Bir kek yedim hazır kek1 dilim kek yaz bari canım 1 kek yalnış anlaşılabilir
Az yemişsi gibi geldi, doyduysan sorun yok tabi :)
Estağfirallah kuzum ama öyle sanırımzenginler goruyor yani :))
zenginler goruyor yani :))
Evet kuzum forumda ziyaretçileri vs yazıyorNormalde forumlarda oluyor bu özellik, bizde prolara özelmiş demek ki
Bir kek yedim hazır kekyine de dilim sayılır
takiliyorum canim benim :)Estağfirallah kuzum ama öyle sanırım
Ya utandım şimdi Öyle görünüyor Özgem :) Biz daha fakir fakir takılalım
ne findigi ne keki aaaa gece gece....Ha anladım canımm, olsa da yesekk bir fındıklısındannnÖzge duymasınn, görmesinnn
seni sevdigimizden yazdik oyle, iyi geceler canim :)Ya utandım şimdi kaçayım bari konu kapansın
Ya utandım şimdi kaçayım bari konu kapansın
ne findigi ne keki aaaa gece gece....
cok guzel canim benim, o is gucun yogunlugu arasinda, liste disi kilo vermeye calismana ragmen, daha 2 gun once dusup sakatlanmana ragmen duzenli takima ugrayip menu yaziyorsun ya seni alnindan opmeli Banum...
aman ha Fatimem :)Şaka canımm hiç yapar mıyım öyle şey gece gece :))
Hayırlı akşamlar hanımlar nasil gidiyor hayat
iyiyiz Asyam , benim Akin, Akinin okulu, ev isi vs arasinda gidip geliyor.Hayırlı akşamlar hanımlar nasil gidiyor hayat
Canım benim teşekkür ederimcok guzel canim benim, o is gucun yogunlugu arasinda, liste disi kilo vermeye calismana ragmen, daha 2 gun once dusup sakatlanmana ragmen duzenli takima ugrayip menu yaziyorsun ya seni alnindan opmeli Banum...
İyi akşamlar, gidiyor hayat bir şekilde sizlerde neler var neler yokHayırlı akşamlar hanımlar nasil gidiyor hayat
A a çok geçmiş olsun , dikiş attılar mi naptin canim dikkat etiyiyiz Asyam , benim Akin, Akinin okulu, ev isi vs arasinda gidip geliyor.
bugun parmagimi kestim epey kanadi.
bunlarin haricinde bir degisiklik yok canim :)
sende ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?