Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümü yazayım
Sabah yarım simit peynir domates salatalık

Öğlen 3 köfte 1 dilim kepek ekmeği acı sos 1 parça pişi peynirle

Sade kahve 1 lokum bunu yemezdim ama sorumlumuz kızını sozlemis onun lokumuydu

Akşam 4 kaşık patates yemeği ayran yarım armut

Çayla 2 bisküvi

Su 3 lt
Spor 3000 adım 250 ipsiz atlama daha yapıcam

Annanene allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Annene de sağlıklı uzun ömür versin ablacım. Benimde annemle babanem yapardı hep.babanem çok yaşlandı artık hiç bişey yapamiyor.annem yanlız yapıyor artık. Ben de diyorum ne olur ne olmaz bizde öğrenelim diye.ama biz yazin gidixoruz.sıcak ta da tarhana yapılmıyor. Eksir diyor annem
bakalım artık hayırlısı

Limonlu ılık su içmeye bende başlayayım çok faydası oluyomuş:)
Menü güzel canım..
Başla canım wc ye çok rahat çıkartıyor.
gel kuzum gel taze demleyeyim, sensiz olur mu:)
Ah bi kuş olsam nerelere uçucam da özgem. .. Kanatlarim yok ki...
Ben de adımsayar yok ne yapabilirim bacılar? ?
Emeğine sağlık canım.
Neyin var kuzu. Niye günün kötü geçti?
Guzel fikir canım. Kız herkes aynı şeyi pisirmesin ama menu de değişik şeyler görelim :)))

Amin canım Sağol
Doğru diyo eksir şimdi zamanı Eylül sonu Ekim başı zaten acaip kabarıyor 21 gün karıştırmak gerekiyor hergün sonra dokuyon kuruması için iyice kurumadan ovalayıp Biraz daha kurumaya bırakıyorsun ev mis gibi kokuyor

Ben de adımsayar yok ne yapabilirim bacılar? ?

Emeğine sağlık canım.

Neyin var kuzu. Niye günün kötü geçti?

Ne demek canım benim :)
Telefona adımsayar yükle canım.. Ben kullanmıyorum kullananlar hangisinden memnunsa sana da önersinler.
Regl ağrım başladı, kaç saat kasık ağrısı çektim, ateş, titreme hepsi de üst üste geliyor sağolsun..
Kulağım da ağrıyordu zaten, sonunda ağrısı başıma vurdu, sol tarafımı ağrıdan hissetmiyordum artık..
Geçti çok şükür, ilaç aldım toparlandım biraz..

Gözün aydın canım inşallah böyle devam eder.
Ben sabah kalkamadım yerimden resmen kızla eşim kalktılar adam çay yaptım falan dedi ben 7 yi 20 geçiyordu kalktım giyindim çıktım.
Olsun cnm oluyor bazen öyle bir önceki günün yırgunluğu olabiliyor.

Geçmiş olsun canım.
Sana da geçmiş olsun canım. Bi evlen çocuk dogur gider o ağrılar inşallah. Şahsen benim öyle oldu. Hele nrmal doğumdan sonra rahatladım regl ağrısı olmuyor . Sadece biraz yorgunluk oluyor ilk gün o kadar.

canim telefonuna yukle programlari var, gun boyu cebinde tasi teli..

tamam canim insallah guzel haberlerle gelirsin yarin. ameliyata gerek kalmaz insallah...

Telefona yükle ben s health kullanıyorum iyi cantadayken bile sayıyor
Canlarim herkese iyi geceler.
Iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…