- 25 Ağustos 2016
- 426
- 1.177
- 113
Hayırlı Cuma'lar herkese :))
Tebrikler canım.Tatile giderken 52.9
Tatil dönüşü 52.8
Bayram sonrası 52.4
Yemek saatlerini düzene oturt canım. Tatlı hamur işleri bunlari artık hayatında köşeye koy. Meyve ekmek yiyeceksen de sabah veya öğlen ye. Akşam yemeğini ekmeksiz ve hafif bir şekilde geçirmeye çalış. Biraz da su ve sporu arttırırsan eminim kilo vermen kolaylaşır.
Gunaydin merhaba kizlar k.bakmayin giremedim özel bi durumdan dolayi trye ucmak zorunda kaldim internet paketimde bitmisti aksilik haber veremedim egerki devam etme sansim varsa devam edebilirmiyim acaba?
Tam olmasada oldu sayilir peki simdi nasil olcak yani ben kilo bildirimi yapip listeye gecebilecekmiyim yoksa uzatildimi diyet yaptim sayilmaz ama zaten uzuntu stressten kilo gitti yani nasil oluyo simdi
Çok sevindim canim. Rabbim bi daha yasatmasin.Hepinize günaydın, hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar olsun
Hastanede herşey yolunda gitti.bir daha gelmenize gerek yok dedi doktor.ama tam kemiğin eski haline gelmesi 1 sene sürebilirmis.çok şükür Rabbim e.sizinde dualarınız la atlattık insaAllah. Hepiniz çok sağol un
Hepinize günaydın, hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar olsun
Hastanede herşey yolunda gitti.bir daha gelmenize gerek yok dedi doktor.ama tam kemiğin eski haline gelmesi 1 sene sürebilirmis.çok şükür Rabbim e.sizinde dualarınız la atlattık insaAllah. Hepiniz çok sağol un
İyiyim bitanem sen nasılsın?nasilsin Melisim :)
Tebrikler kuzum:)Tatile giderken 52.9
Tatil dönüşü 52.8
Bayram sonrası 52.4
Tamam güzelim sağolasınTebrikler canım :)
Jillian yapmaya fırsatın varsa onu yap :) yani tek tek egzersiz yapmaktan iyidir bence, yarım saate heryerin çalışır :))
Tamam güzelim sağolasın
Youtube da bulabilirim dimi kuzum
Hiç etrafındakilere takılma canım ilk işin etraftaki insanlara kulağını ve algilarini kapamak .Herkes konuşur motive etmeye çalışan insan çok azdır her zaman. Aynada kendine bak ve ben başarabilirim de bizlerdende hep destek tam destekArkadaşlar motivasyonum çok düştü. Bir türlü adapte olamiyorum.üzüldükce daha çok yiyorum. Yedikce üzülüyorum. Cevremde zayıf insanlari gördükçe kahroluyorum resmen kendimden nefret ediyorum. Ama bir türlü yapamiyorum.ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. Evden her çıktığımda psikolojim bozuluyor. Eve gelince ağlıyorum. Kendimden kaç yaş büyük insanlar bana abla diyor.kafayı yiycem artık
Hoşgeldin hemsom nasılsın oğlun nasılcanlar yarından iti baren sıkı diyet ve buradan cıktığım 55.2 ye ulaşmak sonra takıma girmek canlar nasılsınız yogun bayram gecirdim bir türlü gelemedim ama bundan sonra geleceğim
İnşallah güzel haberler alırsınKizlar hepinize iyi geceler
Yarın bebişin hastanede kontrolü var. İnşallah herşey yolundadır.
Kilo bildirimini unutursam hatırlatın
Evet tatil dönüşü adaptasyon sıkıntı biraz ama yarın normale dönerizKizlar hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
Bugun tatil donusu cok yogun bir gun gecirdim.
Akini okula goturdum bugun okulda, yillik icin resim cekildiler.
Sonra esimle bulusup birer kahve ictik.
Sonra market alisverisi yaptim.
Sonra eve dondum onlari dolaba yerlestir, bulasiklari yika.
Bir makina camasir yika.
Sonra Akini okuldan al, parkta oynat, eve don.
Oglen yemegini yedir.Simdide yatiracagim.
Sonrada camasirlari as, aksamin yemegini hazirla..
Tatil guzelde sonrasi cok aci oluyor
Yarin normal duzenime donerim insallah, yine takimin basina donerim canlar.
Yarin gorusmek uzere.
Standart dışı kadın tebriklerTatile giderken 52.9
Tatil dönüşü 52.8
Bayram sonrası 52.4
Beğendiğin birisi varsa hatta çok hoslanmadigin ama fiziğini beğendiğin olabilir as dolaba resmini hırs yaparsınÇocukluğumdan beri hiç ideal kiloda olmadım.bedenime bakıyorum ve bu bedenden nasıl zarif bir insan çıkacak hayal edemiyorum. Belki de bu yüzden hep bir inançsızlık oluyor. Aşmam lazım artık..
Korkma gidecek hepsi
Süper
Gözün aydın hemsom sevindimHepinize günaydın, hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar olsun
İki hafta deneme süremiz var canım bugün kilomu bildirerek başla istersenTam olmasada oldu sayilir peki simdi nasil olcak yani ben kilo bildirimi yapip listeye gecebilecekmiyim yoksa uzatildimi diyet yaptim sayilmaz ama zaten uzuntu stressten kilo gitti yani nasil oluyo simdi
En iyisi jillian 30 Day shared
Ama bunun çok çok örnekleri var!!! Bunu başaran çok insan var neden sende olmayasın??Çocukluğumdan beri hiç ideal kiloda olmadım.bedenime bakıyorum ve bu bedenden nasıl zarif bir insan çıkacak hayal edemiyorum. Belki de bu yüzden hep bir inançsızlık oluyor. Aşmam lazım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?