canim menulerini yaz madem evdeyken.Kızlar bugün kardeşimin doğum gunuydu bi dilim pasta yedim bu arada net paketim bitti eve girince yazabiliyorum anca haberiniz olsun
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - |
Mavibocuk | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - |
melinda23 | ODUL 100IA | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - |
haeshin | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - |
gogo2405 | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - |
tiffany20 | - | - | - | - | - | - | - |
happy_moon | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | |||
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | |
Ey0609 | - | - | - | - | |||
Alya008 | ODUL | ODUL | - | - | - | - | - |
azimli anne | - | - | - | - | |||
gulpinargul | - | - | - | - | - | ||
saricicek | - | - | - | - | - | - | |
fyzanur | ODUL 100JJ | - | - | - | - | ||
oluroylebazen | - | - | - | - | - | - | - |
Saadetim33 | - | - | - | - | - | ||
Ollalla | - | ODUL | - | - | - | - | - |
bnnu | - | - | - | - | - |
Günaydın:)))Canlarim hepinize gunaydin, mutlu bir hafta, sendromsuz bir pazartesi diliyorum.
Eki Görüntüle 1877672
Depresyonda yım unutuldum ağlatıldım sevdiğimden ayrıldım çok yalnızımkendi kendime konuşup sayfaları doldurasım bile yok , yine depresyona mı girdim ne ,öyle oturayım sürekli boş boş dışarıya bakayım istiyorum...öffffff çok keyifsizim...
Sanada gunaydin canimmCanlarim hepinize gunaydin, mutlu bir hafta, sendromsuz bir pazartesi diliyorum.
Eki Görüntüle 1877672
Banada oluyor arada öyle. Hormonlardan midir nedir.kendi kendime konuşup sayfaları doldurasım bile yok , yine depresyona mı girdim ne ,öyle oturayım sürekli boş boş dışarıya bakayım istiyorum...öffffff çok keyifsizim...
MasaAllah canım. Ne güzel erkenden yapmışsın sporunuGünaydın kızçeler sporumu yapıp geldim :)
Allah kabul etsin canim..
Hayırlı geceler herkese cep telefonundan burayı takip edemiyorum bu yüzden sizlere yorum yapamıyorum bilgisayarım servisten gelince sizlere yorum da yazacağım inşALLAH arkadaşlar :) hepinize sevgilerimi iletiyorum :) bu arada 27 ağustos menüme bir bardak süt ve şeftali eklemesi yaptım o gün yürüyüş yapamadım ama ev işi yaptım yorulduğum için de uyudum
28 Ağustos Menüm
Sabah geç uyandım 11 12 gibiydi 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates yeşilbiber şekersiz çay 10 tane kadar üzüm yedim sabah+öğlen olarak
Ara
Bir su bardağı gelir(1 pors) yoğurt içine biraz kuru üzüm yedim limonlu yeşil çay içtim
Sonra lavaş arasında pişmiş yumurta ve acılı çiğ köfte yedim 6 tane badem içi yedim
Sonra 45 dakika yürüyüş yaptım
Akşam
Bir küçük tabak kabak yemeği bir küçük kase acılı tarhana çorbası bir dilim ekmek yedim
Sonra 1 lokum üstü fındıklı yedim 2-3 bardak şekersiz çay içtim
Sonra açlık duygusuyla bir küçük salatalık yedim baktım hala acım 1 bardak da süt içtim şimdi uyuyacağım
Gün içinde 12 bardaktan fazla su içtim bugün
Herkesten yorum bekliyorum sizlerin yorumları gerçekten benim için çok önemli bu yüzden buradayım :)
kendi kendime konuşup sayfaları doldurasım bile yok , yine depresyona mı girdim ne ,öyle oturayım sürekli boş boş dışarıya bakayım istiyorum...öffffff çok keyifsizim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?