Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozgecim mal mulk davalari coook sıkıcı gercekten aslinda biyle durumlarda uzakta olmaz senin icin daha iyi. Ama annenin cani sıkkınsa bu nedenle aklin onda kalmistir. Maalesef biyle davalarda herkes hakli hep karsi taraf haksiz. Kolayca cozulur umarim sen kendine iyi bak. Is yapmaktan vazgecmezsin sen onu kesin anladik da biraz bazi seyler aksayiversin kuzum biraz ev daginik kalsin yemegini evdeki malzemeden yapiver bi de birak kim tr de ne yaparsa yapsin seni uzcek bisey anlatmasinlar sana ya sen gurbette cocuk bekliyosun valla icim gitti

Bugun 62.6 adim adim takima yaklasiyorum :)

Canım benim teşekkür ederim
Buraya bir iki birşey bile yazmak hoşuma gidiyor bazen nisanlimın mesajlarına cvp yazmayınca kk mi yine diyor

İyi akşamlar, gidiyor hayat bir şekilde sizlerde neler var neler yok
benim esimde aksam film izleyelim diyor bakiyor hala bilgisayar elimde yeter ama artik diye basliyor :)

A a çok geçmiş olsun , dikiş attılar mi naptin canim dikkat et
canim 1 saat parmagimi havaya kaldirip, buz ile baski yaptim.
1 saatin sonunda durdu, iyiki gerek kalmadi dikise...

evet canim aynen herkes kendini hakli goruyor..
bugun hic yemekle ugrasmadim, 1 makina camasir yikadim sadece..
yemeklerde artik salcali yemegi hazirlayacagim o kadar :)

iyiyiz Asyam , benim Akin, Akinin okulu, ev isi vs arasinda gidip geliyor.
bugun parmagimi kestim epey kanadi.
bunlarin haricinde bir degisiklik yok canim :)
sende ne var ne yok?
Nasıl yaptın öyle gulum yogunluktan aceleyle oldu belki şimdi nasılsın?bende yoruldum bugün ya yalnızlığa alışmış im ya kalabalık da olunca kafam kaldirmadi

Canım benim teşekkür ederim
Buraya bir iki birşey bile yazmak hoşuma gidiyor bazen nisanlimın mesajlarına cvp yazmayınca kk mi yine diyor

İyi akşamlar, gidiyor hayat bir şekilde sizlerde neler var neler yok
Aynı öyle ya birgün öyle bir gün böyle geçiyor.Bebişimi sagsaglim alsam kucağıma bir dk durmak istemiyorum oturmicam galiba hareket etmeyi ozledim

Nasıl yaptın öyle gulum yogunluktan aceleyle oldu belki şimdi nasılsın?bende yoruldum bugün ya yalnızlığa alışmış im ya kalabalık da olunca kafam kaldirmadi
canim sabah kahvalti hazirliyordum esime, bicagimida 2gun once bilemistim , elimden kaydi parmagimi derince kesti.
ama cok kanadi 1 saatte zor durdurduk, dikis atilacak diye epey korktum.
cok sukur durdu kanamasi..
cok sessizlige alistirma kendini bebis geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…