dünkü menüm
sabah
yufka,domates,biber
kahve,1 kk peynir
2 haşlanmış yumurta
Ara
badem 5
Öğle
tavuk
yufka
domates
2 dilim kavun
ara
sade türk kahvesi
akşam yok
su 3 litre
adım 6500
Slm kızlar bugün ki menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Tantuni
Yeşillik
Ayran
Akşam
Tavuk Çorba
Su 2 litre
Spor bayram alışverişi çok yordu yapamadım
Canım çok teşekkür ederim , cuma gecesi geldi , 3 gün kalacak 4. Gün beraber ankaraya gecicez hayırlısıyla, 4 günde orda kalıp ben tekrar Erzuruma dönücem , nisanlim burda olduğu için aktif katılamıyorum bu ara, çok teşekkür ederim inşallah güzel geçer düğünler2 dugunede cok az kaldi Banucum, citi piti fistik gibi bir gelin olacaksin :)
Kac gun kalacak nisanlin, bol bol tadini cikarin bu gunlerin:)
Iyi aksamlar kizlar. Bugun yine bozdum diyeti, daha dogrusu diyete baslayamadim bi turlu kac haftadir:)
Sabah
1 simit
Kahve
Ogle
Yok
Aksam (5 gibi)
1 tabak bezelye
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt
1 tabak makarna
Birkac saat once 1 tabak makarna daha yedimkac haftadir yemiyordum, dayanamadim
Su 1 litre, spor kopekle yarim saat hafif tempo yuruyus. Yarin ogleden sonra ucagim var, izmire gidiyorum, kendimi yuzmeye vericem insallahhic kilo veremedim bir bucuk ay olacak, silkelenmem lazim cesmede beache falan gidince bunalima girip kendimi toplarim sanirim :))
Bugunku menum
Uyaninca limonlu ilik su
Kahvalti
3 yk yogurt (zerdeçal ve yulaf kepegi)
4 erik
Ara
Yesil cay
Oglen
3 hurma
2 yagsiz gevrek
14 üzüm
Aksam
Turlu yemeği
Salata
Yogurt
2.5 saat yürüyüş
10 dk step
1 lt su
Disardaydim ara ogunu ve salatayi yogurtu yiyemedim canim
Canım diyetisyen menüsü mü bu ? Az yemişsin gibi geldi de..
Bugünkü menüm
Sabah
1 şeftali
Türk kahvesi
Öğlen
1 tabak patates sulusu
Bulgur pilavı
Yarım Kâse yoğurt
Akşam
1 dilim karpuz
Su:12bardak
Spor yapamadım bugün
Disardaydim ara ogunu ve salatayi yogurtu yiyemedim canim
Menüm:
Sabah:
1 kase çorba
Öğlen:
5-6 kaşık pilav
1 kase yoğurt
Biraz üzüm
Akşam:
Çorba
Kabak yemeği
Yoğurt
Salata
Ara:
Çilek
Su:2 lt civarında tam sayamadim
Spor yok bayram temizliği yaptım çok yoruldum.
Yawrukush
KahvaltıM, 2 dilim ekmek, pastırmali yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, 2 catal tahin pekmez
Ara, şekersiz Türk kahvesi, bir kaç fındık
Öğle; bir kase yoğurt, 2 kaşık makarna
Aksam, 2 kase tarhana çorbası, 3 kaşık yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara, 2 ceviz, bir ince dilim muz
Spor, 2 saat yürüdum
Kizlar iyi aksamlar menum
Sabah
2 yumurta Peynirli omlet
Ceri domates bi avuc
8 zeytin
4 kuru kayisi
Ogle
Boool yogurt
Aksam
Haslanmis koy tavugu
Buyuk porsiyon zeytinyagli bamya
Yogurt corbasi
Sabah filitre kahve ictim
Su 3 lt anca olmustur
Spor yok
Canım salatana şöyle dereotu, roka ,avakado biraz peynir ekle. Arada bikaç zeytin koy. Böyle renklendirebilirsin salatanı. Nar Ekşisi seversen biraz ekle güzel bir tat verir.Artik domates ve salatalik yemek istemiyorum meyveylede aram yok bana fazla kalorisi olmayan salata tarifleri yazarmisiniz oglen. Öğünüm salata ve meyve seklinde olmalı
Silkelen kuzum hergün diyet bozarak bi yol alamazsın.Iyi aksamlar kizlar. Bugun yine bozdum diyeti, daha dogrusu diyete baslayamadim bi turlu kac haftadir:)
Sabah
1 simit
Kahve
Ogle
Yok
Aksam (5 gibi)
1 tabak bezelye
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt
1 tabak makarna
Birkac saat once 1 tabak makarna daha yedimkac haftadir yemiyordum, dayanamadim
Su 1 litre, spor kopekle yarim saat hafif tempo yuruyus. Yarin ogleden sonra ucagim var, izmire gidiyorum, kendimi yuzmeye vericem insallahhic kilo veremedim bir bucuk ay olacak, silkelenmem lazim cesmede beache falan gidince bunalima girip kendimi toplarim sanirim :))
Ben kaptan olaydım atardım hepiciğinizi :))))Hayırlı yolculuklar özgem iyi tatiller tadını çıkar eğlen dinlen
Evet hastanedeyim sabaha kadar Busem ödem sanki kilodan çok hızlıca gitti 68 takıldı ama refik gelmek üzere o yüzden takıldım diye düşünüyorum . Bayramdan sonra spor ve beslenme düzeni oturunca gidecek hepsi. Takımdan atilmadan mezun olmak lazım
Hadi bakalım Şenlensin buralar artık.Gelcem kuzum gelcem de bi rutinimi oturtamadim koyde net asiri yavas simdi senin mesaja cevap yazmak icin belki 1 dk bekledim sayfanın gelmesini okumaya calisiyorum iskence gibi:)) 19 eylul itibariyle okulun acilmasiyla yaza domestoslu bir sunger cekerekten spora da baslayaraktan vede diyete devam ederekten sohbetlere de donecegim insallah:)))
Hayrolsun canim neyin var?Nasıl olsun canım sıkıntıdan ne yapacağımı bilmiyorum kaç gündür, garip bir sıkıntı var geçmiyorrr
Sen nasılsınn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?