Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim yarin tartilamayacak misin?
listeye haftaya mi dahil edelim seni?

kuzum oy oy gozleme pasta bayagi ceza gelecek haberin olsun :)

super yarin yarismamiz var :)
Gelsin cezalar

Ohyy okurken ben yoruldum ya :)

Yürümeyi teşvik etmek için tüm dünyada son yıllarda daha çok yayılan ve referans olan kabul edilen “Günde 10 bin adım” hem sağlık hem de fazla kilolar için önemli bir aktivite. 10 bin adım ortalama olarak 6-8 kilometre arasında değişiyor ve bu aktivite bireysel özellikler ve tempoya bağlı olarak yaklaşık 400-500 kalori harcamak anlamına geliyor. Eğer hızlı bir şekilde yürürseniz 10 bin adımı atmak bir saatte bitebiliyor. Ağır yürüyen bir kişi için ise bu süre 2 saate çıkabiliyor.

10.000 adımdan en yüksek faydayı elde etmek için ne yapabilirim diyorsanız benim tavsiyem yağ yakma nabzınızı gözeterek süre ve tempoyu ayarlamanız.

Yağ yakma, uygun nabız ve tempoyla egzersize başladıktan 18-22 dakika sonra gerçekleşir en verimli süre 40-45 dakikadır. İyi bir beslenme planı olmaksızın bir saatten uzun egzersiz glikojen depolarının tamamen boşalması ile enerjiyi kas dokusundan kullanıp kas kaybına sebep olabilir. Yürüyüş yaparak yağ yakımı olması için kişinin nabzına göre yürüyüşün temposunun ayarlanması gerekli. Kişinin kilo, boy, bir hastalığı olup olmadığı gibi kriterlere bağlı olarak, olması gereken nabız sayısı da değişir.

Adım sayınıza göre ne kadar aktifsiniz?

• Günde 2500 adımdan az adım atıyorsanız – Hareketsiz
  • 2,500 ile 4,999 arasında adım atıyorsanız – Limitli Hareketli
  • 5,000 ile 7,499 adım arasında adım atıyorsanız – Düşük Hareketli
  • Günde 7,500 ile 9,999 adım atıyorsanız veya işiniz yürümeyi gerektiren bir işse – Kısmen Hareketli

• 10,000 ile 12,499 arasında adım atıyorsanız – Aktif
  • Günde 12.500 adımdan fazla adım atıyorsanız – Yüksek Aktifsiniz demektir.

En iyi 10 adımsayar uygulaması
1. Runtastic Pedometer
2. Accupedo
3. iTreadmil
4. RunKeeper - GPS Track Run Walk
5. Pedometer
6. Go Walk Pedometer
7.Distance Meter Pro
8.iSmooth Run
9.Runtastic Pedometer
10.Walkroid

Tamam canım sağol tarif için. Hem kökü var yem yeşil sapı. Kökünü yapayım ben

Çok şükür iyim canım , tedavin ne zaman başlıyor. Ameliyat mı ?

Panikteyim stresteyim :)
ahy ben düğün yapıyorum 15 gün sonra senin bebiş geliyorrr :) , burcu akrep mi olacak ben de akrebim :)
Ameliyat değil canım ama iğneyle bi ilacı kopurterek enjekte ediyorlar bacaklara.

Yawrukush kuzum çok kosturdun bugün dikkat et kendine dnlen azcık. Bırak ev dağınık kalsın.
haeshin sen o sporla kahveyi yakmissindir busem.
azimli anne canım sofrada yemeğini doyana kadar ye. Tabi makarna pilav vs. dışında. Gün içinde ara ogun olarak meyve ye veya çok acıktın yoğurt içine yulaf falan güzel alternatif.

Dahlia_ katiliyoruz tabiki canim.Bacilar yarın herkes adım yarışmasına.

Saglikli lazanya tarifi var aslinda. Kabaklarin ince dilimleyip hamuru yerine kullaniyorsunuz. Oyle Kabak tadi pek vermiyor. Ah canim istedi simdi

Ya yarisma super olur. Telefon da ki Pedometre yi calistirmayi unutmayim. Veya adım sayar saati ile gezeyim tum gun

1kasim a kadar evdeyim. Ozamana kadar keske 60olsam. Ama cok tembelim ben kizlar. Felaket hamlamis durumdayim. Guya jillian e baslayacaktim.

Suan kafamda sabah cocuklari krese yuruyerek birakma fikri var. Ardindan Eve gelince de jillian level 1 e baslamak. Yarin tarti gunu gram vermedim ben bugun ki jelibon dan sonra

Menüm
Sabah limonlu ılık su
1 dlm ekmek üstüne cevizli Çökelek

Ara kahve

Ogle tavuklu bezelye cacık 1 dlm peynir ve 1 dlm tbe

Ara kahve ve 1 dlm bisküvi
Akşam elma ve 1 activia müsli

3 lt su 6 bine yakın adımım var.

Soyup rendeleyip sarımsaklı yoğurtla karıştır üzerine kırmızı biber kızartıp dök ezilmiş cevizden ekleyebilirsin. Yeşil yaprakları normal salataya dograyabilirsin
Çok güzel bilgiler fatimem sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…