Aa super fikirmis yapalim ya. Bugun bende patlican kavurmasi yogurt var bi de dunden barbunya. :)))Kizlar bir gün önceden yarın için ne yemek yapmayı düşündüğümüzü yazsak nasıl olur. Hem yemek konusunda birbirimize fikir vermiş oluruz (bazen ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum .adını bulunca yapmak kolay oluyor )
Eğer kalorili birşey yapacaksak birbirimizi az yemek için uyaralım. Sizce nasıl olur
Yawrukush , Dahlia_
Baak ne gorse cani cekiyomus :))) yazmayalim mi yani ama zaten bugün bende patlican var ekstra bisey yok:)))olur canim neden olmasin, ya da bugun mesela kizlarin menulerine goz gezdir, yarin icin aklinda fikir olusur:)
ben ne gorsem canim cekiyor :))
Okul sezonu acildi artik seni mezun ederiz Busem :)Öhöm öhöm yaptim ya devamliligi da olacak artik okul da acildi. :)))
Gunaydin kizlar herkese iyi sabahlar yagmur yagiyor burda hava mis gibi:)) ise gidiyorum :))
Yok yok yazin siz, canimin cektigini yapip yiyorum hemen:)Baak ne gorse cani cekiyomus :))) yazmayalim mi yani ama zaten bugün bende patlican var ekstra bisey yok:)))
Az kaldi doguma ozgem dogum sonrasi korkarim asil seni az gorecegiz ebrusu hic goremiyoruz baksana:)) aya aman zaten kiz ne yapsin ben ilk ayi hatirlamiyorum bile hafizamdan silinmiş kayip bir ay hayatimda:)
Gunaydin ablam:)Günaydınlar
Ben pacer diye bir program var onu indirdim telefona.çok memnunum. Kilonu falan da kaydedip takip edebiliyorsun. Ben sadece yürüyüşe çıkarken açıyorum ve cebimde taşıyorum. Bütün gün yürüdügümü saymıyorumcanim telefonuna yukle programlari var, gun boyu cebinde tasi teli..
Gunaydin canim bugun adim yarisimiz var unutma :)Herkese günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar.
sağol canım. haftaya pazartesine randevum gülüm gelince yazarımasya_01 gulum cok gecmiso lsun, doktoruna gidince bizide haberdar et.
Ben de Akina hamileyken hem enfeksiyon, hemde mantar olmustum senin gibi.
Erken dogum riski var diyor doktorla ama icini rahat tut,Akin 2 hafta erken dogdu sukur hic sIkInti olmadi..
Allah'a emanet olun canim..
merhaba canım
bu aralar pek takip edemiyorum sayfanızı ama hayatımızı düzene sokunca sizlerle daha çok zaman geçireceğimi umuyorum
hastamız tedaviye cevap veriyor canım ama durumu bazen iyi bazen kötü geçende bir enfeksiyon olayı oldu şükür atlattı
ama bu süreç biraz böyle olacak sanrım bazen iyi bazen kötü
sen nasılsın oğlun nasıl hamilelik nasıl gidiyor
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
cuma:78.8
salı:78.4
fark:- 400 gr inşallah cumaya kadar almam
Bende de ayni canim eşim le konustuk aksam film falan izledik insallah almam canimGüzel gitmiş :)
Kaçamak yapmazsan almazsın canım..
Bir de çok streslisin, bu da kilo vermeyi etkiliyor maalesef.. Yani en azından benim için öyle oluyor..
canim telefonuna yukle programlari var, gun boyu cebinde tasi teli..
tamam canim insallah guzel haberlerle gelirsin yarin. ameliyata gerek kalmaz insallah...
Tamm canlar yükledim sağolun.Telefona yükle ben s health kullanıyorum iyi cantadayken bile sayıyor
Iyi geceler canım
merhaba canım
bu aralar pek takip edemiyorum sayfanızı ama hayatımızı düzene sokunca sizlerle daha çok zaman geçireceğimi umuyorum
hastamız tedaviye cevap veriyor canım ama durumu bazen iyi bazen kötü geçende bir enfeksiyon olayı oldu şükür atlattı
ama bu süreç biraz böyle olacak sanrım bazen iyi bazen kötü
sen nasılsın oğlun nasıl hamilelik nasıl gidiyor
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
Iyiym canim neyin varGünaydın canlar. Sabah oğlanı krese bıraktım alışveriş yaptım ve şimdi de dr da randevu saatimi bekliyorum. Sizler nasilsiniz? Adımlarınız bol olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?