Canım benim teşekkür ederim
Buraya bir iki birşey bile yazmak hoşuma gidiyor bazen nisanlimın mesajlarına cvp yazmayınca kk mi yine diyor
İyi akşamlar, gidiyor hayat bir şekilde sizlerde neler var neler yok
Ozgecim mal mulk davalari coook sıkıcı gercekten aslinda biyle durumlarda uzakta olmaz senin icin daha iyi. Ama annenin cani sıkkınsa bu nedenle aklin onda kalmistir. Maalesef biyle davalarda herkes hakli hep karsi taraf haksiz. Kolayca cozulur umarim sen kendine iyi bak. Is yapmaktan vazgecmezsin sen onu kesin anladik da biraz bazi seyler aksayiversin kuzum biraz ev daginik kalsin yemegini evdeki malzemeden yapiver bi de birak kim tr de ne yaparsa yapsin seni uzcek bisey anlatmasinlar sana ya sen gurbette cocuk bekliyosunAhh ahh bugun epey stresli geciyor benim icin.
Sabah annemlerden telefon geldi, ailevi miras problemlerinden bahsettiler, sinir bozucu..
Ister istemez kafama takildi, insanlar neden araya mal mulk davalari girince kotu oluyorlar anlamiyorum.
Sanki mezara goturebilecegiz...
Mecburende dinledim annemi, bir sey soylesem hemen bozuluyor.
Sonra alelacele Akini yedirdim, giydirdim,beslenmesini hazirladim okula.
Okula biraktiktan sonra eve donesim gelmedi..
haeshin sen diyorsun ya canim aile ici gerginlik pek beter diye hakketen oyle..
Markete attim kendimi, yok akillanmam ben, esimle yapacaktik bundan sonra alisverisi ama dayanamadim..
Kafami dagitayim diye, kendimede bir kahve aldim...
Dondum eve makinaya camasir attim, bulasiklarida yerlestirdim, yavas yavas aldiklarimida yerlestirdim.
Her seyi yavasca yaptim, azicik kafam dagildi neyseki..
Eskiden bekarken canim sIkIlinca hemen uyurdum, soyutlardim kendimi dunyadan, evlendigimden beri kendimi islere veriyorum..Kotu bir aliskanlik
Neyseki dunden yemegim var cok sukur..
Sizlerde neler var neler yok?
Bugun 62.6 adim adim takima yaklasiyorum :)gununuz guzel gecmistir insallah ablacim :)
ellerinize saglik..
canim izinli saymayalim, izin aldikca takima donus zorlasiyor.
bende bu duruma uzuluyorum gercekten.
sen gelebildikce gel kuzum takima, aksam esinin telinden olsun bir merhaba demeye, menu yazmaya ugra.
bizde opuyoruz..
tamam canim guncel kilonu duzeltecegim.
izne evet 61.9 ile ayrilmistin Busem.
800 gr kalmis..
benim esimde aksam film izleyelim diyor bakiyor hala bilgisayar elimde yeter ama artik diye basliyor :)Canım benim teşekkür ederim
Buraya bir iki birşey bile yazmak hoşuma gidiyor bazen nisanlimın mesajlarına cvp yazmayınca kk mi yine diyor
canim 1 saat parmagimi havaya kaldirip, buz ile baski yaptim.A a çok geçmiş olsun , dikiş attılar mi naptin canim dikkat et
Ubuuu ne bitmesiAllah razi olsun Busem. Amin inşallah yoğunluğun bitmedi mi
harikasin canim , nasil gecti gunun?Bugun 62.6 adim adim takima yaklasiyorum :)
evet canim aynen herkes kendini hakli goruyor..Ozgecim mal mulk davalari coook sıkıcı gercekten aslinda biyle durumlarda uzakta olmaz senin icin daha iyi. Ama annenin cani sıkkınsa bu nedenle aklin onda kalmistir. Maalesef biyle davalarda herkes hakli hep karsi taraf haksiz. Kolayca cozulur umarim sen kendine iyi bak. Is yapmaktan vazgecmezsin sen onu kesin anladik da biraz bazi seyler aksayiversin kuzum biraz ev daginik kalsin yemegini evdeki malzemeden yapiver bi de birak kim tr de ne yaparsa yapsin seni uzcek bisey anlatmasinlar sana ya sen gurbette cocuk bekliyosunvalla icim gitti
Gelen giden oldu bugün kv Gil falan yoruldum azicik gözlerim kapanıyor artık. Bebiş iyidir insallah Allaha emanet gulumHayırlı akşamlar canım, hoşgeldinnn :)
Çok şükür iyi gidiyor :)
Sen nasılsın, bebiş nasılll ?
bir 100 ia da ben tabloya yazayim :)Kizlar yarım krep yedim ama 100 ia yaptım erimiştir belki
bugun bende biber ve kabak dolmasiyla, mercimek corbasi var, yaninada salata yogur oh:)Yarın ne yemek yapacak siniz kizlar. Bir fikir verin bana da
Nasıl yaptın öyle gulum yogunluktan aceleyle oldu belki şimdi nasılsın?bende yoruldum bugün ya yalnızlığa alışmış im ya kalabalık da olunca kafam kaldirmadiiyiyiz Asyam , benim Akin, Akinin okulu, ev isi vs arasinda gidip geliyor.
bugun parmagimi kestim epey kanadi.
bunlarin haricinde bir degisiklik yok canim :)
sende ne var ne yok?
nasil gecti canim kv ile insallah her sey yolundadir.Gelen giden oldu bugün kv Gil falan yoruldum azicik gözlerim kapanıyor artık. Bebiş iyidir insallah Allaha emanet gulum
Ia yerine başka bir şey yaz canım ya.dizlerim dayanmiyoobir 100 ia da ben tabloya yazayim :)
Kizlar yarım krep yedim ama 100 ia yaptım erimiştir belki
Afiyet olsun canım. Gayet güzelbugun bende biber ve kabak dolmasiyla, mercimek corbasi var, yaninada salata yogur oh:)
yarin da nohut ya da kuru fasulye yapayim etli diyorum bakalim :)
Aynı öyle ya birgün öyle bir gün böyle geçiyor.Bebişimi sagsaglim alsam kucağıma bir dk durmak istemiyorum oturmicam galiba hareket etmeyi ozledimCanım benim teşekkür ederim
canim sabah kahvalti hazirliyordum esime, bicagimida 2gun once bilemistim , elimden kaydi parmagimi derince kesti.Nasıl yaptın öyle gulum yogunluktan aceleyle oldu belki şimdi nasılsın?bende yoruldum bugün ya yalnızlığa alışmış im ya kalabalık da olunca kafam kaldirmadi
ozaman yuruyus :)Ia yerine başka bir şey yaz canım ya.dizlerim dayanmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?