- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
ama esim asyayi goturdudun ilk kez Akinsiz o okuldayken temizlik yaptim kadrisim, normalde 2 saatte yaptigim isi 40dk da bitirdim.
Su soyledigini okadar iyi anliyorum ki:)
cani bel fitigina en iyi spor yuruyus ve yuzmek.
cok gecmis olsun esimde bel fitigi hastasi.
beslenmenide gel el birligiyle duzene sokalim.
sabah azda olsa kahvaltini et, oglen yemegini ye, oglenle alsam arasinda 1 ara ogun yap.
aksama cok acikmamis olursun ,ozaman da aksam yemegini normal yediginden daha az yersin.
istedikten sonra bizde destek oluruz, saglikli beslenmeye baslarsin canim:)
canim dun cok vaktim yoktu hizlica yazdim.
spor yapinca kaslarini calistirirsin ve kas kitlen artar, yani kaslarin gelsir buyur.
Bu da kilona arti olarak yansir.
Fakat yaklasik 1 hafta-10 gune kadar bu arti kalmaz vucudunda.
agir spor, kas gelistirici spor yaptiktan sonrra birkac gun arti cikabilir insan...
selam canim benim, nasilsin Nenam?
Eylul nasil, her sey yolunda mi?
harika, adim attin ya gerisi gelecek canim :)
tebrik ediyorum seni...
yorgun musun Nenam, cok yuklendin kendine is guc, dinlen biraz canim..
sigarayida biraktiralim sana canim:)
pilav cok muydu kuzum?
pilav yiyorsan ekmek yememeye calis Iremim..
en guzeli canim, ozeller sezeryan yanlisi oluyor
abd texasta yasiyorum gulum.
ahh ki ne ahh hem manti , hem kek :)
iyi eglenceler canim :)
Hoşbuldum :) inşALLAH verebilirim en büyük korkum verip fazlasıyla geri almak daha önce başıma gelmişti korkuyorum bu yüzden temkinli sağlam adımlarla yavaş yavaş ilerlemek istiyorum... Ben daha buralara yeni katıldığım için bilmiyorum neler yapmam gerekiyor günlük beslenme ve sporumu yazmam gerekiyor sanırım bi de cuma sabahları aç karnına tartılıp paylaşmam gerek sanırım başka yapmam gereken bir şey var canım evet bukadar bide günlük paylaşımda bulunman arkadaşlarla irtibat halinde olman gerek
Ćok yorulmuşsun canım bukadar yorma kendini :))bak kimse yoksa ders caliscam
calisirken bari dinlenirim
ayaklarim sizliyor...
bak gidiyorum
hoş geldin canım , 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerek . ve birazdan sana atıcağım formu doldurup burada paylaşırmısın lütfenMerhaba ben yeni katılıyorum aranıza 153 boyunda 89 kiloyum hedefim 58 olmak :) sadece sağlıklı yeterli dengeli beslenip yürüyüş yaparak kilo vermeyi hedefliyorum :)
gittinmi kızbak kimse yoksa ders caliscam
calisirken bari dinlenirim
ayaklarim sizliyor...
bak gidiyorum
tatlım hergün akşam menünü ,yapıyorsan sporunu,içtiğin su miktarını yazacaksın .ve günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğun var takımımıza :)cuma günleride kilo bildirimi yapıyoruzHoşbuldum :) inşALLAH verebilirim en büyük korkum verip fazlasıyla geri almak daha önce başıma gelmişti korkuyorum bu yüzden temkinli sağlam adımlarla yavaş yavaş ilerlemek istiyorum... Ben daha buralara yeni katıldığım için bilmiyorum neler yapmam gerekiyor günlük beslenme ve sporumu yazmam gerekiyor sanırım bi de cuma sabahları aç karnına tartılıp paylaşmam gerek sanırım başka yapmam gereken bir şey var mı?
niye kız hadi bi salata yapta marifetini görüyümde yaptırBen en iyisi yarında misafirliğe gidim sonra hićbir yere gitmeyim misafirlikte de bana salata yapın denmiyoki
Gitti gitti o yok artık
Kalabalıktı ben istersem hepsi ister diye korktumniye kız hadi bi salata yapta marifetini görüyümde yaptır
koy elini beline dön hepsine bi tutamadınız boğazınızı demi deKalabalıktı ben istersem hepsi ister diye korktum
çok güzel olmuş canım :)sabah
omlet
peynir
az tereyag az recel
1dilim tbe
ogle
yarim simit
peynir
kavun
ara
cok az cig cerez
aksam
1tabak kiymali turlu
yogurt
kavun
form cay
su:daha iciyorum 2lt falan
spor:dinlenme
Yarında tartı günü ben özgeye görünmeyimyokmu başka menü ...yokmu artıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?