Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sende basla pilatese Sibelim :)

Sende başla gülüm ;/
Kız en son bana böyle gaz verdiniz kendimi jillian yaparken buldum:)))
Iyiyim canim Akinla kapali oyun parkindayiz, bir gozum onda bir gozum takimda:)
Sonrada eve geceriz yemek telasi, Akini uyutma derken hoop gun bitiyor..
Ah o günler öyle geçiyor ki özgem . Hoc bi iş yok derken bile dünya is çıkartıyoruz başımıza :)
Valla Deryayı özledim :) @CheGuevera
Adımlarıyla, kouşmasıyla motivasyon kaynağıydı :)

Bu sessizlik motivasyon düşüklüğü beni de rahatsız ediyor aslında. Bayram bitti . Herkes söyle günlük menüsünü yazsa izindeki bacılar geri dönse ne ii olur. Listede olanlar bile yok. Bırak muhabbet etmeyi menu de vermiyor 3 5 kişi dışında kimse.

Çok haklısın canım..
Bir şey de yapamıyoruz ki

Menüm

Sabah
1 bardak elma sirkeli su
1 fincan yeşilçay

Öğlen
1 döner
el kadar ince ekmek, et, domates, salatalık, yeşillik, çok az mayonezi vardı

Akşam yemek yiyemedim.
Öğlen birz geç yemiştim acıkmadım..
5-6 dilim salatalık yedim..

Su 1 litre oldu
su problemimiz vardı bugün, wc sorunu yaşamamak için içmedim fazla..

Spor - 15 dk abs workout

Kevser im azcık yemissin çok az kuzum.

Güzel olmuş canım..
ben daha yeni yeni açlık hissediyorum pilav istedim bu saatte

17 Eylül Menüm

Sabah
2 tane fındık
2 tane ceviz
1 çay kaşığı çikolata

Birkaç saat sonra
Soğanlı kıymalı yumurta(2-3 kaşık gelir)
1 dilim köy ekmeği
Şekersiz çay
Domates

Ara
2 tane fındık

Öğlen
1 tavuk dürüm
1 küçük ayran

Ara
1 çay kaşığı çikolata
1 tane susamlı gevrek
1 avuç kabak çekirdeği
Şekersiz çay
Kayısılı form çay

Akşam
2-3 kaşık gelir kaynamış et
Yarım yemek kaşığı yoğurtlu aşurelik buğday(tarhana)

Su
12 bardak

Egzersiz
Yok

Canım spor neden yok ?
Bir de o kaşık çikolatalardan uzak dur :)

Özel günlerimdeyim... Ama hakkaten çikolata çok tehlikeli bu haftalık bu kadar yeter uzaklaşsam iyi olacak :) yarın yürüyüş yapmaya çalışacağım...

Anlıyorum canım.. benim de senden aşağı kalır yanım yok yani, hatta çikolata aldırıyordum akşam vakti. çok şükür istediğimi bulamadığı için almamış kardeşim :))

Öğün atlamak hiç iyi olmuyor... Öğün atlanacaksa ya o saatte uyunmalı ya da hafif de olsa biraz sebze yemeği yarım filim ekmek yoğurt salata yenerek o öğün yenmeli sonunda insan kıtlıkta gibi hissediyor eğer öyle yapmazsa şahsen ben öyle hissetmiştim

Doğru diyorsun canım, ben de öyle hissederim öğün atladığımda ama ben daha bir kaç böyle zar zor 1-2 öğün yerim, hiç yiyemediğim de olur :/ Regl başlasa kurtulcam da işte..

Anlıyorum canım.. benim de senden aşağı kalır yanım yok yani, hatta çikolata aldırıyordum akşam vakti. çok şükür istediğimi bulamadığı için almamış kardeşim :))
O kıtlık hissinden kaynaklı ben de öyle oluyorum hatta akşamı salatalıkla geçiştirdiğim bir akşam geç saate kadar da uyumadım sonra açlık dayanılır gibi değildi gecenin bir saatinde karnımı doyurmuştum halbuki erken saatte yeseydim ya da uyusaydım böyle olmayacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…