Yedimmi acaba ay sen şimdi sorunca tereddüt te kaldım yemiş olabilirimyarim ekmek mi yedin yani
yok artik sen 500 ziplama yap Fikriyecigim basla sen haydeeee :)Yedimmi acaba ay sen şimdi sorunca tereddüt te kaldım yemiş olabilirim
yarin 10000 yaparsin uzulme bir tanem :)Ama yani bana bu yapılmaz ki toplantıya kaldim mesaim yeni bitti , şimdi burdan çıkıp eve nasıl yuriim akşam akşam ortalık karışık zaten6000 adımda kaldım @AKovser
Gonca kiz tamam zayifladin anladik da bu biraz kucuk olmamis miEki Görüntüle 1875291
Merserize bluz çalışmam nasıl olmuş
Gonca kiz tamam zayifladin anladik da bu biraz kucuk olmamis mi
50 gr di dün ceza aldım siteye giremedim canimcanim dun ugramadin hic iyi misin? merak ettim..
bugun 1 paket bitter derken 100grliklardan mi yedin gulum??
anladim gulum bitter fazla olmus 2-3 kare ye en fazla bir dahakine:)50 gr di dün ceza aldım siteye giremedim canim
Aaa ne yaptında ceza aldın50 gr di dün ceza aldım siteye giremedim canim
Aramiza hos geldin ben buse4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :maysa2011
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 2 yaş
Yaşadığınız şehir:adiyaman
Boyunuz :1.72
Kilonuz:82
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?kendim için sagligim icin
Hani cezası bitek banamı cezaanladim gulum bitter fazla olmus 2-3 kare ye en fazla bir dahakine:)
Biriyle tartistikAaa ne yaptında ceza aldın
Tamam aylardır ağzıma sürmüyordum tutamadım kendimi :/anladim gulum bitter fazla olmus 2-3 kare ye en fazla bir dahakine:)
attım canımcanim bana mesaj at ekleyeyim senide kuzum :)
iyi olmana cok sevindim canim , bebis kocaman olmus asya,m 27 haftalik olmussunuz, masallah.
bende iyiyim gulum Akin'i okula gotur getir, sinava calis, ev isleri derken gunler geciyor:)
kolay gelsin canim benim :)
pazar gunu muydu Iremcim 4100 adim attigin gun, ben tabloya eklemeyi unuttum kusuruma bakma canim:)
sehir belli oldu mu canimin ici, evlendikten sonra hangi sehirde olacaksiniz?
amin ablacim, sizinde zafer bayraminiz kutlu olsun:)
tamam canim tekrar kusuruma bakma benim ben saglik sorunundan habersizdim.
ne ameliyati oldun?
ne cezası kız sendemi banlandın yoksaBiriyle tartistik
Feyza kız sesin çıkmıyor noldu sana böyle banlandıktan sonra sana bişey oldune cezası kız sendemi banlandın yoksa
Sen 250 ia yı yaptınmı onu söyle
keyfim yok ... sebebi de yok :)Feyza kız sesin çıkmıyor noldu sana böyle banlandıktan sonra sana bişey oldu
yok hiç bişey yapmadım bugünSen 250 ia yı yaptınmı onu söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?