Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum iyi tatiller inşallah akına da iyi gelir bu tatil. Iyi bayramlar seviliyorsun bil. öptüm :)

Haklısın tabi, yazdıklarını okuyunca beni bile fena oluyorum, seni düşünemiyorum bile
Var işte böyle garip insanlar.. akraba oldukları için de birşey yapamıyorsun maalesef..
yokda ben anlamıyorum biz vazgeçmiyoruz boşanmayacagız hala niye bu kavga çıksın vs için ugraşmaları anlamıyorum eltimde tam bir manyak çıktı kız kaçtı ailesiyle arası kötü vs diye üzülüp ses etmedikçe bana sarmaya başladı

Bende yazayım
Özge yaz cezaları
Dün sabah
Yarım dilim börek çay

Öğlen dalyan köfte 1 kepçe çorba 2 dilim karpuz

Akşam biraz üzüm elma karpuz az az yarım poğaça

4 defa sade kahve içtim 3 tane bayram şekeri yedim

Spor yok
Su 3 lt

Bugün sabah
Yarım dilim ekmek peynir yumurta domates salatalık

Akşam yarım mısır 1 parça hamur kızartması domates salatalık peynir zeytin

Su 2 olmadı
Spor yine yok günün 4 saati uyudum zaten

Seyhan abla gelse iyi kaptan olur bizden eli maşalılar:)))))
doguma kadar idare edecegim Sibelim sonra takim gonca ablaya, Fatimeye gelirlerse Ebru ve Merveye emanet :)

Senin de bayramın mübarek olsun şimdiden canım. Cocuklarla br yere gitmek zulüm gibi . Sen dinlenmene bak oralarda.
hemde ne zulum 1 saat once kriz koptu odada.
Esim isyanlarda...

bugun bertbattı zaten neeyse
sahur
2 haslanmış yumurta
1 salatlık
yarım bardak yeşilçay
2 ince dilim kaşar
10 badem

iftar
yarım porsiyon tavuk şiş
yarım porsiyona yakın salata
1 dilim kavun
toplamda 1 lt su
Allah kabul etsin canim yarin firsatin olursa 10dk yuruyus yap gulum bugunki sporsuzlugu telafi etsin.

Aleyküm selam..
Yolculuk fena geçmiş bundan sonrası güzel geçer inşaAllah.
Senin de bayramın mübarek olsun canım
oy oy sorma Fatimem otel odasina yapistik esimde de bendede enerji sifir Akin bitirdi bizi...

Kuzum iyi tatiller inşallah akına da iyi gelir bu tatil. Iyi bayramlar seviliyorsun bil. öptüm :)
cok sagol gulum sende cok seviliyorsun..

Bugün ki menüm
Sabah
Omlet
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Öğlen
3 kaşık makarna
Çorba
Akşam
Yoğurt
1 kurabiye

Su 2 litre
Spor yok
canim firsatin oldugunda 15dk yuruyus ya da bisikletle telafi et bugunu:)

canim inanki cogu es sirf esinden dolayi katlaniyor esinin ailesine, bende dahil.
oyuzden esini seviyorsan insanlarin yaptiklarini gormezden gelip tahammul edeceksin..

10dk yuruyus cezasi daha geldi hoppp :)

ablam cumartesi icin 250jj pazar icinde 100m ve 100 squat ellerinden oper :)

100 jj de geçen günden vardı zaten

Benim de anlamadığım neden sizi ayırmaya çalışıyorlar kiii ???
Sanki yeni çıkmaya başlamış sevgilisiniz aile de sizi istemiyor, kaç yıllık evlisiniz, çocuğunuz var ayırmak ne saçma fikir.. Allah akıl fikir versin..
Eltinin kaçmasından belli zaten normal olmadığı, aklı başında kimsenin yapacağı birşey değil çünkü kaçmak..

Takımımız emin ellere emanet canlarim benim:)

Akin yer değiştirdi diye mi huysuz oldu acaba kuzum? Bu yavrular bir yere giderken zaten balataları sıyırıyorlar.

Menüm
Sabah limonlu ılık su
1 çk bal 2 dlm peynir 1 dlm avakado 1 dlm ekmek 2 yumurta 3 dlm sucuk

Ara kahve ve yarım dlm kek

Öğle tavuk ,cacık , 1 dlm tbe ve biraz üzüm

Ara turk kahvesi bikaç tane antep fıstığı

3 lt su 20 dk bisiklet. Regl oldum biraz tatlı şeyler yeme isteğim var. Menu de saçmalamış olabilirim.

Esimle brnim ilişkimi kabullenemediler sırf ayrılalım ben pes edeyim diye dugun esya vs hicbirsey yapmadilar ailem de esimi istemiyor artik beni ezdiriyormus ben safmışım vs oysa babam dimdik dursa herseyi yaptirirdi kayinvalidemlere
Eltim 21 yasina yeni girdi 7 aylik hamile kiz kendi çağırdı kaynimi beni kaçır diye degisik degisik halleri var ben onu kiskanip kötü davranacagima o beni kıskanıyor

Slm kızlar bugün tümgün misafirlikteydik eşimle
Bugünkü menüm
Sabah
3dilim ekmek
2 dilim kaşar peynir
2 dilim tulum peynir
Domates salatalık
Patates kızartması
Omlet
Öğlen
Üzüm 10 adet
Kavun 3 küçük dilim

Akşam
Domates soslu makarna
Spor:20 dakika dans
Su:8bardak

Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugünden bayram havasına girmişiz hepimiz bende dahil tabiki. MenülerdeN belli oluyor
Yawrukush canım Allah yardımcın olsun. Küçük çocuk la yolculuk yapmak gerçekten çok zor .yaşadığım için biliyorum. Hava alaninda kızımın çığlık lari hala kulaklarımda.
azimli anne canım Allah sana kolay lik versin. Çok zor bir durum. Bu tür insanlar malesef hayatımızı zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar

KahvaltıM, iki dilim ekmek, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, bir kaç fındık
Ara, şekersiz Türk kahvesi , 2 kare bitter
Öğle, 1 kase çorba , bir kaç badem
Aksam, bir tabak taze fasülye, 5 kaşık pilav,cacik
Ara, 3 ceviz, 2 kare bitter
Spor, 10 bin adim yürüdum

Artik yoruldum canim 30 yaşındayım maddi sikinti sağlık sıkıntısı cekiyorum tek derdim esimle huzurlu bir omur yasamak ama izin vermiyorlarki. Bugunde siz taşının gelince bizde size yakin bir ev tutariz ozluyoruz oglanla seni dediler eşime yani kacisda yok

Tamam canım yaparım herkese ceza var gibi bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…