Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün sürekli uykum var ya ,ben uyumaya kaçar kızlar ,hepinize iyi geceler :)
iyi dinlenmeler gulum :)

guzel olmus canim :)

Sırf yaşı ufak ailesinden uzakvve hamile diye ses etmiyorum
iyi yapiyorsun canim, buyukluk sende kalsin..

Kesinlikle stres yapma kuzum Allahın izniyle akın paşa alışır. Pztesi günü inşallah güzel geçer sende rahatlarsın :)
insallah Saadetim..

Bugün ki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Domates

Öğlen Peynir
Tavuk sote

Akşam
4 yk makarna ( dalgınlığıma geldi )
Salata
Sote

Spor 1 saat yürüyüş
Egzersizler
4 kasik makarnadan bir sey olmaz kuzum gayet guzel bir gun gecirmissin :)

Kizlar sadece cuma günü mü tartiliyorsunuz yoksa takım içinde başka bir gün de tartiliyormusunuz
canim cok katilim olmasada pazartesileri de tartilabilenlerle tartiliyoruz :)

cok guzel olmus canim, takima sohbet etmeyede gel :)

Allah kabul etsin gulum menun gayet guzel:)

Hayırlı geceler herkese cep telefonundan burayı takip edemiyorum bu yüzden sizlere yorum yapamıyorum bilgisayarım servisten gelince sizlere yorum da yazacağım inşALLAH arkadaşlar :) hepinize sevgilerimi iletiyorum :) bu arada 27 ağustos menüme bir bardak süt ve şeftali eklemesi yaptım o gün yürüyüş yapamadım ama ev işi yaptım yorulduğum için de uyudum

28 Ağustos Menüm

Sabah geç uyandım 11 12 gibiydi 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates yeşilbiber şekersiz çay 10 tane kadar üzüm yedim sabah+öğlen olarak

Ara
Bir su bardağı gelir(1 pors) yoğurt içine biraz kuru üzüm yedim limonlu yeşil çay içtim

Sonra lavaş arasında pişmiş yumurta ve acılı çiğ köfte yedim 6 tane badem içi yedim

Sonra 45 dakika yürüyüş yaptım

Akşam
Bir küçük tabak kabak yemeği bir küçük kase acılı tarhana çorbası bir dilim ekmek yedim

Sonra 1 lokum üstü fındıklı yedim 2-3 bardak şekersiz çay içtim
Sonra açlık duygusuyla bir küçük salatalık yedim baktım hala acım 1 bardak da süt içtim şimdi uyuyacağım

Gün içinde 12 bardaktan fazla su içtim bugün

Herkesten yorum bekliyorum sizlerin yorumları gerçekten benim için çok önemli bu yüzden buradayım :)

canim bilgisayarin gelsin sohbetlere bekliyoruz :)
menun guzel olmus, gittikce guzellesiyor:)
spor yapabildin mi bugun?

Amin canım insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…