migrosu degil canim diger is gorusmesini sordum, haydi hayirlisi.Kuzum ondan sonuç yok migrosu diyosan onun ilk mülakatı gecip ikincisine girmemiştim.diğer iş ayın 8inde belli olcak bu arada bildirim yapmamışım yine cumalara bildirim alarmı kurcam valla allahtan listede değilim yoksa kaptan çooktaaan paparayınyemiştim senden
Ah ahh sen bana niye çektinn ? :) Yok büyük olduğuna göre ben sana çektimm :))
Kına, düğün bizi bozarKalk sabah anlat bakayım neden iğrençmişş
İyi gecelerrr
kötü akrabalar + yanımda en az 6 tane sigara içen bir kadın...kadın geldi yanıma oturdu ,sonrada her yer doldu,kalkamadım...biraz uzakta içermisiniz dememe rağmen cevap olarak burası açık alan dedi...sigaraya alerjim var ,gözlerim kan çanağı oldu,sabah oldu hala geçmedi,ağrısı başıma vurdu,şuan başım çatlıyor...Bugune olul yazdim Fatimem, bunadan sonra hic acimam ceza konusunda :)
yazmakla iyi etmissin gulum, yaz ki bir daha yememen gereken seyleri yeme diye destek olalim sana:)
ip atlamayi ipsiz oldugumuz yerde ip atlar gibi yapiyorsun.
yinede istemezsen yuruyus, mekik, squat, ziplama yapabilirsin :)
neyini begenmedin feyzosum kinanin :))
Masallah ona he valla fit olacaklar daha neGunaydin guzeller, keyifli&enerjik bir haftasonu dilerim:) Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz, azminiz daim olsun
@kakaovanilya hamdolsun hersey guzel canim, ev/okul arasi kosturmaca. Sen nasilsin, neler yapiyorsun?:)
M M_atruska basladi gulum, haftaya tam gune geciyor kismetse. 2 gun isinma donemi gecirdi, ogretmenlerini hayli kosturdu pesi sira. Olumlu tarafindan bakarsam, farketmeden kilo verip forma girecekler oglum sayesinde
@Mavibocuk nasilsin guzellik, ses ver
kötü akrabalar + yanımda en az 6 tane sigara içen bir kadın...kadın geldi yanıma oturdu ,sonrada her yer doldu,kalkamadım...biraz uzakta içermisiniz dememe rağmen cevap olarak burası açık alan dedi...sigaraya alerjim var ,gözlerim kan çanağı oldu,sabah oldu hala geçmedi,ağrısı başıma vurdu,şuan başım çatlıyor...
Selamlar canlar . Beni tekrar araniza alır mısınız? Türkiye ye gidip gelmem bana kilo bakımından zarar verdi. Simdi o fazlalıkları önceden olduğu gibi yine sizle vermek istiyorum. 63.9 la mezun oldum şimdiki kilom 72 .
HosgeldinizSelamlar canlar . Beni tekrar araniza alır mısınız? Türkiye ye gidip gelmem bana kilo bakımından zarar verdi. Simdi o fazlalıkları önceden olduğu gibi yine sizle vermek istiyorum. 63.9 la mezun oldum şimdiki kilom 72 .
Sigaraya benim de alerjim var nefes alamıyorum, açık alan bile olsa nefes alamıyorum ne kadar bencil insanlar ya boylelerini gördükçe de sinir oluyorumkötü akrabalar + yanımda en az 6 tane sigara içen bir kadın...kadın geldi yanıma oturdu ,sonrada her yer doldu,kalkamadım...biraz uzakta içermisiniz dememe rağmen cevap olarak burası açık alan dedi...sigaraya alerjim var ,gözlerim kan çanağı oldu,sabah oldu hala geçmedi,ağrısı başıma vurdu,şuan başım çatlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?