- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Denerim tatlımCanım salatana şöyle dereotu, roka ,avakado biraz peynir ekle. Arada bikaç zeytin koy. Böyle renklendirebilirsin salatanı. Nar Ekşisi seversen biraz ekle güzel bir tat verir.
Maydanoz salatası sirkeli mesela lor ekleyebilirsin beyaz lahana salatası güzel oluyor çiğ kabağı rendeleyip yoğurt ve dereotu ekleyip cevizle tatlandirabilirsinArtik domates ve salatalik yemek istemiyorum meyveylede aram yok bana fazla kalorisi olmayan salata tarifleri yazarmisiniz oglen. Öğünüm salata ve meyve seklinde olmalı
Sen kaptan olma öyleyseBen kaptan olaydım atardım hepiciğinizi :))))
Teşekkür ederim canımMaydanoz salatası sirkeli mesela lor ekleyebilirsin beyaz lahana salatası güzel oluyor çiğ kabağı rendeleyip yoğurt ve dereotu ekleyip cevizle tatlandirabilirsin
Sen kaptan olma öyleyse
Hayrolsun canim neyin var?
10 Eylül Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kaşar
Şekersiz yeşil çay
1 zeytin
2 domates 2 dilim karışık tahıllı ekmek
Küçük 1 salkım üzüm
1 kase yoğurt
İftar
3-4 kaşık pirinç pilavı
1 dilim karışık tahıllı ekmek
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk eti
1 salkım üzüm
Şekersiz çay
Ara
2 tane küçük bayram çikolatası
3 tane acılı çiğ köfte
Biraz marul
Şekersiz çay
1 mandalina
Su
İftar+sahur 9 bardağı geçti
Egzersiz
Yapmadım
Bende niyet edecegim ama ne yemwm lazim acikmamak icin bilmiyorum ilkez diyetteyken oruc tutacağım
Oglan uyandi canim ve ben cok az yiyebildim umarim zorlanmamAcıkmamak söz konusu değil canım.. Ne yersen ye zaten günün belli bir saatinde acıkıyorsun..
Sahurda güçlü bir kahvaltı yaparsan, omlet, domates, salatalık, 1-2 dilim ekmek, peynir falann bu yediklerin uzun süre tok tutar seni.. Bir de içebildiğin kadar çok su.. Karbonhidrat ağırlıklı yersen 1-2 saat içinde acıkırsın.. Garanti olsun istiyorsan bir de yeşilçay içebilirsin :)
Biraz geç kaldım ama 2 yumurta süt eski kaşar ceviz badem tok tutuyorlar uzun süre maden suyu da susuzluga iyi geliyorBende niyet edecegim ama ne yemwm lazim acikmamak icin bilmiyorum ilkez diyetteyken oruc tutacağım
Günaydın canım :)Günaydınlar
Tesekkurler canim. Çok şükür kızım iyi. Kolunu hareket ettiremiyor şimdi lik.ama geçici bir durum. Sen nasılsın canimGüzel menü canım..
Bu arada tekrar geçmiş olsun, dün yazacaktım aklım yerinde değildi biraz :/
Yavrun nasıl şimdi ?
Oglan uyandi canim ve ben cok az yiyebildim umarim zorlanmam
Tesekkurler canim. Çok şükür kızım iyi. Kolunu hareket ettiremiyor şimdi lik.ama geçici bir durum. Sen nasılsın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?