Haklısın özgem . Dün nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum. Nasil yorulduysam?Selam canlar eve yeni girdim ayaklarim sismis yahu ve zonkluyor
Markete gittik eve gececektik ki , marketin yakinlarinda bir ablamiz var onu ziyaret edelim dedik Akin'la laf lafi acti, Akin ortaligi birbirine katti ancak bu saatte donebildik.
Sadece 4 kisi menusunu yazmis, nerede bu menuler-sporlar?
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
Verilmiş sadakan varmış kız Pınar boşver öyle adamdan koca moca olmaz bencede 2 rekat şükür namazı kıl hatta 12 rekat kıl ne işin var seni sevmeyen adamla sevgi aşk karşılıklı olunca güzel.O da benden 6 yaş büyük eğer ben kabul etseydim ağustosta istemeye geleceklerdi beni ben bunu 3 yıldır platonik seviyordum en sonunda benimle evlenmek istedi ama ben beni benim onu sevdiğim gibi sevsin istiyordum ama yine beni önemsemiyor başka kızları önemsiyordu ben de ne kadar seversem seviyim gözü sürekli elalemin kızında olanla mutlu olamam diye düşündüm ona vazgeçtiğimi istemeye gelmemelerini söyledim kolayca kabul etti ve şok olduğunu böyle bir şey beklemediğini söyledi ama ısrar etme yok ben huzursuz hissediyorum kendimi bitsin dedim o da ailelere mahçup olduk dedi... Sonrasında film koptu ben bitirmişim ne güzel kurtulmuşum tuttum ona yazdım yine sen beni 3 yıl boyunca ağlattın kötü davrandın sevgi göstermedin kışın soğuğunda buluşucam dedi kandırdı 4 saat üşüyerek bekletti beni ama yine gelmedi. Daha buna benzer bir sürü kötü davranışı oldu bana karşı ve bir kez bile özür dilemedi ben de ondan ayrılalı yaklaşık iki ay oldu ama sürekli onu düşünüyordum yazıverdim zihnimdeki düşüncelerimi sen beni sevmedin ben senden hep sevgi bekledim senin için bir sürğ çaba harcadım sen benim için hiç çaba harcamadın diye baya şeyler yazmışım bana hiçbir cevap vermeden beni engellemiş... Ben de keşke yazmasaydım diye kendimi suçluyordum. Az önce herkese açık face paylaşımında bir kızla mutlu mutlu foto çekinip atmışlar. Ben de dayanamadım mail attım buna az önce mutluluklar yazdım kendimi yüzsüz takıntılı ruh hastası gibi hissediyorum biri tarafından engellenmiş olmak duygusu can sıkıcı... İnşALLAH bir an önce onu zihnimden atabilirim...
Gündüz uyuyunca herşey vakitsiz oldu tartilcam diye sabah yiyemedim neyse dengelerim Bugünablacim dogru durust bir sey yememissin bugun, yorgundun bir onceki gunden ama ac kalma bugun...
Az kaldı gerçi canım. Biraz daha dayan.Yok gulum bişey onermedi.idare edicem artık
Kızlar psikolojim bozuldu galiba moralim yerlerde platonik aşık olduğum adama biraz çok mesaj attım galiba beni whatsapptan telefondan engellemiş sinirimden ağlıyorum şu an yürüyüş yapacaktım güya onu da yapmak istemedi canım depresyona girmekten korkuyorum keşke hiç yazmasaydım ona biliyorum sevmiyor ne diye rahatsız ettim ki çokl kötü hissediyorum kendimi şu an
Canım hepimiz platonik aşklar yaşamışizdir ama seninki pek platonik değil. İsteme aşamaların kadar gelmisiniz. Her şer de bir hayır vardır. Sana değer vermeyen bi adamla evlenmen felaketin olurdu. Birde seni öyle saatlerce soğukta bekletip gelmeyen sözünün eri olmayan erkekten ne Hayır gelir? Velhasıl sen mesaj atarak iyi yapmışsın. ArkanA bile bakma bence. Zor olur ama senin için en hayırlısı gönlünden çıkarmak o insanı. Allah yardımcin olsun.O da benden 6 yaş büyük eğer ben kabul etseydim ağustosta istemeye geleceklerdi beni ben bunu 3 yıldır platonik seviyordum en sonunda benimle evlenmek istedi ama ben beni benim onu sevdiğim gibi sevsin istiyordum ama yine beni önemsemiyor başka kızları önemsiyordu ben de ne kadar seversem seviyim gözü sürekli elalemin kızında olanla mutlu olamam diye düşündüm ona vazgeçtiğimi istemeye gelmemelerini söyledim kolayca kabul etti ve şok olduğunu böyle bir şey beklemediğini söyledi ama ısrar etme yok ben huzursuz hissediyorum kendimi bitsin dedim o da ailelere mahçup olduk dedi... Sonrasında film koptu ben bitirmişim ne güzel kurtulmuşum tuttum ona yazdım yine sen beni 3 yıl boyunca ağlattın kötü davrandın sevgi göstermedin kışın soğuğunda buluşucam dedi kandırdı 4 saat üşüyerek bekletti beni ama yine gelmedi. Daha buna benzer bir sürü kötü davranışı oldu bana karşı ve bir kez bile özür dilemedi ben de ondan ayrılalı yaklaşık iki ay oldu ama sürekli onu düşünüyordum yazıverdim zihnimdeki düşüncelerimi sen beni sevmedin ben senden hep sevgi bekledim senin için bir sürğ çaba harcadım sen benim için hiç çaba harcamadın diye baya şeyler yazmışım bana hiçbir cevap vermeden beni engellemiş... Ben de keşke yazmasaydım diye kendimi suçluyordum. Az önce herkese açık face paylaşımında bir kızla mutlu mutlu foto çekinip atmışlar. Ben de dayanamadım mail attım buna az önce mutluluklar yazdım kendimi yüzsüz takıntılı ruh hastası gibi hissediyorum biri tarafından engellenmiş olmak duygusu can sıkıcı... İnşALLAH bir an önce onu zihnimden atabilirim...
İyi uykular kuzum .Guzeller gununuz aydin, enerjik, saglikli ve sevgi dolu olsun.
Mutlu hafta sonlari.
Eki Görüntüle 1891947
Günaydın kızlar:)))
Herkese günaydınnnn keyifli bir hafta diliyorum
Pat diye uyaniverdim canım uykumu aldım demek kigogo2405 ablam Günaydın . Erkencisin ?
Pat diye uyaniverdim canım uykumu aldım demek ki
O yatak keyfini en son ne zman yaptım hatırlamıyorum bile. Oğlan 6.30 da dikti havaya beni . Ahhh ahhhKalkayimda kahvaltı hazırlayayım bari yatakta kaldım öylece
Gunaydin iremcimgunaydın mutlu hafta sonları.
Canım benimmm çok teşekkür ederim. biraz da sizin motivelerinz sayesinde verecegim eminimSpor işi niye sıkıntılı canım?
ALLAH kolaylık versin inşALLAH
sporun çok güzel ama yediklerin az inşALLAH kilo vermeye başladığın günleri de görürüz kilonun sabit olması bile çok güzel en azından artmıyor ayrıca yaptığın bu sporlarla yağların kasa dönüşüyordur biraz da onun etkisiyle sabitsindir belki de eğer öyleyse ne kadar çok güzel RABB'im yar ve yardımcın olsun inşALLAH...
happy_moon kas kütlesi ölçümü nasıl yapılıyor hep merak etmişimdir? Tebrikler bu arada kas kütlenin artması çok güzel :)
Inşallah gülüm sporumu bugün itibari ile daha da artırqcam Sibelimİlk zmanlarda böyle çıkması normal canım . Zmanla eksiler artacak.
Kuzum çıldırma tabiki gidecek. Menulerin sporun süper. Direniyor vücut ve direnç kirilacak emin ol.
Supersin ablam.
Merhaba canım. Oğluşun olacakmış. Sağlıkla kucağına al insalah. Uykusuzluğun için dr bi şey önermedi mi canim? Normalde son zmanlarda uyku zor oluyor ama sendeki biraz fazla sanki? ?
Çok geçmiş olsun canım. Şu dişler mahvediyor çocukları.
İnşallah haftaya gelir 1.ciligimiz.
Gunaydin Hazalım Özge nin dediği gibi biraz yemeni de arttır canım.Inşallah gülüm sporumu bugün itibari ile daha da artırqcam Sibelim
Hani cezam nerde patites yemiştim yokmu cezaTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy IZINLI - - - - - - Mavibocuk IZINLI - - - - - oluroylebazen - - - - - - - abesle_istigal MUAF - - - - - - haeshin - - - - - - - gogo2405 300IA - - - - - - tiffany20 - - - - - - - happy_moon - - - - - - AKovser - - - - - - - KarKralicesi - - - - - - - belindamm - - - - - - - Ey0609 - - - - - - - Alya008 - - - - - - - azimli anne - - - - - - - marlin18 - - - - - - Leopardesenlitayt - - - - - - - Zypzyp - - - - - - - Saadetim33 - - - - - - bnnu - - - - - - - gulpinargul 10DK Y - - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
Canım durumu pek bilmiyorum ama hakkında hayırlısı depresyona girecek bir durum yok kendisi kaybeder sporunu yap inan çok iyi gelecektir. Spor mutluluk hormonu salgılıyorKızlar psikolojim bozuldu galiba moralim yerlerde platonik aşık olduğum adama biraz çok mesaj attım galiba beni whatsapptan telefondan engellemiş sinirimden ağlıyorum şu an yürüyüş yapacaktım güya onu da yapmak istemedi canım depresyona girmekten korkuyorum keşke hiç yazmasaydım ona biliyorum sevmiyor ne diye rahatsız ettim ki çokl kötü hissediyorum kendimi şu an
Evet özgem canım çok çekiliyordu bayadır bende yapayım dedim :)evet canim 472. etapta mezun olmussun 6 ay gecmemis.
mezun olan uyelerimiz 6 ay gecmeden listeye donemiyorlar.
olsun sen kilolarindan kurtulda, takima varliginda yeter gulum :)
cok uzak canim, 1 bucuk aydir gidemiyordum.
birde her turlu turk urununu orada bulabiliyorum bir tek.
eski evimin dibindeydi,cook uzaga tasindiik
canim 1200-1300 kalori normal diyetlerde, sen biraz az yiyorsun Hazalim, bu haftalik azicik arttir miktarini gulum.
bumbar mi oy oy oyyyyy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?