Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tatile giderken 52.9
Tatil dönüşü 52.8
Bayram sonrası 52.4

Tebrikler canım.
Geçen hafta: 91.3
Bu hafta: 93.3
Fark:+2 kilo

Korku filmi gibi: (

Yawrukush
Yemek saatlerini düzene oturt canım. Tatlı hamur işleri bunlari artık hayatında köşeye koy. Meyve ekmek yiyeceksen de sabah veya öğlen ye. Akşam yemeğini ekmeksiz ve hafif bir şekilde geçirmeye çalış. Biraz da su ve sporu arttırırsan eminim kilo vermen kolaylaşır.
Yawrukush Dahlia_ gogo2405

Geçen Hafta: 85.9
Bu Hafta: 83.6
Fark: -2.3 (MaşALLAH)
Yüzde: 2.677

Bu hafta listeye girebiliyor muyum ben de? :)

Can -ı gönülden tebrik ederim. Bravo oooo.

Hepinize günaydın, hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar olsun
Hastanede herşey yolunda gitti.bir daha gelmenize gerek yok dedi doktor.ama tam kemiğin eski haline gelmesi 1 sene sürebilirmis.çok şükür Rabbim e.sizinde dualarınız la atlattık insaAllah. Hepiniz çok sağol un

Gunaydin merhaba kizlar k.bakmayin giremedim özel bi durumdan dolayi trye ucmak zorunda kaldim internet paketimde bitmisti aksilik haber veremedim egerki devam etme sansim varsa devam edebilirmiyim acaba?

Günaydın canım hoşgeldin..
Tabi ki devam edebilirsin :) Sorunların hall olmuştur inşaAllah..

Tebrikler canım :)
Bu hafta liste yok ama önümüzdeki hafta listeye girebiliyorsun..
Ama canım takımda biraz daha aktif olman gerek.. Yani fırsat buldukca uğramaya çalış..
E Ey0609 canım sen de aynı şekilde, gelecek cuma listedesiniz inşaAllah.. Güzel bir eksi bekliyoruz sizden :)

Tam olmasada oldu sayilir peki simdi nasil olcak yani ben kilo bildirimi yapip listeye gecebilecekmiyim yoksa uzatildimi diyet yaptim sayilmaz ama zaten uzuntu stressten kilo gitti yani nasil oluyo simdi

Canım 2 haftalık deneme süren bugünden başlıyor..
Kuralları biliyorsun, her gün akşam yediklerini, içtiğin suyu, yaptığın sporu menü şeklinde yazıyorsun..
Fırsat buldukca takıma uğramaya, sohbetlere katılmaya çalış canım..

Çok sevindim canim. Rabbim bi daha yasatmasin.

Çok şükür canım.. çok sevindim..

Hiç etrafındakilere takılma canım ilk işin etraftaki insanlara kulağını ve algilarini kapamak .Herkes konuşur motive etmeye çalışan insan çok azdır her zaman. Aynada kendine bak ve ben başarabilirim de bizlerdende hep destek tam destek
canlar yarından iti baren sıkı diyet ve buradan cıktığım 55.2 ye ulaşmak sonra takıma girmek canlar nasılsınız yogun bayram gecirdim bir türlü gelemedim ama bundan sonra geleceğim
Hoşgeldin hemsom nasılsın oğlun nasıl
Kizlar hepinize iyi geceler
Yarın bebişin hastanede kontrolü var. İnşallah herşey yolundadır.
Kilo bildirimini unutursam hatırlatın
İnşallah güzel haberler alırsın
Evet tatil dönüşü adaptasyon sıkıntı biraz ama yarın normale döneriz
Tatile giderken 52.9
Tatil dönüşü 52.8
Bayram sonrası 52.4

Standart dışı kadın tebrikler
Çocukluğumdan beri hiç ideal kiloda olmadım.bedenime bakıyorum ve bu bedenden nasıl zarif bir insan çıkacak hayal edemiyorum. Belki de bu yüzden hep bir inançsızlık oluyor. Aşmam lazım artık..
Beğendiğin birisi varsa hatta çok hoslanmadigin ama fiziğini beğendiğin olabilir as dolaba resmini hırs yaparsın
Geçen hafta: 91.3
Bu hafta: 93.3
Fark:+2 kilo

Korku filmi gibi: (

Yawrukush
Korkma gidecek hepsi

Süper
Listeye girebilirsin ama takıma katılımını artırmak gerek canım
Gözün aydın hemsom sevindim
Tam olmasada oldu sayilir peki simdi nasil olcak yani ben kilo bildirimi yapip listeye gecebilecekmiyim yoksa uzatildimi diyet yaptim sayilmaz ama zaten uzuntu stressten kilo gitti yani nasil oluyo simdi
İki hafta deneme süremiz var canım bugün kilomu bildirerek başla istersen
Kaptanım Yawrukush ben zayıfladım ama sıkılaşmadım bunun için hangi egzersizlerden yapabilirim
En iyisi jillian 30 Day shared

Çocukluğumdan beri hiç ideal kiloda olmadım.bedenime bakıyorum ve bu bedenden nasıl zarif bir insan çıkacak hayal edemiyorum. Belki de bu yüzden hep bir inançsızlık oluyor. Aşmam lazım artık..
Ama bunun çok çok örnekleri var!!! Bunu başaran çok insan var neden sende olmayasın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…