Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oyy demek baya derin kestin gülüm yaa geçmiş olsun.Kuzucuga sagsaglim ulaşayim da yeter ki alisir im gurultuyede

Kizlar sizlerle sohbete doyum olmaz ama ben yavastan giyinip Akini okuldan almaya gidiyorum.
Dun yine sikayetlendi ogretmeni bakalim bugun uslu durduysa parka goturecegim okul cikisi..
Park donusu siz uyumus olabilirsiniz.
Simdiden hepinize iyi istirahatler, yarin gorusmek uzere.

Görüşmek üzere canım. Sana kolay gelsin. Bende kızı uyuttum yatacağım artık

Görüşürüz canım akını öp yerime

Sağsalim git gel canım :)
Allaha emanet..

Sibel dun o kadar tutredi ki bacaklarim anlatamam. 3 yas sendromu muduuur yoksa huylari midir anlamadim bugun kresteki ogretmen esime siniftaki en hareketli cocuklar ikizler demis. Hatta ozellikle defne biraz bizi zorluyor demis. Haftasonu gune goturdum sehpanin etrafinda kostular gun boyu

Ev uğraştırdı sizi gercekten ozgem. Ama olsun saglik olsun biliyor musun ev de duzelir hersey de. Kardesimin esinin durumunu biliyosun tedavisi devam ediyor ve biraz agir gecirdi bu sureci önümüzdeki hafta ikinci tedavi asamasi baslicakmis. Radyoterapi sureci. Annemler gitti izmire iste ev almislardi kardesimgiller ozgenin istedigi gibi heeer yeri yikildi evin bastan yapiliyor bi duvarlarin yeri kaldi degismeyecek. Sirf ozgenin istedigi gibi bir ev olsun icine sinsin diye herkes cirpiniyor. Umarim uzun yillar oturur evinde cocuklarini buyutur. Ayni sekilde senin de bu sene butun ev sorunlarin biter doguma kadar umarim yavrularini saglikla evinde buyutursun.

Yerim ben o sipayi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…