Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünün menüsü
Sabah
Peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
salatalık
Patates kızartması

Öģlen
5yk bamye
Yarım Kâse yoğurt
Akşam

1 dilim karpuz
1 mandalina
Spor:20 dakika dans
Su::10bardak

Günaydın kizlar. Dün uyuyakalmışım menü veremedim. Kusura bakmayın.

Dünkü menüm
Sabah limonlu ılık su 1 ymt zeytin 1 dilim tbe peynir

Ara kahve ve sütlaç

Ogle tavuk 2 yk bulgur pilavı ve yoğurt

Ara yarım muz

Aksam 1 kase ayran çorbası
Sonrasında çay

3 lt su 20 dk yürüyüş 30 dk bisiklet.

Haklısın özgem . Dün nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum. Nasil yorulduysam?

Verilmiş sadakan varmış kız Pınar boşver öyle adamdan koca moca olmaz bencede 2 rekat şükür namazı kıl hatta 12 rekat kıl ne işin var seni sevmeyen adamla sevgi aşk karşılıklı olunca güzel.
ablacim dogru durust bir sey yememissin bugun, yorgundun bir onceki gunden ama ac kalma bugun...
Gündüz uyuyunca herşey vakitsiz oldu tartilcam diye sabah yiyemedim neyse dengelerim Bugün

Yok gulum bişey onermedi.idare edicem artık
Az kaldı gerçi canım. Biraz daha dayan.

Canım hepimiz platonik aşklar yaşamışizdir ama seninki pek platonik değil. İsteme aşamaların kadar gelmisiniz. Her şer de bir hayır vardır. Sana değer vermeyen bi adamla evlenmen felaketin olurdu. Birde seni öyle saatlerce soğukta bekletip gelmeyen sözünün eri olmayan erkekten ne Hayır gelir? Velhasıl sen mesaj atarak iyi yapmışsın. ArkanA bile bakma bence. Zor olur ama senin için en hayırlısı gönlünden çıkarmak o insanı. Allah yardımcin olsun.
Guzeller gununuz aydin, enerjik, saglikli ve sevgi dolu olsun.
Mutlu hafta sonlari.
Eki Görüntüle 1891947
İyi uykular kuzum .
Günaydın kızlar:)))

Herkese günaydınnnn keyifli bir hafta diliyorum

Gunaydin güzeller.

Canım benimmm çok teşekkür ederim. biraz da sizin motivelerinz sayesinde verecegim eminim

Inşallah gülüm sporumu bugün itibari ile daha da artırqcam Sibelim

Hani cezam nerde
Hani cezam nerde patites yemiştim yokmu ceza

Canım durumu pek bilmiyorum ama hakkında hayırlısı depresyona girecek bir durum yok kendisi kaybeder sporunu yap inan çok iyi gelecektir. Spor mutluluk hormonu salgılıyor

Evet özgem canım çok çekiliyordu bayadır bende yapayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…