Çok canım cekti dayanamadim yaaa.ama az yedim sonrada 100 ia yaptımUcuz atlatmışsın canım :)
Gelen giden oldu bugün kv Gil falan yoruldum azicik gözlerim kapanıyor artık. Bebiş iyidir insallah Allaha emanet gulum
Oyy demek baya derin kestin gülüm yaa geçmiş olsun.Kuzucuga sagsaglim ulaşayim da yeter ki alisir im gurultuyedecanim sabah kahvalti hazirliyordum esime, bicagimida 2gun once bilemistim , elimden kaydi parmagimi derince kesti.
ama cok kanadi 1 saatte zor durdurduk, dikis atilacak diye epey korktum.
cok sukur durdu kanamasi..
cok sessizlige alistirma kendini bebis geliyor :)
O olur işte seve seve yaparımozaman yuruyus :)
insallah canim 2 ay kaldi sunun surasinda :)Oyy demek baya derin kestin gülüm yaa geçmiş olsun.Kuzucuga sagsaglim ulaşayim da yeter ki alisir im gurultuyede
İnşallah gulum.hemde ne yoruldum şimdi uyusam gece uyaniyorum.sonra sabah a kadar uyuyamıyorum.İyidir inşaAllah
Yat dinlen canım, epey yorulmuşsun anlaşılan..
Görüşmek üzere canım. Sana kolay gelsin. Bende kızı uyuttum yatacağım artıkKizlar sizlerle sohbete doyum olmaz ama ben yavastan giyinip Akini okuldan almaya gidiyorum.
Dun yine sikayetlendi ogretmeni bakalim bugun uslu durduysa parka goturecegim okul cikisi..
Park donusu siz uyumus olabilirsiniz.
Simdiden hepinize iyi istirahatler, yarin gorusmek uzere.
Görüşürüz canım akını öp yerimeKizlar sizlerle sohbete doyum olmaz ama ben yavastan giyinip Akini okuldan almaya gidiyorum.
Dun yine sikayetlendi ogretmeni bakalim bugun uslu durduysa parka goturecegim okul cikisi..
sanada iyi geceler canim :)Görüşmek üzere canım. Sana kolay gelsin. Bende kızı uyuttum yatacağım artık
Kizlar sizlerle sohbete doyum olmaz ama ben yavastan giyinip Akini okuldan almaya gidiyorum.
operim asyam sende dinlen canim yorulmussun cok, iyi geceler..Görüşürüz canım akını öp yerime
sagol canim ,kactim ben :)Sağsalim git gel canım :)
Allaha emanet..
İnşallah gulum.hemde ne yoruldum şimdi uyusam gece uyaniyorum.sonra sabah a kadar uyuyamıyorum.
Bir taraftan eşime laf yetistiriyorumO zaman uyuma, diren Asya :)
kk tam zaman geçirme yeri :)
Bir taraftan eşime laf yetistiriyorumzaman geçirmek değil de burda sizlerle görüşmek konuşup dertlesmek inanılmaz iyi geliyor bana.
Sibel dun o kadar tutredi ki bacaklarim anlatamam. 3 yas sendromu muduuur yoksa huylari midir anlamadim bugun kresteki ogretmen esime siniftaki en hareketli cocuklar ikizler demis. Hatta ozellikle defne biraz bizi zorluyor demis. Haftasonu gune goturdum sehpanin etrafinda kostular gun boyuKız sen izindeydin ben seni kastetmiyorum. Var gibi görünüp yok olanlara söylüyorum.
Kız senin kiler de 3 yaş sendromu mu yaşıyor ? Ayrıca nasıl r ve f harfi değişiyor kizzz o ne aboowww:))
Zayiflarsin tabiki bitanem.
Bence de biraz katı olsun kararlar.
Kız dikkat et yollarda .
Özgem zaten yeni rahatsızlandın bi de kafana takma bu işleri. Allah aşkına çok mu mal varlığı var?
Dünya malı dünyada kalıyor . Bİz de de buna benzer olay oldu. Sonra dedem öldü bitti gitti. Yani bak fani dünya şimdi de olenin arkasından vicdan azabı duyuyor dayımlar. Ben bu yüzden kuzenim kavga ettim ve 3 senedir konuşmuyoruz. Biz de Yengem yani dayimin hanımı ortalığı karıştırıyor ve o kızını bize karşı kiskirtti sonrasında bizim aramız açıldı. Dedemin ölümünden sonra herkes bir pişman bir vicdan azabı. Ne oldu şimdi koca bir Hiç. ..
Üyelerin katılimi konusuna gelince tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama gelmeyen silinsin az olalım ama öz olalım .
Ev uğraştırdı sizi gercekten ozgem. Ama olsun saglik olsun biliyor musun ev de duzelir hersey de. Kardesimin esinin durumunu biliyosun tedavisi devam ediyor ve biraz agir gecirdi bu sureci önümüzdeki hafta ikinci tedavi asamasi baslicakmis. Radyoterapi sureci. Annemler gitti izmire iste ev almislardi kardesimgiller ozgenin istedigi gibi heeer yeri yikildi evin bastan yapiliyor bi duvarlarin yeri kaldi degismeyecek. Sirf ozgenin istedigi gibi bir ev olsun icine sinsin diye herkes cirpiniyor. Umarim uzun yillar oturur evinde cocuklarini buyutur. Ayni sekilde senin de bu sene butun ev sorunlarin biter doguma kadar umarim yavrularini saglikla evinde buyutursun.Canlar okuldan Akini almaya gittim, bir yagmur yagiyordu ki sormayin.
Semsiyeyi Akina tuttum eve donene kadar sirilsIklam oldum.
Eve geldik, bir baktik esimde gelmis, hani bizim catimiz yapilmisti ya...
Cati yapildiktan sonra salon tavani, bir oda, yatak odasinin banyosu, tuvaleti akmisti.
Aramistik adamlari gelip yaptilar ama biz sehir disindaydik onlar geldiginde heralde bastan savma yapmislar
Su siralarda hep yagmur zamani hergun yagiyor, tavanlarimizda akiyor..
Adamlar bugunde geldi, esim meger ondan gelmis.
Catiya baktilar 2 yerde daha akma tespit ettiler.
Ya yeni badana boya olan evin catilari mahvoldu bunlarin yuzunden, bir surude para verdik..
Guya 30 yil garantili, ne ugrastik Allahim bu evle...
Bugunde asiri yagmur yagiyor, tamir edemediler yarin yagmursuzken gelecekler..
Esim yemegini yedi ise gitti, Akin uyudu, camasirlari astim, biraz dinleneyim diye oturdum.
Birazdan da bulasik makinasini bosaltacagim, sonrada Akin uyanir zaten.
Hepinize iyi geceler, yarin gorusmek uzere.
- Bu arada pazartesiden itibaren 3gun ust uste menu yazmayanlara 30dk spor cezasi.Bu durumu tekrarlamalari halinde listedeyseler izne ayirma, listede degilseler listeye girme surelerini uzatma cezalari uygulanacaktir.
- Lutfen bu duruma ozen gosterelim arkadaslar...
Evet bitanem jilliana başladım:)iyi geceler canim ,jiliana mi basladin :)
Yerim ben o sipayi :)))Allah kardeşin de hayırlısıni versin gülüm ne dicen.
Herkesi ve kendimi tebrik ediyorum :)))
Ah özgem ne cektiniz şu evden . Simdi doğumun da geliyor iyice zor olmasa bari bir önce tamir edilse.
Benimki de dumura uğradı ben istemem falan deyince aman . Benim gelinlik altınları bile onu kasasında bir gün ver bana demedim. Zamanı gelince alırım. Dünya malı burda kalır . O kadar zenginler ölüyor kefenlerinde cep mi var? Herkesin mali kendine olsun. Huzurun varsa evinde tencerende taş kaynatır içersin. Gerisi boş.
Görürsün ablam spora devam bakhaeshin buseme bi dadandı pir dadandı spora:)
Ben simdi oturdum evde. Sabah kalktım oglani yedirdim krese götürdüm, kasaba gittim etimi aldım ordan bizim dükkana gittim. Servis saati geldi yardım ettim. Sonra oglani almaya gittim krese eve geldim oglani uyuttum , duş aldım. Sonra aldığım etleri buzluga koydum paketleyip yemeğimi yaptım ahanda yeni oturdum. Simdi de benim sıpa yatağında zırlıyor . Kafam bi milyon oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?