- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Bana bir rahatlama bir bosvermislik geldi bir tuhaf oldumhepimiz tukendik zaar :)
Oglan uyusa ahhh :))canim yat uyu o zaman yarin yersin:)
Senin oglanda benimki gibi gec uyuyor canimOglan uyusa ahhh :))
Aynen hep boyleydi herseyi denedim ama huyu bu düzelmiyorSenin oglanda benimki gibi gec uyuyor canim
Allah yardimcin olsun canimSenin oglanda benimki gibi gec uyuyor canim
iyi dinlenmeler gulum :)bugün sürekli uykum var ya ,ben uyumaya kaçar kızlar ,hepinize iyi geceler :)
guzel olmus canim :)Bugünkü menum
Kahvalti
1 yumurtadan yagsiz tuzsuz sucuklu yumurta (sucuk sadece 4 dilim)
7 zeytin
Domates
Salatalik
Oglen
3 y.k baharatlı yogurt
1 kuru incir
10 badem
Ara
Yarim cay bardagi sari leblebi
10 badem
Aksam
5 y.k sebzeli bulgur pilavi
1 dilim kavun
1.5 lt su
2 bardak yesil cay
15 dk spor
iyi yapiyorsun canim, buyukluk sende kalsin..Sırf yaşı ufak ailesinden uzakvve hamile diye ses etmiyorum
insallah Saadetim..Kesinlikle stres yapma kuzum Allahın izniyle akın paşa alışır. Pztesi günü inşallah güzel geçer sende rahatlarsın :)
4 kasik makarnadan bir sey olmaz kuzum gayet guzel bir gun gecirmissin :)Bugün ki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Domates
Öğlen Peynir
Tavuk sote
Akşam
4 yk makarna ( dalgınlığıma geldi)
Salata
Sote
Spor 1 saat yürüyüş
Egzersizler
canim cok katilim olmasada pazartesileri de tartilabilenlerle tartiliyoruz :)Kizlar sadece cuma günü mü tartiliyorsunuz yoksa takım içinde başka bir gün de tartiliyormusunuz
cok guzel olmus canim, takima sohbet etmeyede gel :)Bugünün menüsü
Sabah:
4-5 kaşık menemen, 2 dlm ekmek
Ara: birkaç dilim meyve
Öğle yemeği yok kahvaltıyı geç yaptım
Akşam:
1 kase çorba, 4 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık nohut, 1 parça kırmızı et,salata,cacık
Ara:
3-4 parça karpuz
1 maden suyu
2,5 litre su içtim
Spor: 20 dk pilates
Yawrukush
Allah kabul etsin gulum menun gayet guzel:)Menüm
Oructum bugün sahura kalkamadım..
İftar
1 kase yoğurt çorbası
1 kase salata
Izgara et, köfte, domates
2 dilim ekmek
1.5 litre su
5-6 fincan çay
Spor yapamadım, halsizdim. 1 günlüktü zaten yarın telafi etmeye çalışcam
aksamlari arabaya koysaniz belki arabada giderken uyur..Aynen hep boyleydi herseyi denedim ama huyu bu düzelmiyor
bak saat 4 oldu burada daha oglen uykusu uyumadi:)Allah yardimcin olsun canim
Aynen benimki de öylebak saat 4 oldu burada daha oglen uykusu uyumadi:)
bu saatten sonra uyursada gece 12den once uyumuyor:)
Arabamiz yok malesefaksamlari arabaya koysaniz belki arabada giderken uyur..
yeterince yoruluyor mu peki gun icinde, iyice yorsanda mi uyumuyor?Arabamiz yok malesef
Çok yoruncada 6 gibi uyuya kaliyor gece uyaniyor herseyi denedimyeterince yoruluyor mu peki gun icinde, iyice yorsanda mi uyumuyor?
Allah yardimcin olsun canim.Çok yoruncada 6 gibi uyuya kaliyor gece uyaniyor herseyi denedim
Olabilir :)Allah yardimcin olsun canim.
Bir kitapta okudum hayat enerjisi yuksek cocuklar uykuyu sevmezmis.
saglikli olsunlarda az uyusalarda olur:)
canim bilgisayarin gelsin sohbetlere bekliyoruz :)Hayırlı geceler herkese cep telefonundan burayı takip edemiyorum bu yüzden sizlere yorum yapamıyorum bilgisayarım servisten gelince sizlere yorum da yazacağım inşALLAH arkadaşlar :) hepinize sevgilerimi iletiyorum :) bu arada 27 ağustos menüme bir bardak süt ve şeftali eklemesi yaptım o gün yürüyüş yapamadım ama ev işi yaptım yorulduğum için de uyudum
28 Ağustos Menüm
Sabah geç uyandım 11 12 gibiydi 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates yeşilbiber şekersiz çay 10 tane kadar üzüm yedim sabah+öğlen olarak
Ara
Bir su bardağı gelir(1 pors) yoğurt içine biraz kuru üzüm yedim limonlu yeşil çay içtim
Sonra lavaş arasında pişmiş yumurta ve acılı çiğ köfte yedim 6 tane badem içi yedim
Sonra 45 dakika yürüyüş yaptım
Akşam
Bir küçük tabak kabak yemeği bir küçük kase acılı tarhana çorbası bir dilim ekmek yedim
Sonra 1 lokum üstü fındıklı yedim 2-3 bardak şekersiz çay içtim
Sonra açlık duygusuyla bir küçük salatalık yedim baktım hala acım 1 bardak da süt içtim şimdi uyuyacağım
Gün içinde 12 bardaktan fazla su içtim bugün
Herkesten yorum bekliyorum sizlerin yorumları gerçekten benim için çok önemli bu yüzden buradayım :)
Amin canım insaAllah
iyi dinlenmeler gulum :)
guzel olmus canim :)
iyi yapiyorsun canim, buyukluk sende kalsin..
insallah Saadetim..
4 kasik makarnadan bir sey olmaz kuzum gayet guzel bir gun gecirmissin :)
canim cok katilim olmasada pazartesileri de tartilabilenlerle tartiliyoruz :)
cok guzel olmus canim, takima sohbet etmeyede gel :)
Yaa inanki bugünlerde o kadar yogunum ki gerçekten can atıyorum bi bakayım kızlar ne konuşuyor filan ama akşam menumu yazmak için zor vakit buluyorum. Sonra hemen çıkıyorum. Bi şekilde düzene koyucam. Gönlüm hep sizinle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?