Canım ne canını sıkıyosun erkek ićin psikoloji bozmaya ne gerek var zaten adam adam değilmişki boşver seni daha çok hakeden insanlar çıkacaktır karşına hiç üzülme sana değer verene değer ver:))Kızlar psikolojim bozuldu galiba moralim yerlerde platonik aşık olduğum adama biraz çok mesaj attım galiba beni whatsapptan telefondan engellemiş sinirimden ağlıyorum şu an yürüyüş yapacaktım güya onu da yapmak istemedi canım depresyona girmekten korkuyorum keşke hiç yazmasaydım ona biliyorum sevmiyor ne diye rahatsız ettim ki çokl kötü hissediyorum kendimi şu an
Günaydın tatlım Tamam kuzum öyle uygularım bide :) yeter ki gitsinGunaydin Hazalım Özge nin dediği gibi biraz yemeni de arttır canım.
Kızlar psikolojim bozuldu galiba moralim yerlerde platonik aşık olduğum adama biraz çok mesaj attım galiba beni whatsapptan telefondan engellemiş sinirimden ağlıyorum şu an yürüyüş yapacaktım güya onu da yapmak istemedi canım depresyona girmekten korkuyorum keşke hiç yazmasaydım ona biliyorum sevmiyor ne diye rahatsız ettim ki çokl kötü hissediyorum kendimi şu an
canim icinden mesaj atmak gelmis atmissin bunda uzulecek , sinirlenecek bir sey yok.
engellemisse bir daha aramaz, sormaz, mesaj atmazsin olur biter.
Hic depresyona falan girmek yok.
Ben de ortaokul ve lisedeyken esim duymasin, platonik asik olmustum cok fena bir tip ogrencisine.
Ayni yuzme kulubunde beraber antreman yapiyorduk, o beni kardesi gibi goruyordu ki kardesinden bile yasca kucuktum, benden 8 yas buyuktu doktor civanim
Allahim hasta bile olsam antremanlari kacirmazdim, onun yarislarini izlerken agzimdan sular akardi
Sonra birisiyle gorusmeye basladi ama ben yinede platonik olarak takilmaya devam ettim,manyaklik parayla degil ya.
Babam,annem herkes halimden anliyordu demekki, birgun babam kizim o dereden daha ne sular akar sen dersine vs,ye odaklan demisti, rezilligin alasi,gel burdan yak
Universite sinavina girene kadar vazgecmedim platonik askimdan ama fukaranin haberi bile yok
Sonra baktim nisanlandilar, evleniyorlar umidi kestim, bendeki de ne delilikmis arkadas
Demem o ki bir cok insanin platonik aski olabilir, belki ask ismi yanlis, begendigin, ornek aldigin, takdir ettigin birisi.
Ben hep abi abi der dururdum, sen yine cesurmussun mesaj yazmissin.
Babamin sozunu soyleyecegim Pinarcim sana o dereden cok sular akar karsina birisi cikar, iste bu dersin, yani insallah oyle olur, sakin uzme tatli canini...
Dün tek öğünle gecistirmis gibi oldum bugün tartı 66.5 gösterdi gece aç yattım tabi geç olunca bişey yemek istemedim.
Bugün işlere giriştik tekrar kalan odaları boyiycaz yarında gün var yine ama bu hafta izinliyiz işleri rahatça bitirip bikaç günde dinleniriz iyi olur.
Sağolasın canımKolay gelsin ablacımm..
Afiyet olsun minik paşaya. Alışir zmanla annesi belki meyve koysan sevmesine yardimci olur.Oğlanı cimnastiğe götürdüm eve döndün miniğime biraz yoğurt yedireyim pek istemiyor yoğurt alışamadı halasonra gidip büyüğünü alayım. Bu gün salona spora gidemiyorum. Evde bişeyler yapmaya çalışayım
Dün tek öğünle gecistirmis gibi oldum bugün tartı 66.5 gösterdi gece aç yattım tabi geç olunca bişey yemek istemedim.
Bugün işlere giriştik tekrar kalan odaları boyiycaz yarında gün var yine ama bu hafta izinliyiz işleri rahatça bitirip bikaç günde dinleniriz iyi olur.
Aynen kuzumm :) Mezun olmama az kaldı inşallahAllahhh be 52 gorunmus
Ellerine sağlık kuzum:)***4. Takım 485. Etap ***
gogo2405 (67.6/66.7/0.9/%1.33)
tiffany20 (53.1/52.7/0.4/%0.75)
KarKralicesi (70/69.6/0.4/%0.57)
Alya008 (69.9/69.7/0.2/%0.29)
azimli anne (77.6///%)kilo bildirimi yapmadi.
gulpinargul (83.3/82.3/1/%1.20)
abesle_istigal (78///%)kilo bildirimi yapmadi.
happy_moon (52/52.1/+0.1/%-0.19)
4. Takim Ortalaması: % 0.493
***CITIRLAR***
haeshin (62.4///%) 480. etapta 61.9 kg ile bildirim yaparak izne ayrilan uye geri dondu.
Ey0609 (91.3///%) yeni uye, baslangic kilosu:94 , baslangic tarihi:24 Agustos, hedef:55
bnnu (57.1///%)
Saadetim33 (71///%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı. Sabit
marlin18 (57.7/57.3/0.4/%0.69)
zey zey (57///%)
belindamm (69.1/68.6/0.5/%0.72) 456.etapta 63.9 mezun olan üye geri döndü
kakaovanilya (69.4///%)445.etapta 66.5 la kendi isteğiyle ayrıldı
Zypzyp (61.8///%) yeni uye, baslangic kilosu:62.2, baslangic tarihi:12 Eylul, Hedef:52
oluroylebazen (76.4///%)393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55 sabit
Ortalama: %
Günaydın canım benim :)Merhabalar canlar, biz Akin'in uzerimizde tepinmesiyle,yastiklarimizi cekmesiyle ve bagirmasiyla uyandik.
Zaten farkli sekilde uyansak bunyemiz kaldirmaz mazallah.
Kahvaltiyi hazirlayacagim, oglenede misafir var kizlar, firsat buldukca gelecegim.
Sizler nasilsiniz, her sey yolundadir insallah...
aa gozumden mi kacti ki??Hani cezam nerde
Hani cezam nerde patites yemiştim yokmu ceza
hey masallah canim doldurmasi cok zordur bumbari , ellerine saglik :)Evet özgem canım çok çekiliyordu bayadır bende yapayım dedim :)
kolay gelsin ablacim, mis gibi olacak :)Dün tek öğünle gecistirmis gibi oldum bugün tartı 66.5 gösterdi gece aç yattım tabi geç olunca bişey yemek istemedim.
canim listelerimiziEllerine sağlık kuzum:)
bende iyiyim canim, kahvalti hazirligina geciyorum.Günaydın canım benim :)
Afiyet olsun.
Her şey yolunda canım benim sen nasılsın?
Evet canım ceza nasıl alışkanlık yaptıysa olmadan olmuyo sen bana günlük yaz cezalarımı
Canım doldurması çok kolay aslında ben dolma oyacağıyla dolduruyorum inanılmaz pratik oluyo:))ey masallah canim doldurmasi cok zordur bumbari , ellerine saglik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?