Canim lokumla kola bugun diyetini bozmus ama bunlari yedigin icin ki pismanligini tum hafta firsata cevir.Bilmiyorum niye oldu cok gerginim kac gündür yorgun luk vs de var
Sabah
3 yk yulafli zerdacalli yogurt
Oglen
Yarim kase kavurma
Domates salatalik
Peynir zeytin
Kavun
3 lokum
1 bardak cola
Aksam omlet
1 tabak kuru fasulye az once yedim
Evet kuzum Allahım ne konular var öyle insan ne diyeceğini şaşırıyoBir derdim var bolumunu mu okuyorsun canim?
Canim kapali park burasi oksijen degil, klima soluyoruz:)Bol bol oksijen al gülüm parkta :) hakikaten gün hiç yetmiyor
Sagolsun Hazalim , es destegi diyette cok guzel oluyor.Evet kuzum şükür eşim sağolsun fazla yesem hemen uyarıyor :)
Okumamak lazim aslindaBir derdim var bolumunu mu okuyorsun canim?
Ben bizim takimdan once hep orayi okuyordum gulum, insanin psikolojisi bozuluyor sonra biraktim okumayi.Evet kuzum Allahım ne konular var öyle insan ne diyeceğini şaşırıyo
Insallah düzelir bu haftaCanim lokumla kola bugun diyetini bozmus ama bunlari yedigin icin ki pismanligini tum hafta firsata cevir.
Tum hafta dikkat et gulum , guzel bir eksi gelir.
Hepimizin zaman zaman boyle donemleri oluyor..
Ben bizim takimdan once hep orayi okuyordum gulum, insanin psikolojisi bozuluyor sonra biraktim okumayi.Evet kuzum Allahım ne konular var öyle insan ne diyeceğini şaşırıyo
Açık park alanı yok mu gülüm size yakınCanim kapali park burasi oksijen degil, klima soluyoruz:)
Amin. He valla gülüm çünkü o zorlasa ben yerim mide büyük malum :)Sagolsun Hazalim , es destegi diyette cok guzel oluyor.
Canım maalesef bu sene girmedimBen bizim takimdan once hep orayi okuyordum gulum, insanin psikolojisi bozuluyor sonra biraktim okumayi.
Kpss ne oldu canim ?
Bence de canımOkumamak lazim aslinda
AminCanım maalesef bu sene girmediminşallah seneye. Evet valla psikolojim bozuldu üç konu okudum üçü birbirinden ilginç . Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın
canim ustteki egzersiz uzun vadede duzenli uygulanirsa sonuc verebilir ama bunun yerine ben senin icin ayni bolgeyi calistiran baska egzersiz paylasabilirim, daha etkilisinden :)
Gogus egzersizlerini ise yap gulum mutlaka faydasini gorursun.
iyi hatirlattin ben bu hafta bolgesel egzersizler paylasayim..
Sende pazartesi icin bir yarisma ayarlasan bize Fatimem :)
sagolasin Fatimem hizir gibi yetisiyorsun yoklugumda :)
Kızçeler yok mu kimse gelin iki çift sohbet edelim beaaa
Dahlia_ kuzum nasılsın alerjin geçti mi
@Mavibocuk taze gelin nasılsın kuzum
@saricicek123 gülüm nerelerdesin nasılsın
Ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler öpüyorum
Amin canim..Canım maalesef bu sene girmediminşallah seneye. Evet valla psikolojim bozuldu üç konu okudum üçü birbirinden ilginç . Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın
Iyi geceler canim:)Ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler öpüyorum
Tamam canim paylasayim.Evet yarismaya soz alalim herkesten:)Valla süper olur paylaşırsan :) O bölgenin gitmesi şartt :))
Tamam canım, göğüs için olanlara yarın başlayayım öyleyse..
Yarışma yapalım da takımca katılacağımıza söz verelim öyle yapalım :))
Ne demek canım benim :)
Geldim geldimmmm :)
İyiyim çok şükür, alerjim de sakin bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?