Çık çık bi 10.000 adım da senden gelir mi ne dersin
Çok güzel bi menü olmuş doğum günü çocuğu
Anladımgüzelmiş fat secret ı ben de yeni kullanmaya başladım :) ama elle yazmak hala kolayıma geliyor şimdilik... Adımsayar olarak da iphone için "Moves" diye bir uygulama var en çok onu beğendim şimdilik onda takılıyorum... :)
Aman ha ikindi akşam gibi yürüyüş yapmak en mantıklısı ve en sağlıklısıBen daha birşey yapmadım canımHava sıcak kendimi zar zor idare ediyorum şu an, hava biraz serinlesin diye bekliyorum
Teşekkürler Özgecim ćok iyiyim nihayet aramızdan birini enerji dolu gördüm:)))Herkese merhabalar guzeller:)
Nasilsiniz, ben bugun cok enerjigim, depresyonlari atalim uzerimizden :))
evet canim bomba gibiyim bugun :))Teşekkürler Özgecim ćok iyiyim nihayet aramızdan birini enerji dolu gördüm:)))
tavuk doner ekmekli miydi canim ?Bugünkü menüm
Sabah canım bişey istemedi
1 salkım üzüm
Öğlen
1 Kâse çorba
1kase yoğurt
Ara:Türk kahvesi
Akşam:yarım tavuk döner
Salata
Spor:40 dakika bisiklet mekik adım
Su:10 bardak
Bugün evdeydim dışarı çıkmadım minnoşla geçti günüm:))evet canim bomba gibiyim bugun :))
sen neler yaptin?
ohh ne guzel olmus :)Bugün evdeydim dışarı çıkmadım minnoşla geçti günüm:))
canim bana mesaj at ekleyeyim senide kuzum :)grubun whatsap numarası ne kızlar ?
iyi olmana cok sevindim canim , bebis kocaman olmus asya,m 27 haftalik olmussunuz, masallah.çok şükür iyiyim canım sen napıyorsun nasılsın
kolay gelsin canim benim :)Kızlar günaydın menümü yazıp geçmişe bakiim , pazar günü dahil bugün de yine mesaide yim
Yawrukush Dahlia_
Eki Görüntüle 1878423 Eki Görüntüle 1878425
pazar gunu muydu Iremcim 4100 adim attigin gun, ben tabloya eklemeyi unuttum kusuruma bakma canim:)watsapdan adımımı yazdıgım için eklemedim canım ya
salata cok süperolur
cok gecmiş olsun canım
inşallah bi an önce düzelir
bizim arkadaşında kızı dogum gününe bir hafta kala kolunun üstüne oturuyor.
kolu cıkıyor. alcıda kalmıştı 10 gün.
şükür şuan cok iyi.
darısıda size inşallah
sehir belli oldu mu canimin ici, evlendikten sonra hangi sehirde olacaksiniz?Şu an için pek bi hazırlık yok canım , ufak tefek şeyler alındı ama henüz evim belli olmadığı için mobilya falan bakamıyorum
Çıkın kızlar hadi ben çıktım , bügün hava güzel olursa azimliyim ama rüzgarlı birkaç gündür , artı bir de mesaiye kalıyorum uzun yürüyüş yapamıyorum
FAT SECRET uygulamaın adı , ben oraya kaydediyorum , one note a pdf olarak indiriyorum , eskiden fat secret den direk buraya atıyordum 3, 4 sayfa oluyordu one not tek sayfa olarak attığı için daha rahat :))
Adım sayar da S-HEALTH samsung uygulaması
amin ablacim, sizinde zafer bayraminiz kutlu olsun:)Zafer bayramımız kutlu mutlu olsun Allah vatanımızı dusmanlardan korusun inşallah.
Iremcim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere inşallah @KarKralicesi canım
tamam canim tekrar kusuruma bakma benim ben saglik sorunundan habersizdim.:) teşekkür ederim :) iyi ki varsınız sayenizde motivasyonum artıyor :) ben mekiğe yeni başladım yürüyüşe başlayalı birkaç hafta oluyor onu da yavaş yavaş arttırıyorum bugün 45 dakika yürüyüş var programımda 10 dakika da fazladan yürürüm 55 olur :) 10 dk yürüyüş olur bana
aa ben yeni farkettim 22222.sayfayi sen soyleyince canim :))Amanin kizlar bu ne gecmis ben bunu 3 gunde anca okurum yaaa :)))) yeni arkadaslar da gelmis heralde bismillah diyip baslayim bu arada 22222. Sayfayi gormus takimim tuh kacirmayip o sayfada dilek tutsaydim keskeeee
canim dun ugramadin hic iyi misin? merak ettim..Selamlar
Dünkü menüm
Kahvaltı
2 yağsız gevrek
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates salatalik
Öğlen
10 ceviz
3 yi limonlu pul biberli yoğurt
1 incir
Ara
1 cay bardağı leblebi
1 armut
Akşam
5 y.k patlıcan yemeği
Ayran
Salata
15 dk spor
10 bardak şu
2 yeşilçay
Bugün ki menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Domates
Salatalik
Öğlen
3 yk yoğurt
2 kuru incir
1 cay bardağı leblebi
Ara
1 paket bitter
Akşam
7 y.k saç kavurma
4 y.k yoğurt
Yağsız salata
8bardak şu
15 ek spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?