yok öyle ben nasıl kaçamıyosam sende kaçamazsın izin vermem dikilirm başına zebani gibi alırım elime sopamıYarında tartı günü ben özgeye görünmeyim
Sorarsa çok uzaklara gitti diyin
inşallah her şey yolunda gider canım :) güzel haberlerini bekliyorum :)Kizlar hastanedeyim 5 dk sonra randevum var bekliyorum :)
Bende bugün senin yedigin pizzayı söylerimyok öyle ben nasıl kaçamıyosam sende kaçamazsın izin vermem dikilirm başına zebani gibi alırım elime sopamıhadi kaç bakayım şimdi... yetiş özge tuttum bunu Yawrukush
G guzelfilozof 4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : gulpinargul
İsim (İsteğe Bağlı ): Pınar
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 153
Kilonuz: 89
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : çocukluktan bugüne yemek yiyerek iyi hissetme alışkanlığım ve yeterince hareketli olmamak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlığım için ve güzel görünmek beğenilmek kendime göre güzel kıyafetler bulmaak şu an bana olmayan eski kıyafetlerimi giyebilmek. Fotoğraflarda güzel çıkmak ve böylelikle kendimi iyi hissetmek istiyorum şu an 48 beden gömlek ve etek bedenim 40 beden olmak. İistiyorum inşALLAH...
ben onu itiraf ettim bikerem,cezamı bekliyorum hıhhhBende bugün senin yedigin pizzayı söylerim
Canım gönlünü ferah tut bebek ćok sağlıklı allahın izniyle:)))Kizlar hastanedeyim 5 dk sonra randevum var bekliyorum :)
Ceza sende alışkanlık yaptı zaten almadan duramıyosunben onu itiraf ettim bikerem,cezamı bekliyorum hıhhh
ya site yönetimi banlıyo ya özgeCeza sende alışkanlık yaptı zaten almadan duramıyosun
İnşallah dilediğin gibi olursun canım yeterki iste istedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur :))G guzelfilozof
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Kilo alma hikayeniz : çocukluktan bugüne yemek yiyerek iyi hissetme alışkanlığım ve yeterince hareketli olmamak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlığım için ve güzel görünmek beğenilmek kendime göre güzel kıyafetler bulmaak şu an bana olmayan eski kıyafetlerimi giyebilmek. Fotoğraflarda güzel çıkmak ve böylelikle kendimi iyi hissetmek istiyorum şu an 48 beden gömlek ve etek bedenim 40 beden olmak. İistiyorum inşALLAH...
Beni Feyza kandırdı ona uydum benim hićbir suçumm yokVe sonunda iceri girebildim, Akina yetismem lazim haydi doktor gelll:)
G guzelfilozof canim hosgeldin:)
E Ey0609 menun ve sporun gayet guzel canim:)
fyzanur ve Alya008 sizin kacamaklarinizdan dolayi atacam kendimi su hastanenin 10.katindan...
gogo2405 gozunaydin ablam tatile hazirsin optum kizlar...
abboooo birini daha kötü yola sokmuşum tey tey teyBeni Feyza kandırdı ona uydum benim hićbir suçumm yok
Özgecim bak sućunu itiraf etti beni kandırdığını kes cezasını kaptanımabboooo birini daha kötü yola sokmuşum tey tey tey
aramıza hoş geldin sefa geldin canım :) hadi yemek işini kapattıysan bugünki menünüde yaz ,varsa sporunu,içtiğin suyuda yaz.nasıl besleniyosun görelim bi:) G guzelfilozof
Menü güzel olmuş canım tek meyvelerin yanında biraz yoğurt iyi olurduBugünün menüsü
Sabah
1 yumurta 5 zeytin biraz peynir domts salatlk 2 dlm ekmek
Ara:1 armut
Öğlen
1kase çorba yarım kase yoğurt 3 kaşık pilav
Ara:1 şeftali
Akşam:1,5 biber dolması yarım kase yoğurt 1 dlm ekmek
2 lt su içtim
20 dk yürüyüş yaptim
Merhaba ben yeni katılıyorum aranıza 153 boyunda 89 kiloyum hedefim 58 olmak :) sadece sağlıklı yeterli dengeli beslenip yürüyüş yaparak kilo vermeyi hedefliyorum :)
Hoşgeldin canım aramıza bende GoncaHoşbuldum :) inşALLAH verebilirim en büyük korkum verip fazlasıyla geri almak daha önce başıma gelmişti korkuyorum bu yüzden temkinli sağlam adımlarla yavaş yavaş ilerlemek istiyorum... Ben daha buralara yeni katıldığım için bilmiyorum neler yapmam gerekiyor günlük beslenme ve sporumu yazmam gerekiyor sanırım bi de cuma sabahları aç karnına tartılıp paylaşmam gerek sanırım başka yapmam gereken bir şey var mı?
Istermisin doktor kız desinKizlar hastanedeyim 5 dk sonra randevum var bekliyorum :)
Hep birlikte veri ez canımG guzelfilozof
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Bu arada hoşbuldum memnun oldum :) keşke herkesin bilgilerinin yazılı olduğu bir dosya olsa kim kimdir bilmiyorumAçıkçası yarından itibaren dikkat etmeye başlıcam ama bugün neler yediğimi aklımda kaldığı kadarıyla yazayım en azından aradaki farkı görürüm
Bugün sabah salçalı yumurta 1 ya da 2 dilim karışık tahıllı ekmek sayısının. Farkında değildim ama baya bi şekersiz çay içtim sonra aralarda yarım salatalık 1 şeftali ve bir orta boy salkım gelir üzüm yedim sonra saatini net hatırlamıyorum akkşam yemeğinde bir tabak yeşil fasulye çeyrek köfte kadar tavuk eti vardı içinde sanırım 1 dilim karışık tahıllı ekmek minik bir parça beyaz ekmek 2-3 tane gelir küçük boy salatalık kesilmiş olduğundan tam sayı vereçmiyorum sonrasında bir bardak çay içtim şimdi ikinci bardağı içip yanında bişeyler yiyeceğim midemdeki açlık duyhgusunu bastırmak için ne kadar su içtiğimin farkında değilim daha içerim ben ama ve son olarak açlığımu bastırdıktan sonra yütüyüş bandında 40 dakika yürüyüş yapmayı planlıyorum... Yarın daha dikkatli ve özenli bir gün olur inşaLLAH :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?