- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Maalesef bende sabitim
Günaydın.
Çok Üzgünüm sabitim((((( 
Gunaydin
Yaşasin 77.0
Tam 30 kg gitti bu sabah itibariyleeeee
Wuhuuuu
Ben aynıyım bu hafta.Spora asılmamdan sanırım.
hayırlı cumalar kızlar ... sabah 6 da evden çıkıp akşam eve gelince hiç uğrayamadım. eve gelip direk uyuyorum. dışardada internet paketim yok . bugünde gitmedim okula ... okul çok zor geçiyor moralim çok bozuk ,hiç arkadaş bulamadım...arkadaş sorun olmıycakta hocanın biri ben bütün sene boyunca grup çalışması istiyorum dedi ben ne yapıcam şimdi bilmiyorum , derslerin arasında 3,4 saat boşluk oluyor o aralar yalnız kalıyorum felan.okuldan soğudum yeminleşu depresyonlu hayatım hiç geçmıycek benim ,böyle ölüp gidecem kız kardeşimde başka şehire okumaya gitti,iyice yalnız kaldım 
Bebek sakin olacak bence akinda kardeşi olunca değişir biraz umarım hayatın daha kolaylasacakCanlar Akini okuldan aldim, parkta oynattim.
Sonra markete gittik, cicek ve lokum aldik aksam misafirlik icin.
Simdi cicegi vazolayacagim. (eve guzel vazolar depoluyorum, cicegi oylece goturmektense susluyor, fiyonklar bagliyor vazoya oyle goturuyorum.Kendime is cikarmakta ustume yok yani:)
Ama sanki oyle daha guzel oluyor gibime geliyor :)
Sonra yemegi hazirlayip, dusa girecegim.
Akin uyudu ama uyku oncesi sigortalari atti
Aglama krizine girdi,nasil yatiracagimi sasirdim.
Cocuklar iki olunca heralde biri baslar aglamaya, digeride onu yalniz birakmaz, artik bende sinir krizinden oturur aglarim onlarla..
Simdiden gozum korkuyor, Allah yardimcimiz olsun..
Iyi geceler guzeller..
Arkadaş edinirsin zamanla canım inşallah çok üzme kendinihayırlı cumalar kızlar ... sabah 6 da evden çıkıp akşam eve gelince hiç uğrayamadım. eve gelip direk uyuyorum. dışardada internet paketim yok . bugünde gitmedim okula ... okul çok zor geçiyor moralim çok bozuk ,hiç arkadaş bulamadım...arkadaş sorun olmıycakta hocanın biri ben bütün sene boyunca grup çalışması istiyorum dedi ben ne yapıcam şimdi bilmiyorum , derslerin arasında 3,4 saat boşluk oluyor o aralar yalnız kalıyorum felan.okuldan soğudum yeminleşu depresyonlu hayatım hiç geçmıycek benim ,böyle ölüp gidecem kız kardeşimde başka şehire okumaya gitti,iyice yalnız kaldım 
Çok tebrikelr canım.Maşşalah sana.Herkese merhaba bugün benim mutlu günün hedef kiloma geldimm
Artık 36 beden dar etek elbise herşeyime kvuştum üşenmeden giyip giyip çıkartıyorum ve hepsi oluyor.hamile olduğum günkü kilomdayım. Burda başladığımda 57.2 kiloydum bugün 50.8
Bugün diyetisyende 49.7 kilo gedim.metabolizma yaşım 15 çıkıyor artık. Sağlıklı bir şekilde zayıfladım. Herkese de ani kilo kaybı olmadan yağdan yakıp kas kütlesini arttırarak kilo vermesini diliyorum. Hepinizi seviyorum yine buradayım ama katılım kilo bildirim yapıcam
Yani sayın koçum mezun ediyor musun beni ?
Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Fark: 1.3
Yüzde 2.49
Tebrik ederim maşallah.Gunaydin
Yaşasin 77.0
Wuhuuuu
Ahh kader arkadaşım...Maalesef bende sabitim
İnşallah Fatimem. Bilmiyorum ama moralim bozuldu yani off.Olsun canım, 200 gramı küçümseme, böyle böyle gidecek..
Üzülme canım, haftaya eksi görürsün inşaAllah
Tebriklerrrr :)
Çok güzel vermişsin canımm..
Olsun, haftaya güzel eksi geliyor demek ki :)
Herkese merhaba bugün benim mutlu günün hedef kiloma geldimm
Artık 36 beden dar etek elbise herşeyime kvuştum üşenmeden giyip giyip çıkartıyorum ve hepsi oluyor.hamile olduğum günkü kilomdayım. Burda başladığımda 57.2 kiloydum bugün 50.8
Bugün diyetisyende 49.7 kilo gedim.metabolizma yaşım 15 çıkıyor artık. Sağlıklı bir şekilde zayıfladım. Herkese de ani kilo kaybı olmadan yağdan yakıp kas kütlesini arttırarak kilo vermesini diliyorum. Hepinizi seviyorum yine buradayım ama katılım kilo bildirim yapıcam
Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Yüzde 2.49
Sağol gülüm ama eksi yok.Beğendim menüne canım benim:)
Su spor gayet iyi..
Canlar Akini okuldan aldim, parkta oynattim.
Sonra markete gittik, cicek ve lokum aldik aksam misafirlik icin.
Simdi cicegi vazolayacagim. (eve guzel vazolar depoluyorum, cicegi oylece goturmektense susluyor, fiyonklar bagliyor vazoya oyle goturuyorum.Kendime is cikarmakta ustume yok yani:)
Ama sanki oyle daha guzel oluyor gibime geliyor :)
Sonra yemegi hazirlayip, dusa girecegim.
Akin uyudu ama uyku oncesi sigortalari atti
Aglama krizine girdi,nasil yatiracagimi sasirdim.
Cocuklar iki olunca heralde biri baslar aglamaya, digeride onu yalniz birakmaz, artik bende sinir krizinden oturur aglarim onlarla..
Simdiden gozum korkuyor, Allah yardimcimiz olsun..
Iyi geceler guzeller..
Bende artıdayım canımSağol gülüm ama eksi yok.
Şükür canım iyi olun bende iyiim :)canim benim bizler iyiyiz.
ben surekli kendimi kosuyor gibi hissediyorum, sanki maratona katilacagim.
her yeni gune baslarken bugun dinlenecegim diyorum ama illaki bir sey cikiyor.
ama cok sukur sagligimiz yerinde her sey yolunda.
sen nasilsin canim, okul nasil?
Tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun.Herkese merhaba bugün benim mutlu günün hedef kiloma geldimm
Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Yüzde 2.49
Herkese merhaba bugün benim mutlu günün hedef kiloma geldimm
Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Yüzde 2.49
Canım benim maşallah sana çok tebrik ediyorum kuzumHerkese merhaba bugün benim mutlu günün hedef kiloma geldimm
Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Yüzde 2.49
Üzülme canım 100 neki haftaya inşallah baya eksili dönersinBildirimi geç yapıyorum okuldaydım giremedim çok özür dilerim canlar
Geçen hafta:52.7
Bu hafta:52.8
+100 gr fazla geldim
Haftaya hedefim 52 olmasa da 52.5
Ya sana hayranım benim idolüm sensin 16 yıldır herzaman hep taktir ettim seni. Üzerinde 30 kilo fazlan varken bile sen harikaydın ve harikasınGunaydin
Yaşasin 77.0
Wuhuuuu
Hayırlı cumalar canımmmHayırlı cumalar canlar :)
Takılma lütfen gir ortamlara merhaba de yaklaş gülümse alırlar aralarına kenarda durursan ne kadar içe kapalı bir kız derler yaklaşamazlar.sen depresif olma canımhayırlı cumalar kızlar ... sabah 6 da evden çıkıp akşam eve gelince hiç uğrayamadım. eve gelip direk uyuyorum. dışardada internet paketim yok . bugünde gitmedim okula ... okul çok zor geçiyor moralim çok bozuk ,hiç arkadaş bulamadım...arkadaş sorun olmıycakta hocanın biri ben bütün sene boyunca grup çalışması istiyorum dedi ben ne yapıcam şimdi bilmiyorum , derslerin arasında 3,4 saat boşluk oluyor o aralar yalnız kalıyorum felan.okuldan soğudum yeminleşu depresyonlu hayatım hiç geçmıycek benim ,böyle ölüp gidecem kız kardeşimde başka şehire okumaya gitti,iyice yalnız kaldım 
Çok teşekkür ediyorum canım çok sağolÇok tebrikelr canım.Maşşalah sana.
Çok saol canım çok çok teşekkür ederim emzirdiğim için çok hızlı çalışıyor metabolizmamTebrik ederim maşallah.
Ahh kader arkadaşım...
İnşallah Fatimem. Bilmiyorum ama moralim bozuldu yani off.
Supersin canım. Çok sevindim senin adına. Ne mutlu sana ki başardın. Daim olsun bu kilon inşallah. Metabolizma yaşına da hayran kaldım gerçekten.
Saol goncam teşekkür ediyorumTebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun.
Çok teşekkür ediyorum canım sayende beni bu takımla sen tanıştırdın Allah razı olsun cnmCanimmmmmmmm
Tebriklerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?