- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Çok teşekkür ediyorum canım çok saolCanım benim maşallah sana çok tebrik ediyorum kuzum
Üzülme canım 100 neki haftaya inşallah baya eksili dönersin
Herkese merhaba bugün benim mutlu günün hedef kiloma geldimm
Artık 36 beden dar etek elbise herşeyime kvuştum üşenmeden giyip giyip çıkartıyorum ve hepsi oluyor.hamile olduğum günkü kilomdayım. Burda başladığımda 57.2 kiloydum bugün 50.8
Bugün diyetisyende 49.7 kilo gedim.metabolizma yaşım 15 çıkıyor artık. Sağlıklı bir şekilde zayıfladım. Herkese de ani kilo kaybı olmadan yağdan yakıp kas kütlesini arttırarak kilo vermesini diliyorum. Hepinizi seviyorum yine buradayım ama katılım kilo bildirim yapıcam
Yani sayın koçum mezun ediyor musun beni ?
Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Fark: 1.3
Yüzde 2.49
reglidendir canim eksidesin yinede, tebrikler :)
olsun gulum artin yok ya :)Günaydın.
Çok Üzgünüm sabitim((((( 
supersin Kadris, kocaman tebrikler sana.:)Gunaydin
Yaşasin 77.0
Tam 30 kg gitti bu sabah itibariyleeeee
Wuhuuuu
muhtemelen canim, kaslarin gelistigi icindir, artida degilsin ya uzme canini..Ben aynıyım bu hafta.Spora asılmamdan sanırım.
dun bey pazari kurusu fazla kacmis ablam :)Günaydınlar İki günlük Menümü yazayım yataktan çıkmadan önce.
Çarşamba sabah geç saatte 1 yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin domates çay yarım muz
Ara sade kahve 3 hurma 7/8 badem
Akşam çeyrek balık hem büyüktü hemde pek sevmedim 1 dilim ekmek bol salata
Su 2 lt
Spor yürüyüş yarım saat ve ev işleri
Perşembe sabah geç saatte peynir zeytin 3/4 dal patates 1 dilim ekmek yarım muz
Ara filtre kahve 5 Beypazarı kurusu
Akşam nescafe 1 salkım üzüm 1 mandalina 7/8 badem
Su 2 lt maydanoz suyu form çayı
Yine temizlik temizlik temizlik
olsun gulum, moral bozmak yok, arti degilsin ya ,her sey yolunda :)Maalesef bende sabitim
tebrikler canim , azmin daim olsun :)Gh: 82.3
Bh: 81.8
Fark: -0,5
Yüzde: 0,607
Yawrukush 
Çok yoğunum bu aralar o yüzden sohbete katılamıyorum. Egzersiz yarışmalarına da çok egzersiz yapabilecek dinamikliktw olmadığım için katılamıyorum. Dünkü Menümü de paylaşamadım en kısa zamanda paylaşacağım... Sevgiler
sanada hayirli cumalar canim..hayırlı cumalar kızlar ... sabah 6 da evden çıkıp akşam eve gelince hiç uğrayamadım. eve gelip direk uyuyorum. dışardada internet paketim yok . bugünde gitmedim okula ... okul çok zor geçiyor moralim çok bozuk ,hiç arkadaş bulamadım...arkadaş sorun olmıycakta hocanın biri ben bütün sene boyunca grup çalışması istiyorum dedi ben ne yapıcam şimdi bilmiyorum , derslerin arasında 3,4 saat boşluk oluyor o aralar yalnız kalıyorum felan.okuldan soğudum yeminleşu depresyonlu hayatım hiç geçmıycek benim ,böyle ölüp gidecem kız kardeşimde başka şehire okumaya gitti,iyice yalnız kaldım 
insalah ablacim, hayirlisi..Bebek sakin olacak bence akinda kardeşi olunca değişir biraz umarım hayatın daha kolaylasacak
Arkadaş edinirsin zamanla canım inşallah çok üzme kendini
canim seni coook coook tebrik ediyorum.Herkese merhaba bugün benim mutlu günün hedef kiloma geldimm
Artık 36 beden dar etek elbise herşeyime kvuştum üşenmeden giyip giyip çıkartıyorum ve hepsi oluyor.hamile olduğum günkü kilomdayım. Burda başladığımda 57.2 kiloydum bugün 50.8
Bugün diyetisyende 49.7 kilo gedim.metabolizma yaşım 15 çıkıyor artık. Sağlıklı bir şekilde zayıfladım. Herkese de ani kilo kaybı olmadan yağdan yakıp kas kütlesini arttırarak kilo vermesini diliyorum. Hepinizi seviyorum yine buradayım ama katılım kilo bildirim yapıcam
Yani sayın koçum mezun ediyor musun beni ?
Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Fark: 1.3
Yüzde 2.49
haftaya telafi edersin kuzumm :)Bildirimi geç yapıyorum okuldaydım giremedim çok özür dilerim canlar
Geçen hafta:52.7
Bu hafta:52.8
+100 gr fazla geldim
Haftaya hedefim 52 olmasa da 52.5
sanada kolay gelsin canim, sonra bu universite yillari cok ozleniyor, bilesin :)Şükür canım iyi olun bende iyiim :)
Fazla yormamaya çalış canım :) Okulda iyi gidip geliyorum tekrar ediyorum konuları:)
tam da hayallerimdeki gibi hatta sen bir suru iyi sey yazmissin Kadris.Yawrukush 
Once onlarla agliyorsun
Sonra esit sevgi veremiyorum diye agliyorsun
Ben napcam fln diyorsun
Derken bir sure sonra herseye guluyorsun
Sonra derken zaman geciyor
Vayyy be elim ne hizli olmus diyorsun
Ne pratik hatunmusum diyorsun
Alisiyorsun
Hergun cok yoruluyorsun
Ayaklarin hergun agriyor
Sonra 2cocukla disari cikiyorsun
Bi onlara bakiyorsun bir daha
Kendinle gurur duyuyorsunnnnn
Genc yasta 2evlat sahibi oldum diye hergece Yaradana sukur ediyorsun...
Sonra mi
Birgun sinir krizi birgun sakin oyle gecip gidiyor
Ayaklarinin agrimasi hic bitmiyor
Heee sakin gunler daha az onuda soyliyim:)
Saol tatlım ben bugün çok mutlu ve iyiyim umarım sende iyisindir. Nasıl ayağın??? Ağrıların var mı?Selam guzeller nasilsiniz?
Biz yeni uyandik kahvalti telasindayiz.
Gecmisi okuyup, listemizi bir kontrol edeyim :)
Çok teşekkür ederim cnm tabiki burdayım İnşallah canım hepinizi çok seviyorumsanada hayirli cumalar canim..
dur daha okul yeni acildi illaki arkadas edineceksin, hemen stres sIkInti yapma.
grup calismasi da arkadas bulman icin bir firsat ne guzel iste.
ders aralari cok uzunmus ama okulun mutlaka etkinlikleri vardir.
ne bileyim kulupler var mi diye arastir, kutuphaneye git kitap oku, spor salonunu kullan vs vs aralari degerlendir guzelce.
kiz kardesinin gidisi uzmustur elbet ama arada o eve gelir, arada sen ziyarete gidersin super degisiklik olur feyzos :)
insalah ablacim, hayirlisi..
canim seni coook coook tebrik ediyorum.
ilk geldigin zamanlari hatirliyorum, gayet saglikli kilolar verdin.
koruma doneminde de haftada 2-3 gun sporunu yaparsin, yediklerine dikkat edersin, hic sorun olacagini sanmiyorum.
dilerim o hain kilolar bir daha gelmesin :)
yine ugrayacagini dusunuyorum, o yuzden vedaya gerek yok :))
haftaya telafi edersin kuzumm :)
sanada kolay gelsin canim, sonra bu universite yillari cok ozleniyor, bilesin :)
tadini cikart canim :)
tam da hayallerimdeki gibi hatta sen bir suru iyi sey yazmissin Kadris.
eksigi var fazlasi yok..
kendimi olabilecek en kotu senaryolara hazirlamaya calisiyorum.
dogum yaklastikca depresiflestim kuzum.
boyle karnimin icinde iyiydi
Allah hayirlisini versin.
bu tecrube dolu mesaj icinde tesekkur ederim :)
Sağlık olsun diyelim cnm. Haftaya güzel eksiler görürüz inşallah.Bende artıdayım canım
Bitti çok şükür canım attım kendimi dışarı bugün.reglidendir canim eksidesin yinede, tebrikler :)
olsun gulum artin yok ya :)
supersin Kadris, kocaman tebrikler sana.:)
muhtemelen canim, kaslarin gelistigi icindir, artida degilsin ya uzme canini..
dun bey pazari kurusu fazla kacmis ablam :)
bitti mi temizlik isleri tamamen?
olsun gulum, moral bozmak yok, arti degilsin ya ,her sey yolunda :)
tebrikler canim , azmin daim olsun :)
gozunaydin ablam:)Bitti çok şükür canım attım kendimi dışarı bugün.
Kizlar aksama 10 kisilik yemekli misafirim var Akini okula biraktim kosturuyorum.
Bugunluk aktif olamayacagim fazla, hepinizi opuyorum:)
Günaydın canım çok yorulmuşsun yazık hamile halinle çok ağır yemekler yapmasaydın bari kolay bişeyler yapsaydın kolay değil yemekli misafir ağırlamak bende misafir olduğunda onlar gidene kadar oturamıyorum bile hizmet faslı bitmiyoCanlarim hepinize gunaydin ve mutlu hafta sonlari..
Misafirler 1 saat once gittiler, asiri yoruldum, affiniza siginarak menu ve daralma tablomuzu uyandigimda halledecegim.
Bu hafta 5. olduk, umarim haftaya daha guzel sonuclar aliriz..
Eki Görüntüle 1894993
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?