- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Yani icebilirim demi
Papatya çayı zayıflama açısından bakıldığında vücuda uygun bir sindirim sağlama yününde katkı sağlar. Düzgün bir sindirime papatya çayının katkısıyla sahip olan vücut yağlardan kurtulmaya ve kilo vermeye hazır bir şekle gelir. Çünkü eğer sindirim işlemi uygun bir şekilde gerçekleştirilemiyorsa yenilen yiyecekler yeterli olmayacak kısa süre sonra yeniden açlık hissedilecektir. Bunun yanında, düzgün olmayan sindirim metabolizmayı da olumsuz etkileyebilir. Sindirim probleminin çözümüne yönelik olarak, papatya çayı içildiğinde sindirim ile ilgili organların salgı üretmesine yönelik uyarıcı etki sağlanır ve üretilen salgı sayesinde sindirim sürecinde en yüksek düzeyde etkililik elde edilir.
Papatya çayı iştah açar mı? Papatya çayı aksine tok hissettiren ve sindirim sistemine sağladığı katkı nedeniyle yemek hakkında sürekli düşünmeyi engelleyen bir içecektir. Bu sayede aşırı yemeye karşı diyet yapan kişilere yardımcı olur.
Yani icebilirim demi
Tesekkur ederim canimEvet canım :)
Rica ederim canım..Tesekkur ederim canim
Canım ben burda başladıpımda yaklaşık 58 kiloydumTebrikler canım kaç kiloyla başlamıştın:))
Süpersinnnnnnizinden once 78.7
bu sabah 78
fark -700
Saol canım beni. Evet çok az kaldı inşallah önemli olan korumak umarım almamTebrikler canım.. Geçen cumadan bu cumaya olan geçerli canım :)
Tebrikler canım :) Çok güzel vermişsin, mezun olmana da az kalmış :)
Tebrik ederim canım :)
heheyyyttttt
benimde son 3 kaldi:)
tmm canim adimlicammmm
taktim adimsayarimiiii
madem oyleee
Benim evimdeki tartımda 1 1.5 kilo fazla gosteriyor canimSelam herkese
Umarım herkes iyidir kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum
Bugün diyetisyen randevum da çok güzel geçti. Diyetisyende daha hafif çıkıyorum kendi tartıma göre. Doktor onun değerlerinin doğru olduğunu söylüyor tabiki ama ben kendi tartıma göre kilo bildirimi yapıyorum her zaman
7 günde 1.5 kilo yağdan vermişim yağ yüzdem %20.2 çıktı
Kas kütlem artmış biraz daha . Diyetisyendeki kilom 50.900
Kendi tartım 52.00
Bu arada organlarındaki yağ oranım az da olsa yüksekti ortalama %1-13 olması lzım bugün itibariyle %1 e çektim
Yani kızlar durmak yok sağlıklı beslenerek sağlıklı olmaya devam
Ben 16 gun once 79 kiloydum suan 77.6 olmusum az degil demi kizlar
Evet cnm daha iyi fazla göstersin kolay kontrole alınırBenim evimdeki tartımda 1 1.5 kilo fazla gosteriyor canim
Kesinlikle çoo güzel 1.5 kilo daha ne olsun ayda 3 kg çok iyiBen 16 gun once 79 kiloydum suan 77.6 olmusum az degil demi kizlar
Selamlar kizlar, kahvalti masasindayiz, hemen listemize bakiyorum.
Insallah guzel kilolar vermissinizdir:)
Nasil geciyor gununuz?
Hiç az değil gayet iyi hızlı verirsen hızla geri alırsınBen 16 gun once 79 kiloydum suan 77.6 olmusum az degil demi kizlar
bende guya yeni kalktim ama gozum uykuda :)Aleyküm selam canım..
Afiyet olsun..
Uykulu geçiyor valla :) Gece olsa da uyusam diye bekliyorum :))
bende guya yeni kalktim ama gozum uykuda :)
Zaten biz annelerin uzun bir zaman gözü uykuda olucak sanırımbende guya yeni kalktim ama gozum uykuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?