Günaydın canım, kolay gelsin :)
En az 10.000 adım bekliyorum bugün senden
Çıkın kızlar hadi ben çıktım , bügün hava güzel olursa azimliyim ama rüzgarlı birkaç gündür , artı bir de mesaiye kalıyorum uzun yürüyüş yapamıyorum
Tatlım ben de benden bekliyorum , dün 7 de mesaim bitti hava da rüzgardı yrüyemedim yaf
çok saol kuzum
Çık çık bi 10.000 adım da senden gelir mi ne dersinBen de çıktım sanırımmmBugün iyiyimmm
Hadi bugün yürürsün inşaAllah
Çok güzel bi menü olmuş doğum günü çocuğudünkü menüm
Sabah
1 adet 7 tahıllı pogaca
ögle
1kase şehriye corbası
izmir köfte
bulgur pilavı
cacık
nescafe
akşam
menemen
ayran corbası
1kücük salkım üzüm
4350bin adım
4lt su
harikasın dostummmmDoğum günün kutlu olsun canım benim...
Nice güzel, mutlu senelereEki Görüntüle 1878434
teşekkürler efendimmmmm
çok teşekkürler ablacımZafer bayramımız kutlu mutlu olsun Allah vatanımızı dusmanlardan korusun inşallah.
Iremcim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere inşallahKarKralicesi canım
:) teşekkür ederim :) iyi ki varsınız sayenizde motivasyonum artıyor :) ben mekiğe yeni başladım yürüyüşe başlayalı birkaç hafta oluyor onu da yavaş yavaş arttırıyorum bugün 45 dakika yürüyüş var programımda 10 dakika da fazladan yürürüm 55 olur :) 10 dk yürüyüş olur banamenun gayet guzel canim
gecmis olsun canim, olur tabiki 10dk yuruyus, ya da mekik uygun olur mu senin icin?
zaten hareketliymissin bolca canim, spor yerine gecmis..
canim dondurma neden var menude?
azmin daim olsun guzelim:)
gunaydin fistik
cok teşekkürler canımKarKralicesi doğumgünün kutlu olsun.Allah ailenle uzun mutlu bir ömür versin inşallah :)
AnladımŞu an için pek bi hazırlık yok canım , ufak tefek şeyler alındı ama henüz evim belli olmadığı için mobilya falan bakamıyorum
Çıkın kızlar hadi ben çıktım , bügün hava güzel olursa azimliyim ama rüzgarlı birkaç gündür , artı bir de mesaiye kalıyorum uzun yürüyüş yapamıyorum
FAT SECRET uygulamaın adı , ben oraya kaydediyorum , one note a pdf olarak indiriyorum , eskiden fat secret den direk buraya atıyordum 3, 4 sayfa oluyordu one not tek sayfa olarak attığı için daha rahat :))
Adım sayar da S-HEALTH samsung uygulaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?