Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O yüzden öğün atlamak iyi değil işte..
Ben hiç aç değildim aslında, yani iştahım yok canım yemek yemek istemiyor.. Ama verseler 1 paket çikolatayı yiyebilirdim :)
Şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor

Doğru diyorsun canım, ben de öyle hissederim öğün atladığımda ama ben daha bir kaç böyle zar zor 1-2 öğün yerim, hiç yiyemediğim de olur :/ Regl başlasa kurtulcam da işte..
Ye ki başlasın ama sağlıklı ye canın tatlı istiyorsa kuru üzüm ye ben genelde öyle yapmayı tercih etmeye başladım artık... Bu arada başlar inşALLAH en kısa sürede

Benim regl yaklaştı canım, iştahım yine tuhaf, yediğime şükrediyorum, başladığında hiç yemek yiyemediğim bile oluyor..

Güzel olmuş canım..
ben daha yeni yeni açlık hissediyorum pilav istedim bu saatte
Sakın bu saatte yeme kuzum. Senin regl hali de enteresan. Ben regl olmadan önce hep yemek istiyorum.

Biraz fazla olmuş canım. Yarın egzersizini yaparak bugünü telafi etmeye çalış . Kaşık çikolata yerine bitter daha az kalorili olur ya da seversen incir arası ceviz.

Ye ki başlasın ama sağlıklı ye canın tatlı istiyorsa kuru üzüm ye ben genelde öyle yapmayı tercih etmeye başladım artık... Bu arada başlar inşALLAH en kısa sürede

Midem almıyor ki, alsa yicem de :))
Kuru üzüm severim, iyi hatırlattın alayım evde bulunsun :)
İnşaAllah canım, normalde zaten pek iyi geçmez, gecikince hiç çekilmiyor

Menün güzelmiş :) ben olsam akşam da yemek yerdim kesin yanında da 1 dilim ekmekle

Yok canım bu saatte daha ne yemeği :)) benimki zaten 2 dakikalık bir istekti, şimdi hiç yok :))
Aslında 3-4 gün öncesine kadar ben de her gördüğümü yemek istiyordum, ama 1-2 kala ve de reglin ilk günleri iştahım ölüyor sanki..

Menün güzelmiş :) ben olsam akşam da yemek yerdim kesin yanında da 1 dilim ekmekle
Ben normalde akşam yemem kolay kolay. Türkiye ye geldim orda 3 ogun yemek yiyince şimdi birden kesmek istemiyorum. Çok acikirsam yemek yiyorum ama yoksa yoğurt süt mısır gevreği yiyorum.

Ne güzel işte bi de regl gelince bu iştahsızlıkla iyi kilo verirsin :))

Tevafuk benim senin menüne yorumum da tam tersi olmuş :) güzel öneri incir arası ceviz :) bunu denicem

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA - CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLI-----
MavibocukIZINLIIZINLI----
kakaovanilya-------
abesle_istigalIZINLIIZINLI-----
haeshin-------
gogo2405-------
tiffany20-------
happy_moonIZINLIIZINLI-----
AKovser 10DK Y -----
KarKralicesi-------
belindamm -----
Ey0609 -----
Alya008ODUL ------
azimli anne 15DK Y -----
marlin18 15DK Y -----
Leopardesenlitayt- -----
Zypzyp 10DK Y-----
fyzanur-------
oluroylebazen-------
Saadetim33 -----
bnnu-------
gulpinargul 10DK Y 10DK Y-----

[/td][/td][/td][/td]

Gunaydin, gununuz aydin olsun canlar.
Mutlu pazarlar.
Eki Görüntüle 1886269
Gunaydin, gununuz aydin olsun canlar.
Mutlu pazarlar.
Eki Görüntüle 1886269
canım günaydın.
Ankaradan döndükten sonra bir toparlanma evrem oluyor :/
Bayram boyunca 1 tane baklava ağzıma sürmedim , belki 2 dilim su böreği yemişliğim vardır ama bol bol yürüdüm .
Ama reglime 1 hafta kaldı ondan mıdır bilmem tartıda 57.3 çıktım 200 gr almışım , bu hafta vericem inşallah onu da
Dünki menümü yaziim : (1 dilim muhallebi kaçırdım , o da şaşırtma menüm olsun mü hiç yemiyorum çünkü öyle şeyler refik yaklaşınca bünye istiyor :

Sabah
2 yumurta ile peynirli omlet

Öğle
1 kase mantar çorbası
1 porsiyon sulu köfte

Akşam
2 yumurta peynirli omlet (o kadar çok seviyorum ki :))) )

Ara:
1 avuç içi kadar badem
1 avuç içi kadar fındık
1 dilim muhallebi

sucuklu yumurta
kebap
pide
kola özge görmesinnnn

Bi baktirsam olacak 1 1.5 yıldır canimdan bezdim 1 ayda 1 hafta kadar sürüyor ağrılar
Benim kayınvaliden yıllardır sırt ağrısı çekti genel cerrah tespit etti bu salı aldıracak ağrı kesiliyormuş tamamen bir baktır canım geçmiş olsun

Günaydın cnm bugünde bittimi yarın okullar açılıyor çok heyecanlıyım

Hoş geldin canım ben şenay. 30 yaşındayım 6 yaşında ve 7 aylık 2 oğlum var. Güzel güzel sağlıklı kilo vermeler

Ne güzel çok sevindim Allah krşınıza hayırlı insanlar çıkartsın cnm

Bugün diyeti bozdum 3 aylik emegi 1 gunde harcadım cok moralim bozuk cok
Sakın motivasyonunu kaybetme cnm olur bazen hemen diyete devam
Çok haklısın bende öğün atladım dün geç yedim çok fena pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…