Yavruna cok sevindim bi daha yasamazsiniz umarim kirik cikik olayi bebeklerde cok zordur ya kuzum kiyamam. Sana da gecmis olsun salgin midir nedir herkes hasta. Sen baya uzaktasin ama baya bi genis salginsa demek ki:) iyisindir simdi insallahKizlar ben geldim. Allah a çok şükür kızım iyiye gidiyor.kırılan kemik kaynamaya baslamis dedi doktor. Sargilarini çıkardı biraz hareket etsin kolu dedi. haftaya tekrar kontrol var.üzerine düşmemesi lazım. İnşallah haftaya da güzel haberle döneriz. Hepinize dualarınız için teşekkürler.
Gelcem kuzum gelcem de bi rutinimi oturtamadim koyde net asiri yavas simdi senin mesaja cevap yazmak icin belki 1 dk bekledim sayfanın gelmesini okumaya calisiyorum iskence gibi:)) 19 eylul itibariyle okulun acilmasiyla yaza domestoslu bir sunger cekerekten spora da baslayaraktan vede diyete devam ederekten sohbetlere de donecegim insallah:)))Sen yinede motive ol tatlım . Her gün menu bildirmek çalış. Tartıldım in zman bi kenara not almayi da unutma.
İi yolculuklar busem. Arada gel kız şu foruma . Kaynatalim eskisi gibi.
Zumba güzel spor:)
Canım sana ve yavruna çok çok geçmiş olsun. Rabbim sifa versin. İnşallah haftaya kadar düzelir yavrunun kolu.
Vuu cook hizli bi giris yapmissin gonca yav. Su an hastanedesin o zaman kolay gelsin canim. Ayrica sen de hizla sonuyorsun ben kac oldum acaba ya baskul yok bakmıyorumİyi geceler kızlar 2 hafta tatilin ardından yarın nöbetçiyim tek başıma ve 24 saat
Sagol Sibelim, opuyorum:)Günaydınlar canlar.
Yawrukush özgem sanırım bugün gidiyorsunuz yolunuz açık olsun . Bol eğlenceler.
azimli anne canım yarım su şişelerini doldur. Sürekli bulunduğun alanlara koy ev içinde . Böylece göz önünde oldukça unutmazsin içmeyi.
Mangal iyi fikir gulum :)Haşla bencede tatlım hatta birkısmınıda mangal yap malum bayram geliyo
Haydi hayirlisi guzelim :)Canım sadece belge verdim bayramdan sonra belli olcakmış kurul anca ozamana toplanırmış kabul edilirsem mülakat olcak
Tamam canim bayram sonrasi 2 lafin belini kirariz o vakit :)Yawrukush iyiyim elhamdülillah sen nasılsın :) benim pc bayramdan sonra çıkar artık servisten yedek parça bekliyormuş. Bir türlü aktif sohbete katılamadım buralarda. Yoksa konuşmayı severim ben :)
Iyi yolculuklar ozgecim cok eglen foto atCanlarim selamlar, mutlu hafta sonlari:)
Biz yola cikiyoruz, havaalanina dogru..
Otele vardigimizda haber veririm.
Hepinizi opuyorum :)
Canım şimdiden iyi ve mutlu tatiller dilerim:))Canlarim selamlar, mutlu hafta sonlari:)
Hayırlı yolculuklar özgem iyi tatiller tadını çıkar eğlen dinlenCanlarim selamlar, mutlu hafta sonlari:)
Evet hastanedeyim sabaha kadar Busem ödem sanki kilodan çok hızlıca gitti 68 takıldı ama refik gelmek üzere o yüzden takıldım diye düşünüyorum . Bayramdan sonra spor ve beslenme düzeni oturunca gidecek hepsi. Takımdan atilmadan mezun olmak lazımVuu cook hizli bi giris yapmissin gonca yav. Su an hastanedesin o zaman kolay gelsin canim. Ayrica sen de hizla sonuyorsun ben kac oldum acaba ya baskul yok bakmıyorum
Canlarim selamlar, mutlu hafta sonlari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?