlen artar, yani kaslarin gelsir buyur.
Bu da kilona arti olarak yansir.
Fakat yaklasik 1 hafta-10 gune kadar bu arti kalmaz vucudunda.
agir spor, kas gelistirici spor yaptiktan sonrra birkac gun arti cikabilir insan...
selam canim benim, nasilsin Nenam?Gunaydn bebeklerim yarim yamalak bi kahvalti yaptm bi size selam vereym snra is guc yapcam
Eylul nasil, her sey yolunda mi?
harika, adim attin ya gerisi gelecek canim :)Bakalim insallah bi duzen tutturabilirim simdi kahvaltidan basladim sekersiz cay yumurta ekmek yok salatalik domates ama zor yiyorrum yaa
tebrik ediyorum seni...
yorgun musun Nenam, cok yuklendin kendine is guc, dinlen biraz canim..Sali gunu menum
Sabah
yumurta
salatalik
Domates
Dana jambon 3 tane
Cay
Ekmek 2 dilim olablr hatrlamiorm
Birazcik bal
oglen
Corba
Aksam
Etli sarma
Yogurt
Salata
Su 2 lt asagi icmiorm qma tam sayi veremiorm
spor yarm saat evde yaptm zorla hic adaptw olamiorm
Carsamba menum
sabah
Omlet
Kirmizi biber
Domates
Salatalik
1 avuc.ceviz
Bal
Kaymak 2yk.kadr
Oglen
3 Boşnak mantisi
2 sarma
aksam
bol su bsy yiemedm istahm yoktu
Su 2lt ustunde
Sodali limonli yesilcay 2 fincan
Spor yok.malesef
sigarayida biraktiralim sana canim:)Hayır sigara molası verdim:)))
pilav cok muydu kuzum?Dünkü menüm
4 badem 2 fındık
ögle
1kase corba
sulu köfte
pilav
1dilim ekmek
1nescafe
akşam
yarım tabak ıspanak.
biraz yogurt
yarım saat yürüyüş
4lt su
pilav yiyorsan ekmek yememeye calis Iremim..
en guzeli canim, ozeller sezeryan yanlisi oluyorDevlette yapıcam inş gülüm özel de yapmicam şekerim var özelde yogunbakim falan yok o yüzden en iyisi devlette olmak
abd texasta yasiyorum gulum.Kokoreç yedirmeye çalıştı bir gün bana ama midem bulandı yiyemedimbir de bütün gün aç kaldım belki acıkınca yersin dedi
Ya sorma benim de öyle , reglim yaklaştı hem karnım şişti hem yemek yerken ayırt etmiyorumof bügün ilk defa bu kadar ağır kaçırdım korkuyorum söylemeye , akşama yemek yok bol spor var
Canım hollanda mıydı orası neresiydi
Ya ben de menülerimi eklemeyi özlemişim ama kaptanım girişim muhteşem olmadı bugün kaçırdım, içimde müthiş bir yeme isteği uyandı ve öğle yemeğinde yemekhanede mantı çıktı bir de yanına ıslak kek ve ben duramadım yedim, bir de regl tarihime baktım ki yarın mış günü meğer
o yüzden kaçırmışım ama söz akşama yemek yok 1 kase çorba içerim bir de bol spor , yürüyüş , cezalıyım eve yürüyerek geçicem
İyi eğlenceler
canım mesaj yazdıktan sonra düzenle diip üzerinde tekrar işlem yapabilirsin , bir daha baştan alıntılamana gerek yok
Aynı benbende anneme diyorum ki sorma al , kv soruyor olu olur diyorum çok uğraşamıyorum , bir tek ev alma ve mobilya kısmına özenle bakarım , diğer ufak tefekler ne olursa olur zaten
Kardeşin için mutluluklar dilerim canım , hayırlı olur inşallah
ahh ki ne ahh hem manti , hem kek :)
iyi eglenceler canim :)Benim şimdi hazırlanmam gerek ablama gidicem beni bekliyorlar artık akşam üstü gelirim yine öpüyorum hepinizi:))