Sorma özgem derdim neyse onca battaniye yıkaDikkat et canim, gecmis olsun, buz koy agrin devam ediyorsa..
cok gecmis olsun canim, yorma boyle kendini...Sorma özgem derdim neyse onca battaniye yıkaşimdi iyi ama şükür sağol kuzum
Geçmiş olsun canimSorma özgem derdim neyse onca battaniye yıkaşimdi iyi ama şükür sağol kuzum
Evet canım Uşak tarhanasi eve gidince yazayım tarif defterdeablam haftalik egzersizleri de yap, ben bile yapiyorum gun icinde azar azar:)
tarhana usak tarhanasi mi , bizede versen tarif:)
Geçmiş olsun canım çok az yemişsin.Menüm
Öğlen
2 dilim patates kızartması
Akşam
Et kavurma
Yoğurt
1.5 lt su
3 fincan çay
Kötü bir gün geçirdim..
Kulağım ağrıdı, başıma vurdu, yetmezmiş gibi regl ağrılarım da eklenince iştah falan kalmadı
3 hurma 1 muz ara öğüne fazla olmuş gulomazimli anne
Aşkim,hayat ve ben ...
Üye
Bugun ku menum
Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Peynir
Oglen
3 yk yogurt
1yk yulaf kepegi ve 1 ck zerdecalla karistirdim
10 fındık
Ara
3 hurma
1 muz
Aksam
7 yk yesil fasulye
1 bardak ayran
Salata
7 bardak su
En uzak markete yurudum bugün toplamda 1.5 saat yuruyus cezamla beraber
Yarın izleyip yapmaya çalışayım benimde sırt fenaM M_atruska veDahlia_ kizlar sizin icin sirt egzersizleri.
Agirlik yerine su sisesi kullanabilirsiniz.
Hazalim bir videoda pilates topuda var, senin saniyorum vardi..
2. videoda pilates topu, agirlik ve mini bar(halter) var, mini bar yerine oklava ya da bir sopayla yapabilirsiniz egzersizleri kizlar.
4 adet video paylastim, hepsi farkli zorluklarda ancak hepsi etkili, hangisi hosunuza giderse artik canlar :)
sanada canim :)Kizlar hepinize hayırlı geceler
İyi uykular
vallahi cok makbule gecer ablacim, usagin tarhanasi nefis:)Evet canım Uşak tarhanasi eve gidince yazayım tarif defterde
Yarın yapıcam spor illaki
Geçmiş olsun canım çok az yemişsin.
3 hurma 1 muz ara öğüne fazla olmuş gulom
Yarın izleyip yapmaya çalışayım benimde sırt fena
M M_atruska veDahlia_ kizlar sizin icin sirt egzersizleri.
2. videoda pilates topu, agirlik ve mini bar(halter) var, mini bar yerine oklava ya da bir sopayla yapabilirsiniz egzersizleri kizlar.
4 adet video paylastim, hepsi farkli zorluklarda ancak hepsi etkili, hangisi hosunuza giderse artik canlar :)
Sorma özgem derdim neyse onca battaniye yıkaşimdi iyi ama şükür sağol kuzum
Evet canım Uşak tarhanasi eve gidince yazayım tarif defterde
Yarın yapıcam spor illaki
Geçmiş olsun canım çok az yemişsin.
3 hurma 1 muz ara öğüne fazla olmuş gulom
Yarın izleyip yapmaya çalışayım benimde sırt fena
Çok sağol kuzum zahmetler verdim yarın yapacağım inşallahM M_atruska veDahlia_ kizlar sizin icin sirt egzersizleri.
Ben yollara dusuyorum, gorusmek uzere :)
Teşekkürler kuzumGeçmiş olsun canim
Sağol kuzum sanada geçmiş olsun geçti mi kulak ağrınBitanesin ÖzgemÇok teşekkür ederim..
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et..
Meşhur dur tarhanamiz.anacığım sağ olsun yapar bizim için. Bende öğrensem çok iyi olur aslında. İlerde ne olur ne olmazvallahi cok makbule gecer ablacim, usagin tarhanasi nefis:)
sirt egzersizleri de epey guzel:)
Sağol kuzum sanada geçmiş olsun geçti mi kulak ağrın
Iyi geceler kızlar
Olur tabi neden olmasın birbirimize tarifte veririzKizlar bir gün önceden yarın için ne yemek yapmayı düşündüğümüzü yazsak nasıl olur. Hem yemek konusunda birbirimize fikir vermiş oluruz (bazen ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum .adını bulunca yapmak kolay oluyor )
Eğer kalorili birşey yapacaksak birbirimizi az yemek için uyaralım. Sizce nasıl olur
Yawrukush , Dahlia_
Benimde anneannem annem yapıyordu hep 3 sene önce anneannem vefat etti anneme dedim öğret bana diye o da napican işte yiyceniz bi lokma onuda ben yapıp veriyorum dedi. Dedim olmaz bak anneannem gitti sende gidersen kimden ogrencem ben o sene hem yaptık hem söylendi bana beni de mezara koydun diye ama geçen sene kendim yaptım tatlı olmuş acı yapıcam bu sene.Meşhur dur tarhanamiz.anacığım sağ olsun yapar bizim için. Bende öğrensem çok iyi olur aslında. İlerde ne olur ne olmaz
Iyi geceler kuzumcumIyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?