canim et ve salata ile kolaylikla atlatirsin :)Biz yarin disarda yicez mecburiyet var bakalim nasi atlatcam
olur elbet canim yarin tartil:)Özgecim ben tartımı yarın sabah bildirsem yarında benim ödül günüm olsa olurmu yarın akşam yemeğe davetliyiz geç yenicek e ertesi gün cuma tartı günü geç yiyeceğimiz için sabah tartıda fazla çıkarım bu yüzden yarın sabah bildirim yapim olurmulütfen @Yawrukush
hadi hayirli olsun bilgisayarin canim, sohbetlere bekliyoruz :)Merhabalar herkese bugün bilgisayarıma kavuştum çok şükür :) artık beni buralarda daha çok görebileceksiniz :) ben 23 yaşındayım ve bekarım ailemle yaşıyorum... sizler sanırım hepiniz benden büyüksünüz o yüzden sizlere abla diye hitap etmeyi daha doğru buluyorum. eğer yaşı yaşıma yakın veya abla dememi istemeyen olursa bana söylesin :)
şimdi çoklu alıntı yapmayı deneyeceğim :) bu sitede yeniyim henüz :)
ablacım, pazartesi günü fırsatı olan tartılsın demişti kaptanımız ben de ancak çarşamba fırsat bulabilip tartılmıştım
güzel liste sabahları ılık limonlu suyu ne zamandır içiyorsun ablacım faydası var mı
bence güzel düşünmüşsün ablacım afiyet olsun şimdiden
Yawrukush ablacım mesajını alıntılamıştım ama yanlışlıkla sildim çok teşekkür ediyorum sizler yanımda oldukça azmim devam edecek inşallah listeye girebilecek olmama sevindim :)
Dahlia_ ablacım sen de oruç tutuyor gibi yapmışsın regliden dolayı ben önemli sevabı bol günlerden demişsin ya acaba ne günüydü diye onu soracaktım?
cok guzel bilgiler tesekkur ederiz :)bu önerileri beğendim :)
OBEZİTE RİSKİNİ AZALTMAK İÇİN YAŞAM ŞEKLİNE YÖNELİK ÖNERİLER
- Yiyecek alışverişini tok karnına yapmak, yenmemesi gereken besinleri satın almamak,
- Alışverişe liste hazırlayıp çıkmak,
- Yenmeye hazır besinleri satın almamak,
- Satın alırken enerjisi düşük besinleri seçmek (yağlı peynir yerine yağsız peynir seçmek),
- Boş zamanlarda yiyecek atıştırmak yerine egzersiz yapmak,
- Sık aralıklarla azar azar yemek, öğün atlamamak,
- Göz önünde yiyecek bulundurmamak,
- Mutfağa fazla zaman ayırmamak, en kısa sürede işi bitirip uzaklaşmak,
- Yenilmemesi gereken besinleri evde bulundurmamak,
- Yemekte küçük, salatada büyük tabak kullanmak, servis malzemelerini küçük seçmek,
- Tabakta yemek bırakmaktan çekinmemek, kalanı ara öğünde yemek,
- Mümkün olduğunca iyi çiğnemek ve yavaş yiyerek lokmaların tadına varmak,
- Lokmalar arasında çatalı kaşığı elinden bırakmak,
- Yemek yerken başka aktiviteler (TV seyretmek, okumak gibi) yapmamak,
- Akşam yemeğinden sonra bir şey yememek,
- Özel günlerde düşük kalorili yiyecekleri tercih etmek, eğer fazla yenilirse sonraki öğünü sadece salata ve biraz peynirle geçiştirmek,
- Herhangi bir sağlık problemi yok ise aktiviteyi arttırmak, kısa mesafelerde taşıt kullanmamak, asansöre binmemek, hızlı tempoyla yürümek, ev işlerini kendi kendine yapmaya çalışmak,
- Yemek pişirirken düşük enerjili olmasına dikkat etmek (etli yemeklere yağ koymamak, yemeklerdeki yağ miktarını azaltmak, kızartma yerine haşlama, ızgara veya fırında pişirmek vb),
- Kilo verme konusunda kendisine güvenmek, sabırlı olmak, sıkıntıları yiyerek gidermek yerine başka faaliyetlerde bulunmak (hergün kitap okumaya vakit ayırmak gibi).
bu yazının linki :
http://beslenme.gov.tr/index.php?lang=tr&page=95
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - |
Mavibocuk | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | |
oluroylebazen | - | - | 200IA | - | - | - | - |
abesle_istigal | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | ||
haeshin | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | |||
gogo2405 | ODUL 10DK Y | 250JJ 10DK Y | 250IA | - | |||
tiffany20 | - | - | - | ||||
happy_moon | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | - | ||
AKovser | - | - | |||||
KarKralicesi | - | - | - | - | - | ||
belindamm | - | ||||||
Ey0609 | - | - | - | - | |||
Alya008 | ODUL | 500IA 15DK DANS | 250JJ | - | |||
azimli anne | 15DK Y | - | |||||
marlin18 | 15DK Y | 15DK Y | 100M | - | |||
Leopardesenlitayt | - | - | - | - | - | ||
Zypzyp | 500IA | - | - | - | - | ||
Saadetim33 | - | ||||||
bnnu | - | 250JJ | - | - | - | - | |
gulpinargul | - |
Inşallah özgem dediğin gibi geç olsun güç olmasıncanim okuldan cikisimiz 3.30 oluyor, eve gel yemek ye, dis fircala vs derken 4-4.30da uyutabiliyorum ee oyle olunca gec kalkiyor.
11 en erken uyuma saati oluyor.
bende 2 numara gelince erken erken yatsin kuzular istiyorum.
o sebeple Akin uyanik kalirsa tahminim bebekte uyumaz.
dedim oglen yatirmayayim,aksam 9da paketleyeyim bebeleri :))
canim hic bozma moralini, gec olsun,guc olsun..
nihayetinde istedigin kiloya ulas da, beraberce sabrederiz Hazalim...
Öyle tabi kuzum verdim bu defa daha hızlı veririm diye düşünmüştüm o yüzden sanırım üzüldüm.Canım benim. Şu çocuklar Allah in izniyle büyüse de kazasiz belasiz biz de rahata ersek.
Onların ki de sütun gibi anacım.
Hazalim uzme kendini canım. Sen dah öncede buna rağmen verdin. Belki yavaş gidecek ama gidecek emin ol buna.
Katılıyorum bu konuda rutin çok önemli. En başta nasıl başlarsa oyke devam ediyor çocuklar.
Masallah arkadaşına gülüm. Benimde pes etmek gibi bir niyetim yok zaten ama insanın morali bozuluyor işte. Daha öncede vermiştim baya umarım yine veririmİnsaAllah nisan güzel geçer canım. Seninde moralin düzelir. Bir arkadaşım 27 kilo verdi canım hala da devam ediyor vermeye.onda da aynı sorun vardı ama ona rağmen pes etmedi ve başarıyor. Sende yapabilirsin canım yeter ki kendine güven
Yok ablacim pes etmek gibi bir niyetim yok :) Teşekkürler desteğiniz içinYok kız o kadar pahalı değil burası iyi İzmit pahalıydı ama bayaa
Allah kolaylık versin canım
Afiyet olsun
Bacak ince ama göbek kalın bende
Her yaşı ayrı güzel canım tadını çıkar.
Uyku sormuşsun benim kızım 5 yaşında falandı bıraktı ama standart yok bu işlerde sen akına bak öğlen uyumayıp akşam 9 gibi uyuyorsa iyidir öğlen uyuyup yine en en geç 10 da uyuyosa iyi yine ama çocukların akşam yatma saati 22 yi gecmemeli büyüme hormonu akşam 22 ile 02 arasında ve en çok karanlıkta salgilaniyor. Ben hep kademe kademe yaptım kıza İki sene önceye kadar 9 / 9 buçuk arası yatıyordu İki senedir 10 da yatiyo Okul açıkken tatil günleri serbest.
Bozma moralini canım insülin direncinide yenersin zayiflarsinda pes etme yeter
Günaydın tatlım :)))Guzel hatunlar hepinize sevgi dolu, kacamaksiz, enerji dolu, bol eksili bir gun diliyorum.
Gununuz aydin olsun.Bugunu hafif gecirelim kizlar ve lutfen kacamaksiz olsun menuler.
Bol su icelim, egzersizleri hafif tutalim, dileyen maydanoz suyu ve yesil cay icebilir.
Aksam yemegini de cok gec yemeyelim.
Haydi insallah bu cuma takimimiza derece gelsin.
Gunaydinlarrrrrr...
Eki Görüntüle 1888069 Eki Görüntüle 1888070
Ben 27 yaşındayım ama bana abla deme yaşıtmışız gibi düşün kuzumMerhabalar herkese bugün bilgisayarıma kavuştum çok şükür :) artık beni buralarda daha çok görebileceksiniz :) ben 23 yaşındayım ve bekarım ailemle yaşıyorum... sizler sanırım hepiniz benden büyüksünüz o yüzden sizlere abla diye hitap etmeyi daha doğru buluyorum. eğer yaşı yaşıma yakın veya abla dememi istemeyen olursa bana söylesin :)
şimdi çoklu alıntı yapmayı deneyeceğim :) bu sitede yeniyim henüz :)
ablacım, pazartesi günü fırsatı olan tartılsın demişti kaptanımız ben de ancak çarşamba fırsat bulabilip tartılmıştım
güzel liste sabahları ılık limonlu suyu ne zamandır içiyorsun ablacım faydası var mı
bence güzel düşünmüşsün ablacım afiyet olsun şimdiden
Yawrukush ablacım mesajını alıntılamıştım ama yanlışlıkla sildim çok teşekkür ediyorum sizler yanımda oldukça azmim devam edecek inşallah listeye girebilecek olmama sevindim :)
Dahlia_ ablacım sen de oruç tutuyor gibi yapmışsın regliden dolayı ben önemli sevabı bol günlerden demişsin ya acaba ne günüydü diye onu soracaktım?
Sağol gülüm inşallah hep beraber zayıflarızkilonun sabit olması bile çok güzel aslında ablacığım inşallah sabırla bu sorun da aşar kurtulursun o direnç er geç kırılır inşallah
Teşekkürler tatlım değerli bilgiler için :)bu önerileri beğendim :)
OBEZİTE RİSKİNİ AZALTMAK İÇİN YAŞAM ŞEKLİNE YÖNELİK ÖNERİLER
- Yiyecek alışverişini tok karnına yapmak, yenmemesi gereken besinleri satın almamak,
- Alışverişe liste hazırlayıp çıkmak,
- Yenmeye hazır besinleri satın almamak,
- Satın alırken enerjisi düşük besinleri seçmek (yağlı peynir yerine yağsız peynir seçmek),
- Boş zamanlarda yiyecek atıştırmak yerine egzersiz yapmak,
- Sık aralıklarla azar azar yemek, öğün atlamamak,
- Göz önünde yiyecek bulundurmamak,
- Mutfağa fazla zaman ayırmamak, en kısa sürede işi bitirip uzaklaşmak,
- Yenilmemesi gereken besinleri evde bulundurmamak,
- Yemekte küçük, salatada büyük tabak kullanmak, servis malzemelerini küçük seçmek,
- Tabakta yemek bırakmaktan çekinmemek, kalanı ara öğünde yemek,
- Mümkün olduğunca iyi çiğnemek ve yavaş yiyerek lokmaların tadına varmak,
- Lokmalar arasında çatalı kaşığı elinden bırakmak,
- Yemek yerken başka aktiviteler (TV seyretmek, okumak gibi) yapmamak,
- Akşam yemeğinden sonra bir şey yememek,
- Özel günlerde düşük kalorili yiyecekleri tercih etmek, eğer fazla yenilirse sonraki öğünü sadece salata ve biraz peynirle geçiştirmek,
- Herhangi bir sağlık problemi yok ise aktiviteyi arttırmak, kısa mesafelerde taşıt kullanmamak, asansöre binmemek, hızlı tempoyla yürümek, ev işlerini kendi kendine yapmaya çalışmak,
- Yemek pişirirken düşük enerjili olmasına dikkat etmek (etli yemeklere yağ koymamak, yemeklerdeki yağ miktarını azaltmak, kızartma yerine haşlama, ızgara veya fırında pişirmek vb),
- Kilo verme konusunda kendisine güvenmek, sabırlı olmak, sıkıntıları yiyerek gidermek yerine başka faaliyetlerde bulunmak (hergün kitap okumaya vakit ayırmak gibi).
bu yazının linki :
http://beslenme.gov.tr/index.php?lang=tr&page=95
Günaydın canımGünaydın tatlışlar:)))güzel bir gün hepimiz için başlıyor gününüzün güzel geçmesi dileģiyle:))
Iyiyim çok şükür gülüm o gün yorgunluktan ağrıdı ama geçti şükür. Sen nasilsin
Sana da iyi uykular canim :)Guzel hatunlar hepinize sevgi dolu, kacamaksiz, enerji dolu, bol eksili bir gun diliyorum.
Gununuz aydin olsun.Bugunu hafif gecirelim kizlar ve lutfen kacamaksiz olsun menuler.
Bol su icelim, egzersizleri hafif tutalim, dileyen maydanoz suyu ve yesil cay icebilir.
Aksam yemegini de cok gec yemeyelim.
Haydi insallah bu cuma takimimiza derece gelsin.
Gunaydinlarrrrrr...
Eki Görüntüle 1888069 Eki Görüntüle 1888070
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?