Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende şimdi hamilesin değişmiştir diye düşündüm. Boşver o zman takma.
değişmez o gülüm yalnız çocuk konusunda laf sokamıyor ama diğer konularda kaldığı yerden devam.ne hali varsa görsün.son aylardayım benden ne kadar uzak olsa o kadar iyi

Kizlar geldik evimize, yine sikayet okuldan yine sikayet..
Esimi aradim artik yarin sen al oglunu sen isit sikayet dedim.
Neyse apar topar yemege oturduk.
Iyi uykular kizlar...
İyi yapmışsın enişteye at topu biraz o işitsin :)))
Geçmiş olsun canım.
Gerçekten niye bu kadar şikayet ediyorlar. Bi de özel yerler dünya para veriyorsunuz. O sorunu çözmeye çalışsalar ya. Çocuklar yeni başlamış alışma sürecinde yani.
Biraz çamaşır falan katladım kahve içiyorum pazara gitmem gerek canım istemiyor aslında evde oturasim var
Otur ablam boşver pazar sana gelsin:))
Bugün benimde canım hićbirşey yapmak istemiyor birsürüde cezam birikti off en iyisi yapmaya başlayim
Oluyor bazen hepimize hele çocuk varken yoruluyorsun yeterince zaten başka bi şey yapmaya mecali kalmıyor insanın.

Aynen canım bütün gün peşinde koşturuyorum en çokta o yoruyor

okullar kapansın herkes kendi egitimini versin o halde
idare edilebilicek türden şikayetler sanki akının yaşadıgı.
Ya irem bak bi cocuk hakkinda surekli anne babaya sikayette bulunmak sorunlari cozmez. Bugun sorunlu cocuklardan birinin velisi geldi mesela bize sene basi diye. Adamla gecen sene cok konustuk sorunlari cozmek icin birlikte biseyler yapmak lazim. Cocuk ayni ok. Biz de ona gore bi davranis gelistirdik oyle devam ediyoruz bazi cocuklarin huyu degismez hatta soyle soyleyim cok konusan cocuklar derse engel olur ama onu tamamen susturmak o cocugun egitimini sekteye ugratir bu boyle. Bi de ben sundan dolayi biraz uzuldum yazik yani ozgeye her seferinde sikayet ede ede annenin cocuguna karsi algisinda da yanlis degisimler olabilir yani her anne baba anasinifi ogretmenleri gibi profesyonel yaklasamaz mumkun degil. Biz de insaniz sonucta. Ay cok dolmusum

Evet de mi ozel bi de. Salmak lazim cocuklari tozda toprakta buyusun aslinda ya kendi halinde sosyal baski bu okullar irem dogru soluyo okullari kapamali:))))

Inşallah tedaviyle düzelir Sibelim dert etme sen

Aynen canım bütün gün peşinde koşturuyorum en çokta o yoruyor
Daha çok yorucaklar cnm. Büyüdükçe enerjileri ve yaramazlıkları büyüyor.
Selam canlar..
Anca gele bildim, sabah geldim de günaydın bile yazamadan çıkmak zorunda kaldım..

Nasılsınız ? Gününüz nasıl geçiyor ?
Slm canım. Yemek yaptım oturuyorum. Eşim gelsin yiyelim . Sen napıyorsun?
Evet de mi ozel bi de. Salmak lazim cocuklari tozda toprakta buyusun aslinda ya kendi halinde sosyal baski bu okullar irem dogru soluyo okullari kapamali:))))
Bencede salmak lazım. Geçen sene kzlara bakan bakıcı kadın bile bu kadar şikayet etmemistir değil mi?

Kizlar geldik evimize, yine sikayet okuldan yine sikayet..
Esimi aradim artik yarin sen al oglunu sen isit sikayet dedim.
Neyse apar topar yemege oturduk.
Iyi uykular kizlar...
Özgem bunlarin da şikayeti bitmiyor daha 3 yaşında öğretmenin biraz sabırlı olması gerekirdi anlamadım ki herşeyi şikayet ediyorlar sen stres yapma bence düzelir öğretmen aceleci sanırım

Evet kuzum eskiden herkes görüyormuş hangisi daha iyi görmek mi görmemek mi bilemem

Bu pro üyelik ne demek arkadaşın biri yazmış merak ettim:))
Canım belirli para karşılığında pro üye oluyorsun bazı hakları Kimler var topikte görebiliyorsun ya da kapanan konulara cvp yazabilirsin gibi :)

Aynen katılıyorum busem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…