Yapayım o zaman az yerim bir dilim yeter
Canım benim ya, okurken ben yoruluyorum seni düşünemiyorum bile :)
sormayin kizlar bugun elim ayagim titredi ac da olunca...Okur ken ben yoruldum canım. Allah kolaylık versin. Bebiş nasıl herşey yolunda mı
sormayin kizlar bugun elim ayagim titredi ac da olunca...
bebisin kalp atislarini duydum iyidir insallah , haftaya kan sonuclarini alacagim..
Gelsin cezalarcanim yarin tartilamayacak misin?
listeye haftaya mi dahil edelim seni?
kuzum oy oy gozleme pasta bayagi ceza gelecek haberin olsun :)
super yarin yarismamiz var :)
Ohyy okurken ben yoruldum ya :)Oyy bugun bayagi kosturmali bir gun oldu benim icin yine canlar..
Sabah erkenden hastaneye kostum, seker yuklemesi, kan verdim, grip asisi oldum.
Oradan ciktim aksam icin yemek aldim disaridan, sonra arabanin benzsin isigi yandi, evle hastane arasi 40dk kadar.
Hoop benzinlik aradim , benzini aldim.
Eve dondum, Akin bahcede toza topraga bulanmis, ev arbede..
Kahvalti yapmislar her sey her yerde, oyuncaklar sacilmis, yatak bile toplanmamis:)
Akini giydirdim, elini yuzunu yikadim, beslenmesini hazirladim, kostur kostur okula biraktim.
Saat oglenin 1i olmustu, o saate kadar 1 avuc ceviz yedim sadece.
Basim nasil agriyordu anlatamam,eve zor attim kendimi , yemegimi yedim de kendime geldim.
Simdi ortaligi toparlayip,yarim saat sonra Akini alacagim okuldan.
Allahtan yemek yapma derdim yok bugunluk.
Oyy yazaken de yoruldum.
Tamam canım sağol tarif için. Hem kökü var yem yeşil sapı. Kökünü yapayım bencanim 2 ay listeden cikamiyorsun, izne ayrilamiyorsun yani umarim internetiniz kapanmaz...
yarin odul olarak yiyebilirsin canim.
kerevizin kokuyse eger ben soyup, rendeleyip, sarimsakli yogurt, tuz ve cevizle karistiriyorum harika bir salata oluyor.
kerevizin saplariysa onlarida kabak ve havucla cok az tavada cevirip yine yogurt, sarimsak, tuz ve cevizle karistiriyorum :)
InsaAllah Herşey yolundadır canım. İçini ferah tut sensormayin kizlar bugun elim ayagim titredi ac da olunca...
bebisin kalp atislarini duydum iyidir insallah , haftaya kan sonuclarini alacagim..
Ameliyat değil canım ama iğneyle bi ilacı kopurterek enjekte ediyorlar bacaklara.Çok şükür iyim canım , tedavin ne zaman başlıyor. Ameliyat mı ?
Panikteyim stresteyim :)
ahy ben düğün yapıyorum 15 gün sonra senin bebiş geliyorrr :) , burcu akrep mi olacak ben de akrebim :)
Kizlar nasilsiniz, ne var ne yok
Yarın lazanya yapmak istiyorum kizlar cok mu kalorili olur fikir verin bana yaa
Birde bugün kereviz aldım.salatası ni yapmak istiyorum tadı güzel oluyormuş merak ettim ama daha önce hiç yapmadım. Bilen varmı kizlar bir tarif verin bana.
Kızlaaarr işe alındım pazartesi iş başı hatta cumartesi de çalılıyorum :)) otizm merkeZinde aile danışmanlığı
Soyup rendeleyip sarımsaklı yoğurtla karıştır üzerine kırmızı biber kızartıp dök ezilmiş cevizden ekleyebilirsin. Yeşil yaprakları normal salataya dograyabilirsinKizlar nasilsiniz, ne var ne yok
Yarın lazanya yapmak istiyorum kizlar cok mu kalorili olur fikir verin bana yaa
Birde bugün kereviz aldım.salatası ni yapmak istiyorum tadı güzel oluyormuş merak ettim ama daha önce hiç yapmadım. Bilen varmı kizlar bir tarif verin bana.
Çok güzel bilgiler fatimem sağolasın.Yürümeyi teşvik etmek için tüm dünyada son yıllarda daha çok yayılan ve referans olan kabul edilen “Günde 10 bin adım” hem sağlık hem de fazla kilolar için önemli bir aktivite. 10 bin adım ortalama olarak 6-8 kilometre arasında değişiyor ve bu aktivite bireysel özellikler ve tempoya bağlı olarak yaklaşık 400-500 kalori harcamak anlamına geliyor. Eğer hızlı bir şekilde yürürseniz 10 bin adımı atmak bir saatte bitebiliyor. Ağır yürüyen bir kişi için ise bu süre 2 saate çıkabiliyor.
10.000 adımdan en yüksek faydayı elde etmek için ne yapabilirim diyorsanız benim tavsiyem yağ yakma nabzınızı gözeterek süre ve tempoyu ayarlamanız.
Yağ yakma, uygun nabız ve tempoyla egzersize başladıktan 18-22 dakika sonra gerçekleşir en verimli süre 40-45 dakikadır. İyi bir beslenme planı olmaksızın bir saatten uzun egzersiz glikojen depolarının tamamen boşalması ile enerjiyi kas dokusundan kullanıp kas kaybına sebep olabilir. Yürüyüş yaparak yağ yakımı olması için kişinin nabzına göre yürüyüşün temposunun ayarlanması gerekli. Kişinin kilo, boy, bir hastalığı olup olmadığı gibi kriterlere bağlı olarak, olması gereken nabız sayısı da değişir.
Adım sayınıza göre ne kadar aktifsiniz?
- Günde 2500 adımdan az adım atıyorsanız – Hareketsiz
- 2,500 ile 4,999 arasında adım atıyorsanız – Limitli Hareketli
- 5,000 ile 7,499 adım arasında adım atıyorsanız – Düşük Hareketli
- Günde 7,500 ile 9,999 adım atıyorsanız veya işiniz yürümeyi gerektiren bir işse – Kısmen Hareketli
- 10,000 ile 12,499 arasında adım atıyorsanız – Aktif
- Günde 12.500 adımdan fazla adım atıyorsanız – Yüksek Aktifsiniz demektir.
En iyi 10 adımsayar uygulaması
1. Runtastic Pedometer
2. Accupedo
3. iTreadmil
4. RunKeeper - GPS Track Run Walk
5. Pedometer
6. Go Walk Pedometer
7.Distance Meter Pro
8.iSmooth Run
9.Runtastic Pedometer
10.Walkroid
Gözün aydın canım çok sevindim ne güzel bir işKızlaaarr işe alındım pazartesi iş başı hatta cumartesi de çalılıyorum :)) otizm merkeZinde aile danışmanlığı
Hayırlı olsun canım. Senin adına sevindimKızlaaarr işe alındım pazartesi iş başı hatta cumartesi de çalılıyorum :)) otizm merkeZinde aile danışmanlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?