Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa super fikirmis yapalim ya. Bugun bende patlican kavurmasi yogurt var bi de dunden barbunya. :)))

olur canim neden olmasin, ya da bugun mesela kizlarin menulerine goz gezdir, yarin icin aklinda fikir olusur:)
ben ne gorsem canim cekiyor :))
Baak ne gorse cani cekiyomus :))) yazmayalim mi yani ama zaten bugün bende patlican var ekstra bisey yok:)))
Az kaldi doguma ozgem dogum sonrasi korkarim asil seni az gorecegiz ebrusu hic goremiyoruz baksana:)) aya aman zaten kiz ne yapsin ben ilk ayi hatirlamiyorum bile hafizamdan silinmiş kayip bir ay hayatimda:)

Öhöm öhöm yaptim ya devamliligi da olacak artik okul da acildi. :)))
Gunaydin kizlar herkese iyi sabahlar yagmur yagiyor burda hava mis gibi:)) ise gidiyorum :))
Okul sezonu acildi artik seni mezun ederiz Busem :)
Bugun adim yarisi var, burada da hava felaket gece sicaktan uyunmuyor...

Yok yok yazin siz, canimin cektigini yapip yiyorum hemen:)
Doguma az kaldi Busem, bakalim ben takima ne zaman donebilecegim..
Ama donmem sart, off bu kilolarrrrr

canim telefonuna yukle programlari var, gun boyu cebinde tasi teli..
Ben pacer diye bir program var onu indirdim telefona.çok memnunum. Kilonu falan da kaydedip takip edebiliyorsun. Ben sadece yürüyüşe çıkarken açıyorum ve cebimde taşıyorum. Bütün gün yürüdügümü saymıyorum

sağol canım. haftaya pazartesine randevum gülüm gelince yazarım

Hoşgeldin canım..
Çok şükür tedaviye cevap vermiş, Allah daha da iyi etsin inşaAllah.

Güzel gitmiş :)
Kaçamak yapmazsan almazsın canım..
Bir de çok streslisin, bu da kilo vermeyi etkiliyor maalesef.. Yani en azından benim için öyle oluyor..
Bende de ayni canim eşim le konustuk aksam film falan izledik insallah almam canim

canim telefonuna yukle programlari var, gun boyu cebinde tasi teli..

tamam canim insallah guzel haberlerle gelirsin yarin. ameliyata gerek kalmaz insallah...

Telefona yükle ben s health kullanıyorum iyi cantadayken bile sayıyor

Iyi geceler canım
Tamm canlar yükledim sağolun.

Geçmiş olsun hocam. Bizler iyiyiz kimisi mezun olup geri döndü misal ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…