Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Artik domates ve salatalik yemek istemiyorum meyveylede aram yok bana fazla kalorisi olmayan salata tarifleri yazarmisiniz oglen. Öğünüm salata ve meyve seklinde olmalı
Maydanoz salatası sirkeli mesela lor ekleyebilirsin beyaz lahana salatası güzel oluyor çiğ kabağı rendeleyip yoğurt ve dereotu ekleyip cevizle tatlandirabilirsin
Ben kaptan olaydım atardım hepiciğinizi :))))
Sen kaptan olma öyleyse

10 Eylül Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kaşar
Şekersiz yeşil çay
1 zeytin
2 domates 2 dilim karışık tahıllı ekmek
Küçük 1 salkım üzüm
1 kase yoğurt

İftar
3-4 kaşık pirinç pilavı
1 dilim karışık tahıllı ekmek
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk eti
1 salkım üzüm
Şekersiz çay

Ara
2 tane küçük bayram çikolatası
3 tane acılı çiğ köfte
Biraz marul
Şekersiz çay
1 mandalina

Su
İftar+sahur 9 bardağı geçti

Egzersiz
Yapmadım

Allah kabul etsin canım..

Bende niyet edecegim ama ne yemwm lazim acikmamak icin bilmiyorum ilkez diyetteyken oruc tutacağım

Acıkmamak söz konusu değil canım.. Ne yersen ye zaten günün belli bir saatinde acıkıyorsun..
Sahurda güçlü bir kahvaltı yaparsan, omlet, domates, salatalık, 1-2 dilim ekmek, peynir falann bu yediklerin uzun süre tok tutar seni.. Bir de içebildiğin kadar çok su.. Karbonhidrat ağırlıklı yersen 1-2 saat içinde acıkırsın.. Garanti olsun istiyorsan bir de yeşilçay içebilirsin :)

Oglan uyandi canim ve ben cok az yiyebildim umarim zorlanmam

Güzel menü canım..
Bu arada tekrar geçmiş olsun, dün yazacaktım aklım yerinde değildi biraz :/
Yavrun nasıl şimdi ?
Tesekkurler canim. Çok şükür kızım iyi. Kolunu hareket ettiremiyor şimdi lik.ama geçici bir durum. Sen nasılsın canim

Herkese mutlu huzurlu pazarlar diliyorum kızlar
Yarın bayram şaka gibi arifeyi de gördük yap yap bayram temizliğide bitmiyor ama bugün sadece ütü yapıcam arife de çok temizlik yapmak iyi değil, ibadetle geçirmek gerekiyor dedi annem dün ..
Kahvaltımı yaptım bende iki gündür hastayım hastaneye gitsem bi serum bağlansa iyi olucam da bebeğimi oraya sürüklemek istemiyorum neyse geçer ilaç içiyorum
Yawrukush canım tatile mi gittin yoksa Türkiye demisin?
Sizlerde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…