Merhabalar canlar, biz Akin'in uzerimizde tepinmesiyle,yastiklarimizi cekmesiyle ve bagirmasiyla uyandik.
Zaten farkli sekilde uyansak bunyemiz kaldirmaz mazallah.
Kahvaltiyi hazirlayacagim, oglenede misafir var kizlar, firsat buldukca gelecegim.
Sizler nasilsiniz, her sey yolundadir insallah...
canim az birsey yediginizde karbonhidtrat ceza yazmiyorum, az yedin herlade sen..Evet canım ceza nasıl alışkanlık yaptıysa olmadan olmuyo sen bana günlük yaz cezalarımı
ilk kez duyuyorum, gerci burada bulamam zaten bumbarCanım doldurması çok kolay aslında ben dolma oyacağıyla dolduruyorum inanılmaz pratik oluyo:))
makarna odulun olmus bu hafta baska odul yok gulum:)Bugünkü menüm
Sabah
Salatalık
Peynir
2 dilim ekmek
2 zeytin
Öģlen
2 tabak kıymalı makarna
Ara:Türk kahvesi
Akşam :1dilim karpuz
Spor:
150jj
300ia
50 mekik
30+30 bacak hareketi
30 kalça hareketi
Su:12bardak
hadi gozun aydin, icin icine sigamamis askerinle konusunca :)İyi akşamlar canlar..
Nasılsınız ?
Pek uğrayamadım bugün..
Yine alerjiyle uğraştım biraz, sonra askerimle konuştum çok özlemiştim ilaç gibi geldi
Konuştuktan sonra da aklım bir karış havada dolanıyorum öyle
Şimdi de açımmm babamı bekliyorum gelsin yemek yiyelim diye, sabırsızım bekleyemiyorum sürekli birşeyler yiyorum sofradan annem yeme diye uyarmaktan yoruldu
Kaçtım artık sofrada birşeyler kalsın diye :))
bir kac seneye sende boyle uyanirsin insallah :)Merhaba canım :)
Nedense canım senin gibi uyanmak çekti, canıma kastım var sanırım
Kolay gelsinn
He valla özgem baya zor hele de temizlenmesi ama yine de güzeldiaa gozumden mi kacti ki??
cezaya bunyen nasil alistiysa canim ehehe kontrol edeyim bakayim :)
hey masallah canim doldurmasi cok zordur bumbari , ellerine saglik :)
kolay gelsin ablacim, mis gibi olacak :)
canim listelerimiziDahlia_ ve gogo2405 abla ben uyanana kadar hazirliyorlar sagolsunlar :)
bende iyiyim canim, kahvalti hazirligina geciyorum.
iyi olmana cok sevindim , mezuniyet kiyisindan gorundu Melisim :)
Gözün aydın gülüm ah aşk öyle işte insanın aklı bir karış havada yapıyorİyi akşamlar canlar..
Nasılsınız ?
Pek uğrayamadım bugün..
Yine alerjiyle uğraştım biraz, sonra askerimle konuştum çok özlemiştim ilaç gibi geldi
Şimdi de açımmm babamı bekliyorum gelsin yemek yiyelim diye, sabırsızım bekleyemiyorum sürekli birşeyler yiyorum sofradan annem yeme diye uyarmaktan yoruldu
Inşallah evlenince sana da aynı şeyler olacakMerhaba canım :)
Nedense canım senin gibi uyanmak çekti, canıma kastım var sanırım
Kolay gelsinn
canim az birsey yediginizde karbonhidtrat ceza yazmiyorum, az yedin herlade sen..
ilk kez duyuyorum, gerci burada bulamam zaten bumbar
makarna odulun olmus bu hafta baska odul yok gulum:)
hadi gozun aydin, icin icine sigamamis askerinle konusunca :)
icinde kelebekler pir pirdir....
bir kac seneye sende boyle uyanirsin insallah :)
Gözün aydın gülüm ah aşk öyle işte insanın aklı bir karış havada yapıyor
Inşallah evlenince sana da aynı şeyler olacak
Amiiiiiiiin gülüm Rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşallahÇok sağol canım. Aynen öyle, kaç saattir kimseyi duymuyorum, hiçbirşey görmüyorum sanki
İnşaAllah isteyen herkesin başına gelsin :)
Amiiiiiiiin gülüm Rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşallah
Gözün aydın canım zaman çabuk geçer inşallah.İyi akşamlar canlar..
Nasılsınız ?
Pek uğrayamadım bugün..
Gözün aydın canım zaman çabuk geçer inşallah.
Oh ne güzel canım tatildesin güzel dinlenDün tek öğünle gecistirmis gibi oldum bugün tartı 66.5 gösterdi gece aç yattım tabi geç olunca bişey yemek istemedim.
Bugün işlere giriştik tekrar kalan odaları boyiycaz yarında gün var yine ama bu hafta izinliyiz işleri rahatça bitirip bikaç günde dinleniriz iyi olur.
Öyle yaptık canım muz yoğurt yedirdim aldı sade istemiyorAfiyet olsun minik paşaya. Alışir zmanla annesi belki meyve koysan sevmesine yardimci olur.
Kolay gelsin ablam.
Sporun bomba olmuş kuzum.Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
Domates Biber salatalık
Peynir
Ara Bir kuru incir
Öğlen
Haşlanmış Tavuk
Bol Salata
Yoğurt
Ara Bir avuç fındık badem
Akşam
Çorba
Salata
Spor kahvaltı öncesi 15 ender saraçın hareketleri, 100 jj,50 squat
Akşam 1.15 yürüyüş(10000 adım)
Tekrar hareketler 150 jj 50 squat
Oh ne guzel canim. Enerjini depoladın. Ben de esimle konuşurken o Fransa da ben Türkiye deydim. Tabi avantajımız her gün netten kamerayla görüşürduk. Her görüşmemizde ağzım ayrılırdı :)))) Aşk çok güzel bir duygu.İyi akşamlar canlar..
Nasılsınız ?
Pek uğrayamadım bugün..
Oh ne güzel canım tatildesin güzel dinlen
Öyle yaptık canım muz yoğurt yedirdim aldı sade istemiyor
Oh ne guzel canim. Enerjini depoladın. Ben de esimle konuşurken o Fransa da ben Türkiye deydim. Tabi avantajımız her gün netten kamerayla görüşürduk. Her görüşmemizde ağzım ayrılırdı :)))) Aşk çok güzel bir duygu.
Ağzının tadını biliyor paşa.
Ahh anlarım seni canım. Ayrılık ayrılık yaman ayrılık sizin memleketin güzel bir şarkısı. ...Aynen öyle canım, kaç gündür hasta gibi dolanıyorum kendime geldimm :)
Bak işte ben de senin durumundaydım bugün
Ahh anlarım seni canım. Ayrılık ayrılık yaman ayrılık sizin memleketin güzel bir şarkısı. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?