Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

isterse yil olsun kuzummmm
moralini bozmaaaa
beslenme duzenini oturttur sporda yapppp
kilon ne kadar direnebilir kiiiii
Çok dikkat ediyorum gülüm aslında menüme vs. Ama insülin direncim yüksek ve çok zor kilo veriyorum bugün diyetisyende zor verirsin sabır vs dedi aslında motive etmeye çalıştıda yazık ama moralim bozuldu yine de

Öyle diyorum bende zor ama verirsin diyorum ama bugün gerçekten moralim çok bozuldu 65 olmam için aylar lazım gibi görünüyor
Moralini bozma bak daha öncede vermişsin ozaman yaptıysan şimdide yaparsın önce kendin inanmalısın başarabileceğine:))

canim okuldan cikisimiz 3.30 oluyor, eve gel yemek ye, dis fircala vs derken 4-4.30da uyutabiliyorum ee oyle olunca gec kalkiyor.
11 en erken uyuma saati oluyor.
bende 2 numara gelince erken erken yatsin kuzular istiyorum.
o sebeple Akin uyanik kalirsa tahminim bebekte uyumaz.
dedim oglen yatirmayayim,aksam 9da paketleyeyim bebeleri :))

Evet kuzum baya zorlanmıştım yine verinceye kadar. Bu defa daha hızlı veririm diye ümit etmiştim yine aynı.inşallah güzel geçer nişanda moralim düzelir
canim hic bozma moralini, gec olsun,guc olsun..
nihayetinde istedigin kiloya ulas da, beraberce sabrederiz Hazalim...

Canım benim. Şu çocuklar Allah in izniyle büyüse de kazasiz belasiz biz de rahata ersek.
Onların ki de sütun gibi anacım.
Hazalim uzme kendini canım. Sen dah öncede buna rağmen verdin. Belki yavaş gidecek ama gidecek emin ol buna.

Katılıyorum bu konuda rutin çok önemli. En başta nasıl başlarsa oyke devam ediyor çocuklar.

Her çocuk farkli oluyo canım. Benim 2 kızım da ilk okula başlayınca bıraktılar öğle uykusunu. 6 yaşından sonra yani.öğle uyusa lar bile akşam 9 yada engec 9.30 da uyurdular. Bu minik öyle değil ama. Her çocuk farkli. Eltimin kızı şuan 3 buçuk yaşında 1 yasinda bıraktı öğle uykusunu mesela. Çocuk uykuyu sevmiyor hic

KahvaltıM, iki haslanmis yumurta, zeytin, peynir, bir domates, salatalık, çeyrek avokado, bir avuç badem ceviz
Ara, şekersiz Türk kahvesi, 2 kare bitter
Öğle, bir kase cacık ,1 dilim ekmek +1dilim de nutella sürüp yedim
Ara, 2 kare bitter
Aksam, 2 biber dolması, bir kase tarhana çorbası, salata, yogurt
Spor, 14 bin adım yürüdüm
Su; 2 litre
Yawrukush

Evet kuzum baya zorlanmıştım yine verinceye kadar. Bu defa daha hızlı veririm diye ümit etmiştim yine aynı.inşallah güzel geçer nişanda moralim düzelir
İnsaAllah nisan güzel geçer canım. Seninde moralin düzelir. Bir arkadaşım 27 kilo verdi canım hala da devam ediyor vermeye.onda da aynı sorun vardı ama ona rağmen pes etmedi ve başarıyor. Sende yapabilirsin canım yeter ki kendine güven

Yok kız o kadar pahalı değil burası iyi İzmit pahalıydı ama bayaa
Allah kolaylık versin canım
Bende bizim minişi uyuttum yeşil çayı mı yaptım keyif yapıyorum
Afiyet olsun
Bacak ince ama göbek kalın bende
Her yaşı ayrı güzel canım tadını çıkar.
Uyku sormuşsun benim kızım 5 yaşında falandı bıraktı ama standart yok bu işlerde sen akına bak öğlen uyumayıp akşam 9 gibi uyuyorsa iyidir öğlen uyuyup yine en en geç 10 da uyuyosa iyi yine ama çocukların akşam yatma saati 22 yi gecmemeli büyüme hormonu akşam 22 ile 02 arasında ve en çok karanlıkta salgilaniyor. Ben hep kademe kademe yaptım kıza İki sene önceye kadar 9 / 9 buçuk arası yatıyordu İki senedir 10 da yatiyo Okul açıkken tatil günleri serbest.
Bozma moralini canım insülin direncinide yenersin zayiflarsinda pes etme yeter

İyi bari. İzmir bile bu sene çok pahalıydi . Hayat çok pahalı olmuş.

Menüm
Sabah limonlu ılık su
Yumurta ve 1 dlm ev ekmeği

Ara çay

Ogle tavuklu salata 1 dlm tbe ve 1 tabak yoğurt

Aksam 1 activia ve biraz salata

3 lt su 20 dk yürüyüş. Simdi yine çay içiyorum
Az yemişsin canım sanki .canın mı istemedi bugün

Menüm
Sabah limonlu ılık su
Yumurta ve 1 dlm ev ekmeği

Ara çay

Ogle tavuklu salata 1 dlm tbe ve 1 tabak yoğurt

Aksam 1 activia ve biraz salata

3 lt su 20 dk yürüyüş. Simdi yine çay içiyorum
Ay şu tavuklu salata dan canım çekti bu saatte menü verilirmi insanın canı istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…