Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

G guzelfilozof
Kullanıcı Adı : gulpinargul
İsim (İsteğe Bağlı ): Pınar
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 153
Kilonuz: 89
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : çocukluktan bugüne yemek yiyerek iyi hissetme alışkanlığım ve yeterince hareketli olmamak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlığım için ve güzel görünmek beğenilmek kendime göre güzel kıyafetler bulmaak şu an bana olmayan eski kıyafetlerimi giyebilmek. Fotoğraflarda güzel çıkmak ve böylelikle kendimi iyi hissetmek istiyorum şu an 48 beden gömlek ve etek bedenim 40 beden olmak. İistiyorum inşALLAH...

İnşallah dilediğin gibi olursun canım yeterki iste istedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yoktur :))

aramıza hoş geldin sefa geldin canım :) hadi yemek işini kapattıysan bugünki menünüde yaz ,varsa sporunu,içtiğin suyuda yaz.nasıl besleniyosun görelim bi:) G guzelfilozof

Açıkçası yarından itibaren dikkat etmeye başlıcam ama bugün neler yediğimi aklımda kaldığı kadarıyla yazayım en azından aradaki farkı görürüm
Bugün sabah salçalı yumurta 1 ya da 2 dilim karışık tahıllı ekmek sayısının. Farkında değildim ama baya bi şekersiz çay içtim sonra aralarda yarım salatalık 1 şeftali ve bir orta boy salkım gelir üzüm yedim sonra saatini net hatırlamıyorum akkşam yemeğinde bir tabak yeşil fasulye çeyrek köfte kadar tavuk eti vardı içinde sanırım 1 dilim karışık tahıllı ekmek minik bir parça beyaz ekmek 2-3 tane gelir küçük boy salatalık kesilmiş olduğundan tam sayı vereçmiyorum sonrasında bir bardak çay içtim şimdi ikinci bardağı içip yanında bişeyler yiyeceğim midemdeki açlık duyhgusunu bastırmak için ne kadar su içtiğimin farkında değilim daha içerim ben ama ve son olarak açlığımu bastırdıktan sonra yütüyüş bandında 40 dakika yürüyüş yapmayı planlıyorum... Yarın daha dikkatli ve özenli bir gün olur inşaLLAH :)

Menü güzel olmuş canım tek meyvelerin yanında biraz yoğurt iyi olurdu
Merhaba ben yeni katılıyorum aranıza 153 boyunda 89 kiloyum hedefim 58 olmak :) sadece sağlıklı yeterli dengeli beslenip yürüyüş yaparak kilo vermeyi hedefliyorum :)

Hoşgeldin canım aramıza bende Gonca
Kizlar hastanedeyim 5 dk sonra randevum var bekliyorum :)
Istermisin doktor kız desin
Hep birlikte veri ez canım

Bu arada hoşbuldum memnun oldum :) keşke herkesin bilgilerinin yazılı olduğu bir dosya olsa kim kimdir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…