Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLIIZINLI----
MavibocukIZINLIIZINLIIZINLI----
melinda23ODUL 100IA------
abesle_istigalIZINLIIZINLIIZINLI----
haeshinIZINLIIZINLIIZINLI----
gogo2405IZINLIIZINLIIZINLI----
tiffany20-------
happy_moonIZINLIIZINLIIZINLI----
AKovser MUAF 50M----
KarKralicesi 10DK Y------
Ey0609 50M ----
Alya008ODUL ODUL -----
azimli anne ----
gulpinargul- ????----
saricicek 100DK------
fyzanur ODUL 100JJ 100DK----
oluroylebazen-------
Saadetim33- ----
Ollalla-ODUL -----
bnnu -----

[/td][/td][/td][/td]

Sabah
1 yumurta
3 zeytin
Domates salatalık

Öğlen
1 Kâse ćorba

Akşam
4yk güveç
4yk pilav
1kase yoğurt

Spor:2000 adım yürüyüş
30 dakika dans
Su:10 bardak

Allah kabul etsin canim..

Sağol canım benim :)

Güzel olmuş canım menün :)

kendi kendime konuşup sayfaları doldurasım bile yok , yine depresyona mı girdim ne ,öyle oturayım sürekli boş boş dışarıya bakayım istiyorum...öffffff çok keyifsizim...

Ne olduu niye keyifsizsinnnn ?? Takımın enerjisi sömürülmüş sanki hepimiz bir tuhafızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…