Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşaAllah gidecek..
Menümü düzeltmeye başladım bugünden, kalktım adam gibi kahvaltımı yaptım
Suyumu da artırcam, spor işi biraz sıkıntılı ama Allah yardımcım olsun..
Spor işi niye sıkıntılı canım?

ALLAH kolaylık versin inşALLAH

Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
Peynir
Haşlanmış yumurta
Tahin
1 dilim ekmek
Domates Biber
Öğlen
Bumbar
Karnabahar
Akşam
Yoğurt
Su 1.5 litre
Spor 250jj
50 squat
Plates
sporun çok güzel ama yediklerin az inşALLAH kilo vermeye başladığın günleri de görürüz kilonun sabit olması bile çok güzel en azından artmıyor ayrıca yaptığın bu sporlarla yağların kasa dönüşüyordur biraz da onun etkisiyle sabitsindir belki de eğer öyleyse ne kadar çok güzel RABB'im yar ve yardımcın olsun inşALLAH...

happy_moon kas kütlesi ölçümü nasıl yapılıyor hep merak etmişimdir? Tebrikler bu arada kas kütlenin artması çok güzel :)

Rahatsızım canım..
Alerjim var, sporla vücut ısısı artıyor ya o da bana olmaz işte
5-10 dakikalık sıcak olmasına karşılık saatlerce toparlanamıyorum.. hatta bazen 2-3 gün sürüyor

Kızlar psikolojim bozuldu galiba moralim yerlerde platonik aşık olduğum adama biraz çok mesaj attım galiba beni whatsapptan telefondan engellemiş sinirimden ağlıyorum şu an yürüyüş yapacaktım güya onu da yapmak istemedi canım depresyona girmekten korkuyorum keşke hiç yazmasaydım ona biliyorum sevmiyor ne diye rahatsız ettim ki çokl kötü hissediyorum kendimi şu an

30 Eylül Menüm
Sabah
1 kıymalı pide
Şekersiz çay
Salatalık
1 multivitamin ve mineral kapsülü

Öğlen
Kuru kayısılı yoğurt
5 kaju 1 fındık 1 badem

Akşam
Çeyrek kıymalı pide
4 kaşık kıymalı yeşil fasulye
1 kepçe yoğurtlu tarhana çorbası

Biraz aradan sonra
Marul
Mandalina
Elma
1 avuç çekirdek
Şekersiz çay
Yeşil çay
En son 20.30dan önce yedim.

Su
11 bardak civarı

Egzersiz
Yok

Selam canlar eve yeni girdim ayaklarim sismis yahu ve zonkluyor
Markete gittik eve gececektik ki , marketin yakinlarinda bir ablamiz var onu ziyaret edelim dedik Akin'la laf lafi acti, Akin ortaligi birbirine katti ancak bu saatte donebildik.
Sadece 4 kisi menusunu yazmis, nerede bu menuler-sporlar?
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.

Cok isterim canım ama ben daha önce mezun olmuştum.6 ay geçmedi daha.yinede girebilirmiyim listeye Yawrukush
evet canim 472. etapta mezun olmussun 6 ay gecmemis.
mezun olan uyelerimiz 6 ay gecmeden listeye donemiyorlar.
olsun sen kilolarindan kurtulda, takima varliginda yeter gulum :)

cok uzak canim, 1 bucuk aydir gidemiyordum.
birde her turlu turk urununu orada bulabiliyorum bir tek.
eski evimin dibindeydi,cook uzaga tasindiik

Yemeğim 1000 kalori geçiyor ama özgem çok olmaz mı bu defa
canim 1200-1300 kalori normal diyetlerde, sen biraz az yiyorsun Hazalim, bu haftalik azicik arttir miktarini gulum.

Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
Peynir
Haşlanmış yumurta
Tahin
1 dilim ekmek
Domates Biber
Öğlen
Bumbar
Karnabahar
Akşam
Yoğurt
Su 1.5 litre
Spor 250jj
50 squat
Plates
bumbar mi oy oy oyyyyy :)

canim icinden mesaj atmak gelmis atmissin bunda uzulecek , sinirlenecek bir sey yok.
engellemisse bir daha aramaz, sormaz, mesaj atmazsin olur biter.
Hic depresyona falan girmek yok.
Ben de ortaokul ve lisedeyken esim duymasin, platonik asik olmustum cok fena bir tip ogrencisine.
Ayni yuzme kulubunde beraber antreman yapiyorduk, o beni kardesi gibi goruyordu ki kardesinden bile yasca kucuktum, benden 8 yas buyuktu doktor civanim
Allahim hasta bile olsam antremanlari kacirmazdim, onun yarislarini izlerken agzimdan sular akardi
Sonra birisiyle gorusmeye basladi ama ben yinede platonik olarak takilmaya devam ettim,manyaklik parayla degil ya.
Babam,annem herkes halimden anliyordu demekki, birgun babam kizim o dereden daha ne sular akar sen dersine vs,ye odaklan demisti, rezilligin alasi,gel burdan yak
Universite sinavina girene kadar vazgecmedim platonik askimdan ama fukaranin haberi bile yok
Sonra baktim nisanlandilar, evleniyorlar umidi kestim, bendeki de ne delilikmis arkadas
Demem o ki bir cok insanin platonik aski olabilir, belki ask ismi yanlis, begendigin, ornek aldigin, takdir ettigin birisi.
Ben hep abi abi der dururdum, sen yine cesurmussun mesaj yazmissin.
Babamin sozunu soyleyecegim Pinarcim sana o dereden cok sular akar karsina birisi cikar, iste bu dersin, yani insallah oyle olur, sakin uzme tatli canini...

Son düzenleme:
O da benden 6 yaş büyük eğer ben kabul etseydim ağustosta istemeye geleceklerdi beni ben bunu 3 yıldır platonik seviyordum en sonunda benimle evlenmek istedi ama ben beni benim onu sevdiğim gibi sevsin istiyordum ama yine beni önemsemiyor başka kızları önemsiyordu ben de ne kadar seversem seviyim gözü sürekli elalemin kızında olanla mutlu olamam diye düşündüm ona vazgeçtiğimi istemeye gelmemelerini söyledim kolayca kabul etti ve şok olduğunu böyle bir şey beklemediğini söyledi ama ısrar etme yok ben huzursuz hissediyorum kendimi bitsin dedim o da ailelere mahçup olduk dedi... Sonrasında film koptu ben bitirmişim ne güzel kurtulmuşum tuttum ona yazdım yine sen beni 3 yıl boyunca ağlattın kötü davrandın sevgi göstermedin kışın soğuğunda buluşucam dedi kandırdı 4 saat üşüyerek bekletti beni ama yine gelmedi. Daha buna benzer bir sürü kötü davranışı oldu bana karşı ve bir kez bile özür dilemedi ben de ondan ayrılalı yaklaşık iki ay oldu ama sürekli onu düşünüyordum yazıverdim zihnimdeki düşüncelerimi sen beni sevmedin ben senden hep sevgi bekledim senin için bir sürğ çaba harcadım sen benim için hiç çaba harcamadın diye baya şeyler yazmışım bana hiçbir cevap vermeden beni engellemiş... Ben de keşke yazmasaydım diye kendimi suçluyordum. Az önce herkese açık face paylaşımında bir kızla mutlu mutlu foto çekinip atmışlar. Ben de dayanamadım mail attım buna az önce mutluluklar yazdım kendimi yüzsüz takıntılı ruh hastası gibi hissediyorum biri tarafından engellenmiş olmak duygusu can sıkıcı... İnşALLAH bir an önce onu zihnimden atabilirim...

Yatmadan menümü yazayım
Sabah erken nescafe bir parça peynir

Öğleden sonra 4 gibi 1 dilim koy ekmeği domatesli omlet peynir zeytin 2 lokma erik marmelati

Akşam 1 küçük muz 7/8 badem

Su 1.5 lt
Spor yok
ablacim dogru durust bir sey yememissin bugun, yorgundun bir onceki gunden ama ac kalma bugun...

canim sizin durumlar biraz farkliymis, platonik deyince ben kendim gibi dusunmustum.
sana deger vermedigini hissetmissin ve bu isin evlilige gitmemesine karar vermissin.
insan bazen duygularina yenilebilir ve boyle zamanlarda rasyonel dusunemez.
yinede pisman olma attigin mesajlara.
birisiyle fotografini koymussa gozune sokar gibi artik, birde engellemisse sosyal hesaplardan sende o bu dunyada yokmus gibi hayatina devam edersin.
kolay olmaz , mutlaka uzulursun ama bir daha sakin mesaj, mail atma guzelim..
ben haddim olmayarak anlattiklarindan sana deger biri oldugunu dusunemedim.
Dilerim Allah hayirli bir insan cikarsin karsina...

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLI------
MavibocukIZINLI-----
oluroylebazen-------
abesle_istigalMUAF------
haeshin-------
gogo2405 300IA------
tiffany20-------
happy_moon ------
AKovser-------
KarKralicesi-------
belindamm-------
Ey0609-------
Alya008-------
azimli anne-------
marlin18 ------
Leopardesenlitayt-------
Zypzyp-------
Saadetim33 ------
bnnu-------
gulpinargul 10DK Y------

[/td][/td][/td][/td]

DARALMA TABLOMUZ

SIRAİSİMYAŞBOYBAŞL. KGGÜNCEL KGHEDEF KG
1Mavibocuk2316574.263.560
2harpy3316888.075.560
3haeshin3316876.162.460
4abesle_istigal29175104.27875
5Alya008291587469.755
6Ey0609221649491.355
7happy_moon3015257.252.149
8gogo24053816777.566.760
9zey zey2617060.75756
10oluroylebazen2616379.676.455
11AKovser2115557.054.048
12gulpinargul231538982.358
13Karkralicesi28-73.269.665
14tiffany202016360.052.750
15fyfyfy3615567.255.155
16marlin18331576257.351
17azimli anne291588177.655
18fyzanur2615979.679.149
19Zypzyp2915662.261.852
20belindamm281627268.662
21Saadetim3328153-7155
22bnnu2517059.557.356.7
23Leopardesenlitayt3016890-60

İnşallah canım

Çok sağol canım bi makina var çıplak ayak basıyosun ellerinede bişi tutturuyo
Yağ oranını yağ kg, kas kg, sıvı kg, yağ dışı kg gibi birçok değeri gösteren analiz raporu çıkarıyor geçmişle karşılaştırıyo cnm

Amaaaaannn derdin mi yok yaaa bundan mı depresyona girceksin yok artık
Ne güzel anlatmışsın canım hepimiz zamanında pilatonik aşk yaşadık kimi kısa kimi uzun süre
Hımmm bu pilatonik aşk değil canım sen afedersin biraz karaktersiz bir adamdan hoşlanmışsın seni 4 saat karın altında soğukta bırakan adam evlendiğinde kucağında çocuk hastanede bırakıp gitme potansiyeline sahip. Sen şimdi bence bi iki rekat kurtuldum olmadı Allahın sevdiği kuluymuşum die şükür namazı kıl
İyi hisset. Takılma bu minik olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…