artik cezayla eritiriz sekerim:)Heee yaaa hiç sorma. Ama erken yedim saat 4 tü. Erir kız belki
cuma sali gibi ye gulum o zaman..Canım ben diyetistyenimi değiştirdim de iki diyetistyenimde haftada 2 kez iki top dondurmaya izin veriyor dondurma yasak değil
Var aslında. Ama herkes kendi işinde gücünde. Kimse kötü gününde yanında olmuyor, arayıp sormuyorlar bileakraba yegen kuzen varsa arada gorus canim havasi degisir kuzunun..
cok guzel olmus canim :)Bugün ku menüm
Kahvaltı
2 yağsız gevrek
1 dilim peynir
7zeytin
Domates salatalik
Öğlen
4y.k baharatlı yoğurt
7 badem
3 ceviz
1 incir
Ara
1 incir
1 cay bardağı leblebi
Şekersiz kahve
Ara
1 bardak aromalı yeşil cay
Akşam
7 y.k nohut
3 y.k yoğurt
Salata
Akşam 2 bardak yeşil cay içilecek
15 dk spor
10 bardak su
dogru diyorsun keske oyle olmasa..Var aslında. Ama herkes kendi işinde gücünde. Kimse kötü gününde yanında olmuyor, arayıp sormuyorlar bile
Teşekkürler dr randevuma 1 hafta kaldı sanki hic kilo vermemiş gibi hissediyorum :/cok guzel olmus canim :)
buzlu kahve sekerli miydi gulum?Salı
Sabah
3grisini
2dilim peynir
1 acur
1domates
Ara
1avuç leblebi
1soda
Ara 1dilim ekmek
1dilim peynir
Akşam
4köfte
Yarım kase mercimek
3kaşık bamya
Gece
Küçük boy 1 buzlu kahve
2litre su
20dk yüzme
İnşallah canımdogru diyorsun keske oyle olmasa..
neyse kuzun iyilessin eski duzeninize donersiniz canim..
azimle bozmadan menulerini devam ediyorsun, kesin kilo vermissindir, ama dilersen sporunu biraz arttirbilirsin.Teşekkürler dr randevuma 1 hafta kaldı sanki hic kilo vermemiş gibi hissediyorum :/
Vermişsin dir canım bozma moralini sen.Teşekkürler dr randevuma 1 hafta kaldı sanki hic kilo vermemiş gibi hissediyorum :/
Evet aslında artırmam lazım ama inan çok yoruluyorum spor beni yoruyor walking at home yazdı dr gün aşırı 30 dk ama ikiye böldüğüm halde ölüyorumazimle bozmadan menulerini devam ediyorsun, kesin kilo vermissindir, ama dilersen sporunu biraz arttirbilirsin.
İnşallah canim insallahVermişsin dir canım bozma moralini sen.
Buzlu kahve nasıl bir şey kizzz. Ay cahilliğim belli oldubuzlu kahve sekerli miydi gulum?
is gorusmesi ne oldu?
madem yemegi kayinvalide de yedin, ee hani sporrr??Dunki menumu yazaym
Sabah
3 tatli kasigi marmelat
Tereyag
Behaz peynr 1kk
7-8 zeytn
Kizarms yumurta
3 dilim ekmek ohannes ne cok yemisim dun
Eheheh neyse devam edim
Ara
Turk kahvesi
Suyu alkali yapip iciorm daha faydaliymis karbonat ve elma sirkeli tavsiye ederm
Oglen
1 tabak mercimek corbasi ekmeksz
Aksam
2 y.k karalahana yemegi
3 y.k taze fasulye
1 kaygana mi ne sebzeli ici krep gbi kv yaptı ondaydk zaten yemekle ugrasmadm
Salata
ekmek yok
Bir avuc cekirdek
4-5 minik uzum
durumumuz hala stabil bizim Busem..Ozgeee nasil anliyorum caresizligini biz daha baslamadan bir haftadir buna benzer baska bisey yasiyoruz senize ulasamiyiruz. Bak sana ne dicem sen sabirli ol akina zaman ver. Soylemistim sanirim bi olumsuz davranış sonmeden once en kuvvetli tepkileri verir kisi son cirpinislar. Ne yaptiniz bu gune kadar bilmiyorum ama siz sabit tavrinizi koruyup sabredin. Su an ben de yapmaya calisiyorum esine de soyle sabirli olsun benim ki olamiyor da. Deniz de gun iki kere falan krize giriyor cigliklar atiyor kendini yerlere atiyor istedigi olmayinca. Dun gece 2 ye.kadar onunla ugrastim odanin isiklari acik yatacakmis konu buydu. Ama nasil cigliklar gece gece. O konuda taviz vermedim ama sallayarak uyuttum ayagimda o şekilde ikna oldu yavas yavas. Bizimki ne yapacak bilmiyorum.
ellerine saglik Fatimem, tebrikler kizlar :). . . YARIŞMA SONUCU . . .
. . . ADIM . . .
@KarKralicesi - 3.000 adım
@Alya008 - 4.000 adım
@Ollalla - 14.350 adım
@tiffany20 - 7.600 adım
marlin18 - 18.000 adım
@bnnu - 6.162 adım
. . . MEKİK . . .
@Alya008 - 300 adet
@Ollalla - 400 adet
@tiffany20 - 65 adet
hepinizi tebrik ediyorum canlar :)...Takim ici ilk 3...
1. sira
marlin18 arkadasimiza ait
2. sirada onu takip eden @Ollalla yeraliyor
3.'lük
@tiffany20 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @bnnu - uda
tebrik ediyoruz.
Basarilarinizin devamini dileriz
canim kendini bir miktar zorlamalisin.Evet aslında artırmam lazım ama inan çok yoruluyorum spor beni yoruyor walking at home yazdı dr gün aşırı 30 dk ama ikiye böldüğüm halde ölüyorum
canim buzlu kahve ictigimiz sicak kahvenin buzlu olani, yani soguk icileni.Buzlu kahve nasıl bir şey kizzz. Ay cahilliğim belli oldu
Ben soracaktım da cesaret edemedimBuzlu kahve nasıl bir şey kizzz. Ay cahilliğim belli oldu
niyeBen soracaktım da cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?