Çok dikkat ediyorum gülüm aslında menüme vs. Ama insülin direncim yüksek ve çok zor kilo veriyorum bugün diyetisyende zor verirsin sabır vs dedi aslında motive etmeye çalıştıda yazık ama moralim bozuldu yine deisterse yil olsun kuzummmm
moralini bozmaaaa
beslenme duzenini oturttur sporda yapppp
kilon ne kadar direnebilir kiiiii
Moralini bozma bak daha öncede vermişsin ozaman yaptıysan şimdide yaparsın önce kendin inanmalısın başarabileceğine:))Öyle diyorum bende zor ama verirsin diyorum ama bugün gerçekten moralim çok bozuldu65 olmam için aylar lazım gibi görünüyor
Teşekkürler kuzum desteğin için haklısın nasılsa verecegim er ya da geçMoralini bozma bak daha öncede vermişsin ozaman yaptıysan şimdide yaparsın önce kendin inanmalısın başarabileceğine:))
İşte bu aynen moralini böyle yükseltTeşekkürler kuzum desteğin için haklısın nasılsa verecegim er ya da geç
canim okuldan cikisimiz 3.30 oluyor, eve gel yemek ye, dis fircala vs derken 4-4.30da uyutabiliyorum ee oyle olunca gec kalkiyor.biri tecrubemi dedi
canim cocugunu izle
tam senin gibi dusunup kesmistim ogle uykusunuuu
tam o yastaydi
9cok uygun
benim kucuk 8de buyuk 9da en gec 9.30 yatiyorrrrlarrrr
sansliyim ben bu konudaaa sanirim
9a 5kala baslardim
ev los sessizlik
sut ic dis fircala pijama giyyy
uyku saatimiz yaklasti diye hatirlatirdim
formasyon alirken duzenim altust oldu
9da yatagina yatardi Asya
simdi cizgifilm telf falan oyle uyuyorrrr
bunca seyi niye anlattiysam:)
rutin onwmli
cocukta isyan edip aglamiyorrr sende rahat oluyorsunnn
canim hic bozma moralini, gec olsun,guc olsun..Evet kuzum baya zorlanmıştım yine verinceye kadar. Bu defa daha hızlı veririm diye ümit etmiştim yine aynı.inşallah güzel geçer nişanda moralim düzelir
masallah kiz sana, nazar degecek :))İşte bu aynen moralini böyle yükselt
Kolay gelsin canım :))Canlarim ben aksamin yemegini hazirlayayim.
Akinla yemek hazirlamak imkansiz.
Mutfaga geciyorum, optum sizleri..
Canım benim. Şu çocuklar Allah in izniyle büyüse de kazasiz belasiz biz de rahata ersek.Selam kizlar, kabus gibi bir gune uyandim..
Dun okuldan gec geldik Akini ogle uykusuna yatirmadim, evde temizlik yaptik beraber Akinla.
Sonra bahceye ciktik derken 9da erkence yatirdik.
Ama bu seferde benim pilim bitti, esim film acmisti uyuyakalmisim.
Sonrada gecenin 3unde uyandim uyuyamadim kac saat..
Sabahta Akin kaldirdi, esimin acelesi vardi kahvaltisini hazirla gonder, Akin acikti bize birseyler hazirla derken Akinin huysuzlugundan 2 kez kriz yasadik.
Sabah sabah ac karnina, cildirtti beni.
Simdi cok sukur kahvaltiya oturduk, gunumuz mukemmel basladi bakalim daha neler bizi bekliyor...
Sizler nasilsiniz kizlar?
Onların ki de sütun gibi anacım.hayirlisi olsun Banucum, cok mutlu olacaginiz bir sehirde oturursunuz insallah.
panik, stres yapma kuzum.
doguma 2 bucuk ay kaldi..
oy dogum ve sonrasi epey zorluyor insani ama iyi dusuneyim iyi olsun :)
adimlamissin Zeynebim cok sevindim:)
kalin tabi bakgogo2405 ablaya, @haeshin e ince bacak onlarda bacim :)
canim hadi insallah sifa olsun ilacin cok sevindim :)
tebrikler kizlar, ellerine saglik Fatimem :)
tebrikler guzeller :)
Hazalim uzme kendini canım. Sen dah öncede buna rağmen verdin. Belki yavaş gidecek ama gidecek emin ol buna.Slm kızlar nasılsınız bugün kötü bir gündü benim için geçen sene gittiğim diyetisyenime gittim yine insülin direncim yüksek çıktımaalesef bide tartıldım kilom hala sabit dr hızlı kilo vermeyi bekleme dedi çok sabırlı olmam gerekiyormuş en azından 65 62 vs olunca daha rahat olacakmış moralim çok bozuldu o kadar yediğime dikkat ediyorum spor yapıyorum ve hala sabit üstüne üstlük pazar kardeşimin nişanı var hala tombik tombiğim
biri tecrubemi dedi
canim cocugunu izle
tam senin gibi dusunup kesmistim ogle uykusunuuu
tam o yastaydi
9cok uygun
benim kucuk 8de buyuk 9da en gec 9.30 yatiyorrrrlarrrr
sansliyim ben bu konudaaa sanirim
9a 5kala baslardim
ev los sessizlik
sut ic dis fircala pijama giyyy
uyku saatimiz yaklasti diye hatirlatirdim
formasyon alirken duzenim altust oldu
9da yatagina yatardi Asya
simdi cizgifilm telf falan oyle uyuyorrrr
bunca seyi niye anlattiysam:)
rutin onwmli
cocukta isyan edip aglamiyorrr sende rahat oluyorsunnn
Her çocuk farkli oluyo canım. Benim 2 kızım da ilk okula başlayınca bıraktılar öğle uykusunu. 6 yaşından sonra yani.öğle uyusa lar bile akşam 9 yada engec 9.30 da uyurdular. Bu minik öyle değil ama. Her çocuk farkli. Eltimin kızı şuan 3 buçuk yaşında 1 yasinda bıraktı öğle uykusunu mesela. Çocuk uykuyu sevmiyor hicAkini okula biraktim geldim.
Yemek hazirlayacagim, bugunde okul sonrasi Akini uyutmama niyetindeyim.
Benim icin yorucu oluyor ama diger turlu de 11den once yatiramiyoruz.
Hic degilse okul sonrasi uyutmayinca 9da yatiriyoruz.
Aslinda bu konuda kafam karisik Akin tam 3 yas 5 bucuk aylik suan.
Acaba oglen uykularini ne zaman kesmek gerek?
Tecrubeli annelerin fikirlerini duymak cok guzel olur:)
İnsaAllah nisan güzel geçer canım. Seninde moralin düzelir. Bir arkadaşım 27 kilo verdi canım hala da devam ediyor vermeye.onda da aynı sorun vardı ama ona rağmen pes etmedi ve başarıyor. Sende yapabilirsin canım yeter ki kendine güvenEvet kuzum baya zorlanmıştım yine verinceye kadar. Bu defa daha hızlı veririm diye ümit etmiştim yine aynı.inşallah güzel geçer nişanda moralim düzelir
Yok kız o kadar pahalı değil burası iyi İzmit pahalıydı ama bayaaIim ben de canım Şükür. Bitirdim işimi cayimi koydum içiyorum.
Amacına odkln guzelim. Yeter ki iste Allah in izniyle gider kilolar.
Sağol ablacim.
Günden güne eksiliyorsun ablam. Ben ne hikmetse sabitim. Kolay gelsin. İyi alışverişler. Türkiye de gerçi kazık her şey Allah kolaylik versin. Ekmek aslanın kuyrugundan çıkacak neredeyse.
Allah kolaylık versin canımSelam kizlar, kabus gibi bir gune uyandim..
Dun okuldan gec geldik Akini ogle uykusuna yatirmadim, evde temizlik yaptik beraber Akinla.
Sonra bahceye ciktik derken 9da erkence yatirdik.
Ama bu seferde benim pilim bitti, esim film acmisti uyuyakalmisim.
Sonrada gecenin 3unde uyandim uyuyamadim kac saat..
Sabahta Akin kaldirdi, esimin acelesi vardi kahvaltisini hazirla gonder, Akin acikti bize birseyler hazirla derken Akinin huysuzlugundan 2 kez kriz yasadik.
Sabah sabah ac karnina, cildirtti beni.
Simdi cok sukur kahvaltiya oturduk, gunumuz mukemmel basladi bakalim daha neler bizi bekliyor...
Sizler nasilsiniz kizlar?
Afiyet olsunBende bizim minişi uyuttum yeşil çayı mı yaptım keyif yapıyorum
Bacak ince ama göbek kalın bendehayirlisi olsun Banucum, cok mutlu olacaginiz bir sehirde oturursunuz insallah.
panik, stres yapma kuzum.
doguma 2 bucuk ay kaldi..
oy dogum ve sonrasi epey zorluyor insani ama iyi dusuneyim iyi olsun :)
adimlamissin Zeynebim cok sevindim:)
kalin tabi bakgogo2405 ablaya, @haeshin e ince bacak onlarda bacim :)
canim hadi insallah sifa olsun ilacin cok sevindim :)
tebrikler kizlar, ellerine saglik Fatimem :)
tebrikler guzeller :)
Her yaşı ayrı güzel canım tadını çıkar.ablam her zaman sana hem ozeniyorum, hem de oglan hemen buyumesin yaa diyorum :)
cok guzel olmus son 2 gun Iremcim, nasilsin canim?
oyy oyy oyy Kadris gelmis, gozlerimiz yollarda kalmisti kuzum:)
menude sporda yildizli pekiyilik :)
canim 78.9 kg ile izne ayrilmistin, ayni kiloyla donuyorsun:)
pancakeleri de komsuya vermissin,alnindan operim kiz seni:))
tebrikler canim, cok guzel gidiyorsun, azmin daim olsun.
bu cuma takim listesine dahil olabiliyorsun canim, ayni azimle devam ederim, takimi yuz ustu birakmam diyorsan bu cuma listeye seni dahil etmek istiyoruz gulum, ne dersin?
cok guzel canim, dunku gibi beslensen daha hizli kilo verirsin..
Bozma moralini canım insülin direncinide yenersin zayiflarsinda pes etme yeterSlm kızlar nasılsınız bugün kötü bir gündü benim için geçen sene gittiğim diyetisyenime gittim yine insülin direncim yüksek çıktımaalesef bide tartıldım kilom hala sabit dr hızlı kilo vermeyi bekleme dedi çok sabırlı olmam gerekiyormuş en azından 65 62 vs olunca daha rahat olacakmış moralim çok bozuldu o kadar yediğime dikkat ediyorum spor yapıyorum ve hala sabit üstüne üstlük pazar kardeşimin nişanı var hala tombik tombiğim
Yok kız o kadar pahalı değil burası iyi İzmit pahalıydı ama bayaa
Allah kolaylık versin canım
Afiyet olsun
Bacak ince ama göbek kalın bende
Her yaşı ayrı güzel canım tadını çıkar.
Uyku sormuşsun benim kızım 5 yaşında falandı bıraktı ama standart yok bu işlerde sen akına bak öğlen uyumayıp akşam 9 gibi uyuyorsa iyidir öğlen uyuyup yine en en geç 10 da uyuyosa iyi yine ama çocukların akşam yatma saati 22 yi gecmemeli büyüme hormonu akşam 22 ile 02 arasında ve en çok karanlıkta salgilaniyor. Ben hep kademe kademe yaptım kıza İki sene önceye kadar 9 / 9 buçuk arası yatıyordu İki senedir 10 da yatiyo Okul açıkken tatil günleri serbest.
Bozma moralini canım insülin direncinide yenersin zayiflarsinda pes etme yeter
Teşekkürler canım beraber olsun gerçi ben içtim çoktan ama sana taze demlerimAfiyet olsun
Az yemişsin canım sanki .canın mı istemedi bugünMenüm
Sabah limonlu ılık su
Yumurta ve 1 dlm ev ekmeği
Ara çay
Ogle tavuklu salata 1 dlm tbe ve 1 tabak yoğurt
Aksam 1 activia ve biraz salata
3 lt su 20 dk yürüyüş. Simdi yine çay içiyorum
Ay şu tavuklu salata dan canım çekti bu saatte menü verilirmi insanın canı istiyoMenüm
Sabah limonlu ılık su
Yumurta ve 1 dlm ev ekmeği
Ara çay
Ogle tavuklu salata 1 dlm tbe ve 1 tabak yoğurt
Aksam 1 activia ve biraz salata
3 lt su 20 dk yürüyüş. Simdi yine çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?