Biz yarin disarda yicez mecburiyet var bakalim nasi atlatcamKizlar yarına mercimek corbasi ve etli taze fasulye pişirmeyi düşünüyorum.yanına cacık. Nasıl sizce
Cuma tartı günü malum. Yarını hafif atlatmış olurum
Yarın yap sende kizz.güzel oluyor mu bari. Ben et türünü sıcak seviyorum ya salata da nasıl olur bilemedimAy şu tavuklu salata dan canım çekti bu saatte menü verilirmi insanın canı istiyo
evet canım süper oluyo tavuklu salata marol la yapıcaksın Tavuklar haşlanmış didiklenmiş olucak salata nın üstüne koyuyosun tavukları dene canım tonbalıklı salata da daha bir güzel oluyo bayılıyorum :))acıktımmı neYarın yap sende kizz.güzel oluyor mu bari. Ben et türünü sıcak seviyorum ya salata da nasıl olur bilemedim
Sanada tatlım:))Kizlar hepinize hayırlı geceler
Yatıyorum ben
Evet ya bizde eltime yemeğe davetliyim bide akşam 8 gibi falan yenir bide kıyma kebabı yapıcaklarmış ben napıcam yarın akşam bilmiyorumBiz yarin disarda yicez mecburiyet var bakalim nasi atlatcam
Ben böyle bi alıntı bi iş derken geç yazdım cevabıTeşekkürler canım beraber olsun gerçi ben içtim çoktan ama sana taze demlerim:))
Olur gayet güzel menüKizlar yarına mercimek corbasi ve etli taze fasulye pişirmeyi düşünüyorum.yanına cacık. Nasıl sizce
Iyi uykularKizlar hepinize hayırlı geceler
Yatıyorum ben
Tabi ki olur canım bildirÖzgecim ben tartımı yarın sabah bildirsem yarında benim ödül günüm olsa olurmu yarın akşam yemeğe davetliyiz geç yenicek e ertesi gün cuma tartı günü geç yiyeceğimiz için sabah tartıda fazla çıkarım bu yüzden yarın sabah bildirim yapim olurmulütfen @Yawrukush
Saol camımTamm canlar yükledim sağolun.
Geçmiş olsun hocam. Bizler iyiyiz kimisi mezun olup geri döndü misal ben :))
ablacım, pazartesi günü fırsatı olan tartılsın demişti kaptanımız ben de ancak çarşamba fırsat bulabilip tartılmıştımBugün neden kilo bildirimi yapılıyor bilmediğim bişeymi var bildirim yapıcakmıydık yoksa aklımda deli sorular
güzel liste sabahları ılık limonlu suyu ne zamandır içiyorsun ablacım faydası var mıMenüm
Sabah limonlu ılık su
Yumurta ve 1 dlm ev ekmeği
Ara çay
Ogle tavuklu salata 1 dlm tbe ve 1 tabak yoğurt
Aksam 1 activia ve biraz salata
3 lt su 20 dk yürüyüş. Simdi yine çay içiyorum
bence güzel düşünmüşsün ablacım afiyet olsun şimdidenKizlar yarına mercimek corbasi ve etli taze fasulye pişirmeyi düşünüyorum.yanına cacık. Nasıl sizce
kilonun sabit olması bile çok güzel aslında ablacığım inşallah sabırla bu sorun da aşar kurtulursun o direnç er geç kırılır inşallahSlm kızlar nasılsınız bugün kötü bir gündü benim için geçen sene gittiğim diyetisyenime gittim yine insülin direncim yüksek çıktımaalesef bide tartıldım kilom hala sabit dr hızlı kilo vermeyi bekleme dedi çok sabırlı olmam gerekiyormuş en azından 65 62 vs olunca daha rahat olacakmış moralim çok bozuldu o kadar yediğime dikkat ediyorum spor yapıyorum ve hala sabit üstüne üstlük pazar kardeşimin nişanı var hala tombik tombiğim
Bence kahvaltı tarzı bir şeyler atıştırmalısın ablacım uyumadığın için 1 dilim ekmek arasına biraz peynir koyup yersen iyi geliroglum daha uyumadı ve ben açlık çekiyorum en son 18 :30 da yemiştim
haklisin canim her cocuk farkli oluyor ama benim oglanda uykuyu sevmeyenlerden.Her çocuk farkli oluyo canım. Benim 2 kızım da ilk okula başlayınca bıraktılar öğle uykusunu. 6 yaşından sonra yani.öğle uyusa lar bile akşam 9 yada engec 9.30 da uyurdular. Bu minik öyle değil ama. Her çocuk farkli. Eltimin kızı şuan 3 buçuk yaşında 1 yasinda bıraktı öğle uykusunu mesela. Çocuk uykuyu sevmiyor hic
ablacim oglen uyursa 11-11.30larda ancak yatirabiliyoruz ve artik bu durum canimiza tak etmisti.Yok kız o kadar pahalı değil burası iyi İzmit pahalıydı ama bayaa
Allah kolaylık versin canım
Afiyet olsun
Bacak ince ama göbek kalın bende
Her yaşı ayrı güzel canım tadını çıkar.
Uyku sormuşsun benim kızım 5 yaşında falandı bıraktı ama standart yok bu işlerde sen akına bak öğlen uyumayıp akşam 9 gibi uyuyorsa iyidir öğlen uyuyup yine en en geç 10 da uyuyosa iyi yine ama çocukların akşam yatma saati 22 yi gecmemeli büyüme hormonu akşam 22 ile 02 arasında ve en çok karanlıkta salgilaniyor. Ben hep kademe kademe yaptım kıza İki sene önceye kadar 9 / 9 buçuk arası yatıyordu İki senedir 10 da yatiyo Okul açıkken tatil günleri serbest.
Bozma moralini canım insülin direncinide yenersin zayiflarsinda pes etme yeter
canim bugunde bizde tavuklu domates corbasi ve etli taze fasulye vardi, yaninada coban salatayla, ayran uydurdum:)Kizlar yarına mercimek corbasi ve etli taze fasulye pişirmeyi düşünüyorum.yanına cacık. Nasıl sizce
Busem pilates yorabiliyor mu seni :)Iyi aksamlar guzel kadinlar menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peynir
9 zeytin
Roka
Ogle
Kahve
Aksam
Sulu kofte
Salata
Borulce
Cig fistik
Su 4.5 lt saydiklarim
Spor 1 saat plates
Spordan sonra uzun suredir gormedigim bi arkadasimi gordum.ozlemisim. deniz uyumadi uyutup gelcem kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?