Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Umarım öyle olur canım :)

3 ayda çok çalışmam lazım. Sizce ne kadar verebilirim bu surede..evlilik yıldönümüme 3ay var da :)

3 ayda çok çalışmam lazım. Sizce ne kadar verebilirim bu surede..evlilik yıldönümüme 3ay var da :)
Bence şu kadar verirsin desem belki daha fazla verirsin yada ben fazla söylerim daha az verip moralin bozulur sen bugün başla yürüyüşe ve beslenmene dikkat etmeye 5 te versen 15 te versen başarılısın bırakmak yok canım

Başlıyorum bugün hedefime adım adım yürümeye :) teşekkürler :)

Napalim özgem miro ortalığı dağıtıyor benle eşim de çay içiyoruz:)) senden naber?
ohh afiyet olsun birak dagitsin SIbelim.
bizim oglan duvarlarda araba surmekten duvarlari parcaladi, canlarin kenarlarini parcaladi.
yakinda evi yikacak basimiza:)
canlari sagolsun...
saat kac orada gulum?

Geçen hafta:70.7
Bu hafta:71.5
Fark:+800gr
Yemicektim o mangallları
Haftaya cumaya eksiye inmen sart gulummmm!!

Özgem 250 ia cezam az olmuş 250 ia da ben kendime ceza veriyorum bugün 500 ia yapıcam
Yawrukush
tamam canim:)

Günaydın bacılar

Gecen hafta 70.1
Bu hafta 69.7
Fark -400

Özgem az oldu bu hafta et yiye yiye şiştik.
az olsada gitmis ya Sibelim, harikasin bacim :)

canimsin :)

Gunaydin merhaba kizlar k.bakmayin giremedim özel bi durumdan dolayi trye ucmak zorunda kaldim internet paketimde bitmisti aksilik haber veremedim egerki devam etme sansim varsa devam edebilirmiyim acaba?
elbette devam edebilirsin canim, duzenli menulerini paylas, cumalari da kilo bildirimini yap.
Turkiye de misin, ne kadar kalacaksin?
internet sorunun olacak mi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…