Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

KahvaltıM, iki yumurta, zeytin, peynir, salatalık, biber, çeyrek avokado, bir avuç badem ceviz
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Aksam, bir tabak etli taze fasulye, bir kase mercimek çorbası, cacık, yarım dilim ekmek, 3ceviz
Spor, 2 saat +15 dakika (ceza )yürüdum
Su, 2 litre
Yawrukush

Iyiyim çok şükür gülüm o gün yorgunluktan ağrıdı ama geçti şükür. Sen nasilsin
iyi cok sukur canim bende iyiyim Hazalim :)

Bayramdan önce:70.7
Geçen cuma:71.5
Bugün:69.9
@Yawrukush Dahlia_
harikasin kuzum :)

iyiyim özgecim
sen nasılsın
bebiş nasıl. akın alıştımı okula
iyiyiz canim Akinda gidip geliyor okula:)
sen de ne var ne yok?

gecmis olsun canim, yuruyus gayet guzel bir egzersiz :)

Dun gece o kadar aciktim ki salatalik peynir ve 1 dilim ekmek yedim ve az once tartiya ciktim en son saat 4.5 da yemiştim
Tartida 78 ciktim
Dun 77 .4 dum
Aninda 600 gr almisim
canim gece yedigin icin o arti bugun dikkat edersen yarina kalmaz bir sey..

canim bence de proteini arttirsan biraz iyi olur..

Of kizlar kendime soz verdim jelibon yemicem diye. Bugun yenik dustum hatta az once. Felaket midem bulaniyor ya.
canim tatli istegini 1-2 kare bitterle bastir jelibonlar sagliksiz..

Çok şükür iyim canım , tedavin ne zaman başlıyor. Ameliyat mı ?

Panikteyim stresteyim :)
ahy ben düğün yapıyorum 15 gün sonra senin bebiş geliyorrr :) , burcu akrep mi olacak ben de akrebim :)
canim yay burcu gorunuyor 12 aralik:)
her sey hallolacak bak goreceksin..

Kizlar oglum icin bir sure interneti kapattirmaya karar verdik bir sure giremeyecegim foruma malesef
canim listeye girdikten sonra 2ay izne ayrilamiyorsun, kesin mi kapanacak internetiniz..

canim yarin tartilamayacak misin?
listeye haftaya mi dahil edelim seni?

kuzum oy oy gozleme pasta bayagi ceza gelecek haberin olsun :)

*** YARIŞMA ***

Canlar yarın adım yarışması yapıyoruz..
Akşam saat 22-ye kadar attığınız adım sayılarınızı yazınız..

Kolay gelsin, bol ter atmalar..
super yarin yarismamiz var :)

Esim e bagli bilmiyorum canim vazgecmis gibi konusmadim tartismayalim diye o metin 2 den vazgecemez

Kizlar nasilsiniz, ne var ne yok
Yarın lazanya yapmak istiyorum kizlar cok mu kalorili olur fikir verin bana yaa
Birde bugün kereviz aldım.salatası ni yapmak istiyorum tadı güzel oluyormuş merak ettim ama daha önce hiç yapmadım. Bilen varmı kizlar bir tarif verin bana.

Oyy bugun bayagi kosturmali bir gun oldu benim icin yine canlar..
Sabah erkenden hastaneye kostum, seker yuklemesi, kan verdim, grip asisi oldum.
Oradan ciktim aksam icin yemek aldim disaridan, sonra arabanin benzsin isigi yandi, evle hastane arasi 40dk kadar.
Hoop benzinlik aradim , benzini aldim.
Eve dondum, Akin bahcede toza topraga bulanmis, ev arbede..
Kahvalti yapmislar her sey her yerde, oyuncaklar sacilmis, yatak bile toplanmamis:)
Akini giydirdim, elini yuzunu yikadim, beslenmesini hazirladim, kostur kostur okula biraktim.
Saat oglenin 1i olmustu, o saate kadar 1 avuc ceviz yedim sadece.
Basim nasil agriyordu anlatamam,eve zor attim kendimi , yemegimi yedim de kendime geldim.
Simdi ortaligi toparlayip,yarim saat sonra Akini alacagim okuldan.
Allahtan yemek yapma derdim yok bugunluk.
Oyy yazaken de yoruldum.

Kerevizi bilmiyorum da lazanyayı abartmamak kaydıyla ödül olarak yiyebilirsin.. Hatta cuma yemen çok iyi olur :)

Esim e bagli bilmiyorum canim vazgecmis gibi konusmadim tartismayalim diye o metin 2 den vazgecemez
Kız metin oyunu mu oynuyo kocan. Benim de yeğenim oynuyo .bağımlısı oldu resmen .mecbur kalmadıkça evden bile çıkmıyor düşün yani.gece gündüz oynuyor

Kız metin oyunu mu oynuyo kocan. Benim de yeğenim oynuyo .bağımlısı oldu resmen .mecbur kalmadıkça evden bile çıkmıyor düşün yani.gece gündüz oynuyor
Aynen elinde olsa ise gitmeyecekti ama azaltti oynamayi tam bir oyun bagimlisi

Canım benim ya, okurken ben yoruluyorum seni düşünemiyorum bile :)

Okur ken ben yoruldum canım. Allah kolaylık versin. Bebiş nasıl herşey yolunda mı

canim 2 ay listeden cikamiyorsun, izne ayrilamiyorsun yani umarim internetiniz kapanmaz...

yarin odul olarak yiyebilirsin canim.
kerevizin kokuyse eger ben soyup, rendeleyip, sarimsakli yogurt, tuz ve cevizle karistiriyorum harika bir salata oluyor.
kerevizin saplariysa onlarida kabak ve havucla cok az tavada cevirip yine yogurt, sarimsak, tuz ve cevizle karistiriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…