- 4 Nisan 2015
- 90
- 94
- 18
- 32
Günde 800-900 kalori az canım, günlük alman gereken kaloriyi hesapla ona göre haraket et eğer illa ki kalori sayacaksan...
Vermeye çalışırken alıyorsan yalnış yaptığın çok şey var demek ki.. Bunları düzeltmek için burdasın zaten..
Yürüyüşü biraz da artır derim.. İlk başlarda hele de yürümeyi sevmeyen biri isen sıkılman çok normal ama zamanla alışacaksın, hatta yürümeyi seveceksin :)
canim cok guzel bir karar verdin, aramiza tekrar hosgeldin:)
gunluk 800-900 kalori cok az canim.
1200-1300 kalori almaya calis.
sabah kahvaltini yap guzel yumurta, zeytin,peynir, yesillik vs ile.
oglen sebze yemegi, et yemegi ne istersen yiyebilirsin.
ara ogunlerinde meyve, yogurt, cay kahve, 1 avuc kuruyemis, 1-2 adet kuru meyve, 1 bardak sut tuketebilirsin.
aksamda oglen ki gibi yersin guzelce yemegini.
2lt ve fazlasi suyunu icersin super bir diyet programi olur bu sekilde:)
aslında ben planlı olarak 800 kalorilik diyet hazırlamadım günlük yediklerimden abur cuburu ve gazlı içecekleri çikardım ve sonuç 850 kalori falan çıktı :)
Yakında herkesi tanırsın canım bana nikimlede hitabedebilirsin ismim fikriye bende iki hafta oldu katılalı iki hafta deneme süresinden sonra listeye giriyorsun yarın bende listeye giricem evliyim 1 yaşında kızım var adanada oturuyorum tanıştığıma memnun oldum sen nerelisinBu arada hoşbuldum memnun oldum :) keşke herkesin bilgilerinin yazılı olduğu bir dosya olsa kim kimdir bilmiyorum
Benim içime erkek doğuyor ama umarım kızdır ćok cimcime oluyorlar allah gönlündekini versin :))))Kizlar hastanedeyim 5 dk sonra randevum var bekliyorum :)
aynen zaten hep bu abur cuburlar kilo aldırmıyor mukalori saymak pek ise yaramaz
yani 500kalorilik aksam yemegi yerine ayni oranda cips yersen kilo veremezsin mesela canim
onun yerine kalori saymadan saglikli gidalari doyana kadar tuketip sagliksiz olanlari yememek daha dogru yada tadina bakip birakmak canim
Ben de çok memnun oldum kızınıza maşALLAH öncelikle :) ben kırşehirliyim aslen ama. Ankarada yaşıyoruz kaç yaşındasınızYakında herkesi tanırsın canım bana nikimlede hitabedebilirsin ismim fikriye bende iki hafta oldu katılalı iki hafta deneme süresinden sonra listeye giriyorsun yarın bende listeye giricem evliyim 1 yaşında kızım var adanada oturuyorum tanıştığıma memnun oldum sen nerelisin
Bence kaşık miktarlarını biraz düşürebilirsin 12 veya 8 kaşık bana göre fazla 4 veya 5 kaşık yemek benim fikrimkızlar ben aklımdan doyurucu bi liste yaptım sizinle paylaşmak istiyorum düşüncelerinize almış olurum hem :)
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
6 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık
1 fincan şekersiz çay
Ara öğün : şekersiz türk kahvesi
Öğle : 12 kaşık sebze yemeği
5 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara öğün : 1 meyve
Akşam : 8 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 tabak salata
Acıkılırsa 1 adet meyve.
bu 850 kalori yapıyor ortalama + 30 dk yürüyüş diyorum fazla vaktim olmuyor maalesef üni.sınavına hazırlanıyorum :) düşünceleriniz nedir ?
32 canım senBen de çok memnun oldum kızınıza maşALLAH öncelikle :) ben kırşehirliyim aslen ama. Ankarada yaşıyoruz kaç yaşındasınız
doymam kiBence kaşık miktarlarını biraz düşürebilirsin 12 veya 8 kaşık bana göre fazla 4 veya 5 kaşık yemek benim fikrim
Canım yanında yoğurt salata alternatif doyurucu oluyo zaten doymadan kalkıcaksınki vücut yağ yakıcak:))doymam ki
bunlar zaten 850 kalori yapıyor kalori oranı az ama yinede zamanla azaltırım :)Canım yanında yoğurt salata alternatif doyurucu oluyo zaten doymadan kalkıcaksınki vücut yağ yakıcak:))
23 ben de abla diye hitap etmemi mi tercih edersiniz normal şekilde mi hitap etmemi mi tercih edersiniz32 canım sen
Bende doymuyorum ama zayıflama aşkı naparsındoymam ki
Canım farketmez nasıl istiyorsan öyle hitabet maksat muhabbet olsun:))))23 ben de abla diye hitap etmemi mi tercih edersiniz normal şekilde mi hitap etmemi mi tercih edersiniz
kaç kilosun ki :) ve kaç olmak istiyorsunBende doymuyorum ama zayıflama aşkı naparsın
Canım ben doğumda aldım kiloları doğumdan sonra veremedim.74 le başladım enson71.8 iki haftadakaç kilosun ki :) ve kaç olmak istiyorsun
senin yolun daha kısa :) Allah yardımcımız olsunCanım ben doğumda aldım kiloları doğumdan sonra veremedim.74 le başladım enson71.8 iki haftada
55 olmak istiyorum eski kilom seni ćok özledimkaç kilosun ki :) ve kaç olmak istiyorsun
hiç 55 olduğumu hatırlamıyorum55 olmak istiyorum eski kilom seni ćok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?