Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben normalde de yediklerimi yazdığım için hem oraya yaz hem buraya yaz uzun sürüyor

Ben daha birşey yapmadım canım Hava sıcak kendimi zar zor idare ediyorum şu an, hava biraz serinlesin diye bekliyorum
Aman ha ikindi akşam gibi yürüyüş yapmak en mantıklısı ve en sağlıklısı

...WHATS UP HAKKINDA...

Kizlar vakti zamaninda kadinlar kulubu sitesi cokmustu, teknik ariza vardi ve takim olarak birbirimizle haberlesememistik.Bunun haricinde de belki internet sorunu, saglik sorunu vs gibi durumlarla karsilasiriz ve birbirimizden haber alamayiz diye 1 watsap grubu kurduk takimimiz adina.Aylardir kullaniyoruz bu uygulamayi.Yeni uyelerimiz eger aranizdan katilmak isteyen olursa bu grubumuza (zorunluluk yok kesinlikle) telefon numaralarinizi bana ozel mesaj olarak atiniz ben sizleri grubumuza ekleyeyim.
Sizleride watsap grubumuzda gormekten cok mutlu oluruz.

Bugünkü menüm
Sabah canım bişey istemedi
1 salkım üzüm

Öğlen
1 Kâse çorba
1kase yoğurt

Ara:Türk kahvesi

Akşam:yarım tavuk döner
Salata
Spor:40 dakika bisiklet mekik adım
Su:10 bardak

grubun whatsap numarası ne kızlar ?
canim bana mesaj at ekleyeyim senide kuzum :)

çok şükür iyiyim canım sen napıyorsun nasılsın
iyi olmana cok sevindim canim , bebis kocaman olmus asya,m 27 haftalik olmussunuz, masallah.
bende iyiyim gulum Akin'i okula gotur getir, sinava calis, ev isleri derken gunler geciyor:)

Kızlar günaydın menümü yazıp geçmişe bakiim , pazar günü dahil bugün de yine mesaide yim
Yawrukush Dahlia_
Eki Görüntüle 1878423 Eki Görüntüle 1878425
kolay gelsin canim benim :)

pazar gunu muydu Iremcim 4100 adim attigin gun, ben tabloya eklemeyi unuttum kusuruma bakma canim:)

sehir belli oldu mu canimin ici, evlendikten sonra hangi sehirde olacaksiniz?

Zafer bayramımız kutlu mutlu olsun Allah vatanımızı dusmanlardan korusun inşallah.
Iremcim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere inşallah @KarKralicesi canım
amin ablacim, sizinde zafer bayraminiz kutlu olsun:)

tamam canim tekrar kusuruma bakma benim ben saglik sorunundan habersizdim.
ne ameliyati oldun?

Selamlar
Dünkü menüm
Kahvaltı
2 yağsız gevrek
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates salatalik

Öğlen
10 ceviz
3 yi limonlu pul biberli yoğurt
1 incir

Ara
1 cay bardağı leblebi
1 armut

Akşam
5 y.k patlıcan yemeği
Ayran
Salata

15 dk spor
10 bardak şu
2 yeşilçay

Bugün ki menüm

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Domates
Salatalik

Öğlen
3 yk yoğurt
2 kuru incir
1 cay bardağı leblebi

Ara
1 paket bitter

Akşam
7 y.k saç kavurma
4 y.k yoğurt
Yağsız salata
8bardak şu
15 ek spor

Amanin kizlar bu ne gecmis ben bunu 3 gunde anca okurum yaaa :)))) yeni arkadaslar da gelmis heralde bismillah diyip baslayim bu arada 22222. Sayfayi gormus takimim tuh kacirmayip o sayfada dilek tutsaydim keskeeee
aa ben yeni farkettim 22222.sayfayi sen soyleyince canim :))
masallah bizeeee konusun kizlarrr konusunn :)

canim dun ugramadin hic iyi misin? merak ettim..
bugun 1 paket bitter derken 100grliklardan mi yedin gulum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…