Amin canım kilo vermek isteyen herkesin allah yardımcısı olsun çok kolay ve çok zor bir yol bizimkisi herşey irade meselesisenin yolun daha kısa :) Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım :)))hiç 55 olduğumu hatırlamıyorumama inşalla 6-7 aya olacağım :)
Daha çok gencsin çabuk verirsin :))hiç 55 olduğumu hatırlamıyorumama inşalla 6-7 aya olacağım :)
Hoşbuldum biraz geç oldu ama memnun oldum tanıştığıma :)
Güzel geçti bide aralarda çocuklarla oyalaninca fazla açlık hisstmedim sporu da zamanla artircam inş.birden olmuyor kilo fazla olunca vücut dayanmiyoiyi akşamlar canım :) nasıl geçti günün
Hayırlı akşamlar canım tam kaćıcaktım sen geldin:))))Hayırlı akşamlar canlarrrr :)
Merhaba ben yeni katılıyorum aranıza 153 boyunda 89 kiloyum hedefim 58 olmak :) sadece sağlıklı yeterli dengeli beslenip yürüyüş yaparak kilo vermeyi hedefliyorum :)
Hayırlı akşamlar canım tam kaćıcaktım sen geldin:))))
Peki :)))Canım farketmez nasıl istiyorsan öyle hitabet maksat muhabbet olsun:))))
hiç 55 olduğumu hatırlamıyorumama inşalla 6-7 aya olacağım :)
Kacsaattir takılıyorum burda herif le konuşmuyom sizinle konuştuğum kadar birazda ona vakit ayırayımNereyee ?? :)))
Kacsaattir takılıyorum burda herif le konuşmuyom sizinle konuştuğum kadar birazda ona vakit ayırayım
Bu ilk hedefim vücut kitle indeksim bu kiloya inersem sağlıklı statüsüne giriyor eğer bu kiloya indiğimde kilolu olduğumu düşünürsem kilo verme sürecine devam ederim diye düşünüyorum bu arada ben her türlü olumlu olumsuz yoruma açığımMerhaba Pınar, hoşgeldin :)
Ben de Fatime :)
Canım karışmak gibi olmasın ama 1.53 boy için 58 kg fazla değil mi ?
Ben 1.55-im kilomda 55 civarı ama hiç memnun değilim, hala fazlam var..
Git gitt enişte kızmasın, sonra alır bizden seni
Bu ilk hedefim vücut kitle indeksim bu kiloya inersem sağlıklı statüsüne giriyor eğer bu kiloya indiğimde kilolu olduğumu düşünürsem kilo verme sürecine devam ederim diye düşünüyorum bu arada ben her türlü olumlu olumsuz yoruma açığım
İyigeceler canlarım öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?